Yeni Gitar Alıyorum,Gitardan Anlayanlar Yorumlarsa Sevinirim.
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------
aynen öyle (Y) -
bu gitarı tanıyan birileri olaydı iyiydi :D
-
gitarı tanımıyorum ben klasık gıtar kllanımyorum ama su var ustunde 5 tane manyeto var kalıtelı ses alırsın gıtarın demo sesı vardır dınle ben 1 kez elektro gıtar kulanndım bass gıtardan farksızdı zaten o gunden sonra da almadım elıme .
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------gitarı tanımıyorum ben klasık gıtar kllanımyorum ama su var ustunde 5 tane manyeto var kalıtelı ses alırsın gıtarın demo sesı vardır dınle ben 1 kez elektro gıtar kulanndım bass gıtardan farksızdı zaten o gunden sonra da almadım elıme .
gitarın sesini biliyorum zaten dinledim ama gitarı bilen birinden yorum almak istiyorum :) -
kramer iyidir sert bişeyler çalmak istiyorsan jackson'larada bakabilirsin.
-
Baracuda bunu yazdı:
Hocam gitar her nekadar iyi olsada okadar paraya daha kaliteli markalarin gitarlarini tercih etmeni oneririm ustunede bi mt2 pedal aldinmi her turlu calarsin rahat rahat. Gibson ibanez filan bakmani oneririm 0 olmasa bile saglam bir ikinci el bulursun. Biz arkadasa 1000kusur liraya 96 jackson dr-3 aldik mukemmel bir alet birazdaha para ekleyebilirsen dusunderim
-----------------------------Hacı 100küsür liraya dr3 mü aldın :) ben 1 yıl önce 600 liraya almıştım 93 japon dr3ü. çok da nadir bi renk ve relic bi haldeydi.
-
kramer neymiş lan ilk defa duydum ben. Ayrıca 750 falan buna para vereceksen -gitara bakarak yorum yapıyorum sanıyorum sert tarz çalıyorsun- 1000 tl civarına 2. el çok kaliteli sert müzik yapacağın gitarlar bulabilirsin bence.
-
Extreme ve Manuel Raymond satışları yapmaktayım, istediğin bir modeli varsa ve elimde de varsa yardımcı olabilirim, benden de alabilirsin ;)
-
sana bu saatten sonra ne desek boş, sen kararını vermişsin, destekçi arıyorsun.
iyi gitar, aranda bağ kurabildiğin gitardır. al.
-
Guzel alet
kramer iyi gitardır,
bonjovi gitaristi richie samboranın ilk dönemlerde caldıgı markadır