Yeni Ev İçin Eşya Tavsiyesi (Evleniyorum)
-
Mobilyani kesinlikle Modalife dan alma çok pişman ediyor. Bir tane(iyi ki daha fazla yok) köşe takımı aldım sürekli ek yerlerinden kırılıyor. Kaynak ve profil kalitesi rezalet. Telefondan servise ulaşamıyorsun, ulaşınca da telefonu mahalle arasından bir karı açıyor konuşmayı bilmeyen. Mobilyaya bir kaynak yapacaklar sanırsın dünyayı bir tur ters çevirin dedim adamlara sanki.
Mobilya olarak istikbal öneririm. Kayyum atandigi için fiyatları da ucuz diye biliyorum hem de kaliteli.
Süpürgeyi mobilyadan önce satın al, mobilya bakmaya giderken süpürgenin sapını da al git mağazaya. Süpürge sapını hangi mobilyanın altına sokabiliyorsan onu satın al. Ne Demek istediğimi anladın sen, ev temizliği acayip zor bişey.
En önemlisi mobilyayı şimdiki büyük evine göre alma, madem kiracisin en kibar hafif ve basit olana bak. Çok eşya alma. Daha küçük bir eve taşınmak zorunda kalirsan çileye dönüyor.
Beyaz eşya ise alt marka al geç. Ben Vestel ARGE de çalıştım Vestel ile Regal seg arasinda hiçbir fark yok, aynı malzemelerden toplanıyor(farklı olsa kalıp maliyeti çıkar zaten), sadece logo farklı. Diğer markalarda da durum aynı. Profilo Bosch Siemens arasından Profiloyu seç (Çerkezköy'de çalışırken ev sahibim BSH fabrikasında çalışıyordu, kendisi söylemişti)
-
Mobilya ve beyaz eşyaları, evini tutmadan kesinlikle alma. Ben önce evi tuttun daha sonra eşyalarımı aldım. Beyaz eşyaları Arcelikten aldım. Mobilyaları ise İstikbal'den aldım. Tanıdık bulursan liste fiyatlardan daha ucuza alırsın. Özellikle nakitin varsa ve tanıdık çalışan varsa fiyat aşağı iniyor. Halıyı da eşyaları eve dizdikten sonra alırsın. Dediğim gibi önce evini kirala.