folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yeni Ev İçin Eşya Tavsiyesi (Evleniyorum)

Yeni Ev İçin Eşya Tavsiyesi (Evleniyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bem beyaz hiç bişey alma

halıları sakın ama sakın kalın ağır gülle gibi olanlardan alma 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

çalişma odasına fazla pahali şeyler almanı tavsiye etmem bebek olunca hepsini atmak ya da satmak zorunda kalıyor insanlar.

Bu arada hayırlı olsun :) Allah bi yastıkta kocatsın :)

KasiRGamsi tarafından 08/Haz/20 09:41 tarihinde düzenlenmiştir

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sLeymN bunu yazdı

Mümkün olan en az eşyayı al kanka. Yalnızca ihtiyacın olanı al. En iyisi olsun diye uğraşma sıkılıyorsun. Ya yaz wpdan konuşalım işte. Benim yaptığım mallıkları yapma 

acı tecrübe kokusu geldi :D 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Aynı durumdayız, karışık ve yorucu br süreç.

takipteyim

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Erkek

Az eşya,az insan çok huzur...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

1-) Mümkünse yoğunlukla ceviz rengi al. (Beyaz lekeyi çok belli ediyor)

2-) Aldığın mobilyalar çok fonksiyonlu olsun. (Açılıp kapanan yemek ve mutfak masası, sandıklı/bazalı koltuk ve yatak, arkaya doğru genişleyebilen kanepe)

3-) Mümkün mertebe en az 10-15 cm boşluk olsun mobilyaların altında (çekip, kaldırmadan kolay süpürüp silebilmek için)

4-) Kesinlikle hantal avangard vari mobilyalardan uzak dur. Evin içinde temizliği yapan bayan olduğu içi hafif ve kullanışlı olanları tercih et.

5-) Kumaşını muhakkak kir tutmayan/kolay temizlenen olanlarını seçin. Çocuk olduğunda fazlasıyla leke oluyor çünkü. (Sanırım nanoteknoloji oluyorlardı)

6-) Sırt minderi veya kırlentler var ise üst kumaşları çıkarılabilir olsun. Makinede kolay yıkanabilmesi için.

7-) Mobilyaları oymalı, işlemeli alırsan temizliği zor olur. (Aralarında muhakkak toz birikintisi kalıyor) Ne kadar sade ve düz olursa o kadar kolay olur.

8-) Sandalyelerin ayakları dışa doğru açılanların görünümü şık olsa da misafirler oturduğunda ileri geri yaparken ayaklar birbirine çarpıyor. Bu nedenle düz duranlar daha kullanışlı.

9-) Beyaz eşyalarında ise (inox ve parmak izi bırakmayanlar en ideali) buzdolabı geniş iç hacimli, çamaşır makinesinin de kg kapasitesi ve devri yüksek olanları tercih edebilirsin. (Battaniye yorgan gibi hacimli şeyleri de kolaylıkla yıkayabilirsiniz) 

Marka olarak siemens i tercih etmiştim beyaz eşyada. Henüz bir sıkıntılarını yaşamadım. Bunu da belirteyim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ekleme yaparım hatırladıkça 🤗

Darkparadise tarafından 08/Haz/20 12:26 tarihinde düzenlenmiştir

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

- beyaz esyayı boschdan sasma.
    - tv konsolu sakın alma.
    - yatagı ve bazayı iyi sec 1 sene sonra kacır gucur otmesinden vida sıkmakla ugrasma :) tecrubem cok.. 
    - 102 ekrandan fazla büyük tv alma. mutfaga mutlaka tv koy en ufagıda olsa monitördende cevirme olsa koy ..
    - koltuklar hantal olmasın, kibar, cok zarif koltuklar var .
    - halıları kesinlikle ama kesinlikle shagg falan alma. makineye atılan halılar cıktı onlardan al.
    - mutfaga el süpürgesi al.
    - arcelik kahveci al 2 li olanlar.
    - Ke'ttle iyi olsun .
    - tost makinesi mutlaka al.
    - yorgan ve battaniyelere mutlaka kılıf al.
    - silikon yastık al.
    - eve kamera takacaksak xiaomi smart home 360 kamera sd kart almayı unutma.
    - memur vs değilsen cok pahalı ütü alma.

aklıma gelenler bunlar :)) tecrubelerden kaynaklı..

Şu koltuk'dan bir örnek gösterebilir misin?

şöyle, Ayakları, Bacakları, destekleyebilen ;bel-boyun desteği de olan, sırt kısmı yatabilen, bacak kısmı yükselenbilen,

Kollarımızın da Kolçak'tan düşürmeyecek., terletmeyecek, hafif ve mobil bir model yada marka var mıdır? (balkona da koyabilirim böyle bir'şeyi.)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Mondi marka mobilya saaglam iyi ve uygundur. Bildiğim kadarı ile istikbal fabrikasında aynı kalitede üretim var.

Beyaz eşya marka takintin yoksa Arçelik ürünlerini

https://www.asilev.com.tr/ buradan piyasaya göre uygun alabilirsin. Hatta adamlardan iki kez toplu alışveriş yaptım. İkisinde de pazarlık yapıp birazdaha fiyat dusurttum.

Kösem falan alma sakin kendi evin olmadıkça.

Dis yuzeyi silinebilir leke tutmayanlar iyidir mobilyada. Birde kır düğünü yap bı okulun bahcesinde. Salona verilen paraya yazik. 

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Simens den kesinlikle uzak dur

katılıyorum .

arçelik te alabılırsın 

tv samsung ya lg 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Beyaz esya bosch 

TV lg 

Yatak / salon vb mobilyalar icin ucuk harcamalar yapma 2 sene sonra esin degistirelim diyecek. En babasini alsan bile 2 sene sonra ayni mobilyalardan sikildim olayi olacak.

Calisma odaniz nasıl bir sey istiyorsun bilmem ama ben 3 buyuk kitaplik 2 adet ahsap oymali berjer ve 1 masa koydum. Kitap okumak isteyen oraya gidiyor, esim matematik ogretmeni ozel derslerini orada veriyor.

3 odaya esya falan tikistirma simdi bir kizimiz oldu orayi onun odasi yaptik. 

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 4473 Toplam Mesaj: 43
yeni ev