Yeni Gitar Alıyorum,Gitardan Anlayanlar Yorumlarsa Sevinirim.
-
kesinlikle almalısın gitar kötü değil
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------kramer neymiş lan ilk defa duydum ben. Ayrıca 750 falan buna para vereceksen -gitara bakarak yorum yapıyorum sanıyorum sert tarz çalıyorsun- 1000 tl civarına 2. el çok kaliteli sert müzik yapacağın gitarlar bulabilirsin bence.
-----------------------------
bunun kalitesiz olduğunu nerden çıkardın? -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Guzel alet
kramer iyi gitardır,
bonjovi gitaristi richie samboranın ilk dönemlerde caldıgı markadır
naptın gibson falan ona bütçe mi dayanır :D -
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle almalısın gitar kötü değil
alıcam alıcam :D -
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
Hocam gitar her nekadar iyi olsada okadar paraya daha kaliteli markalarin gitarlarini tercih etmeni oneririm ustunede bi mt2 pedal aldinmi her turlu calarsin rahat rahat. Gibson ibanez filan bakmani oneririm 0 olmasa bile saglam bir ikinci el bulursun. Biz arkadasa 1000kusur liraya 96 jackson dr-3 aldik mukemmel bir alet birazdaha para ekleyebilirsen dusunderim
-----------------------------Hacı 100küsür liraya dr3 mü aldın :) ben 1 yıl önce 600 liraya almıştım 93 japon dr3ü. çok da nadir bi renk ve relic bi haldeydi.
-----------------------------hocam 1000 yazıyor nereye bakıyordun okurken :D
-
taBaDa bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
Hocam gitar her nekadar iyi olsada okadar paraya daha kaliteli markalarin gitarlarini tercih etmeni oneririm ustunede bi mt2 pedal aldinmi her turlu calarsin rahat rahat. Gibson ibanez filan bakmani oneririm 0 olmasa bile saglam bir ikinci el bulursun. Biz arkadasa 1000kusur liraya 96 jackson dr-3 aldik mukemmel bir alet birazdaha para ekleyebilirsen dusunderim
-----------------------------Hacı 100küsür liraya dr3 mü aldın :) ben 1 yıl önce 600 liraya almıştım 93 japon dr3ü. çok da nadir bi renk ve relic bi haldeydi.
-
yatanadam bunu yazdı:
-----------------------------agalar ibanezleri oldum olası sevmiyorum pek hoşuma gitmiyor bu gitara takıntım var 2 senedir o yüzden alıcam aynı paraya daha iyi bi gitar olsa bile ben bunu alıcam o derece :D
-----------------------------o zaman konuyu açmana gerek yoktu, sonuçta biz iyi veya kötü desek bile, hatta manyetiklerin elinde kalacağını bile söylesem yine de alacaksın (öyle bişey olmaz öylesine söyledim) ;)
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------yatanadam bunu yazdı:
-----------------------------agalar ibanezleri oldum olası sevmiyorum pek hoşuma gitmiyor bu gitara takıntım var 2 senedir o yüzden alıcam aynı paraya daha iyi bi gitar olsa bile ben bunu alıcam o derece :D
-----------------------------o zaman konuyu açmana gerek yoktu, sonuçta biz iyi veya kötü desek bile, hatta manyetiklerin elinde kalacağını bile söylesem yine de alacaksın (öyle bişey olmaz öylesine söyledim) ;)
biraz öyle alıcam diyorum zaten :D gitar tavsiyesi istemedim :D nasıl bi gitar diye sordum sizce :D -
Bu gitari su adam caliyodu bu adam caliyodu iyi gitar al bunu demek bana sacma geliyo slash les paul kullaniyo diye hepeimiz les paulmu alalim yani gitari deneyerek almak en iyisi gidip calicaksin eline oturdumu rahat ettinmi hissedebiliyomusun calarken hatta imkan olursa bir hafta filan deneyip oyle almak gitari en iyisi
-
Nespace bunu yazdı:
taBaDa bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
Aynen hocam 1000 (bin -thousand) lira bizimkide 96 japon du