Yeni Hobi Edinmek
-
Satranç kurslari veya oluşumlari
-
balık tut hocam. zevkini aldınmı bırakamazsın.
-
Freak bunu yazdıKaan bunu yazdı
Hobi dedin de,
Zıpkınla balık vurmayı öyle özledim ki,
nerelerde dalıyorsun hocam sen ?
Takımlar Adana'da, gittikçe Yumurtalık, İskenderun, Mersin dalıyorum.
Takımları istanbul'a getirecem gelecek ay, buralarda mera arıyorum. Hiç olmadı Çanakkale taraflarına gidecem hafta sonu.
Solungaçları ıslatmak lazım.
-
Kaan bunu yazdıFreak bunu yazdıKaan bunu yazdı
Hobi dedin de,
nerelerde dalıyorsun hocam sen ?
Takımlar Adana'da, gittikçe Yumurtalık, İskenderun, Mersin dalıyorum.
Takımları istanbul'a getirecem gelecek ay, buralarda mera arıyorum. Hiç olmadı Çanakkale taraflarına gidecem hafta sonu.
Solungaçları ıslatmak lazım.
Foça tarafı eşme tarafı 3 kilo üzeri levreklerin baskınına uğradı bu hafta sonu bakalım vurgun yapıcaz gibi.
ayrıca geçen gün bizim arkadaş en hafif i 2 kilo max 4 kiloluk 18 tane ahtopot çekmiş :) ege tarafına gelirsen bilgi ver.
-
Yazan herkese teşekkür ederim kafamda biraz bir şeyler şekillendi.
- drone u 2 ay önce sattım onun keyfini aldım hatta sıkıldım. model araba olayını 20 li yaşlarda yapıyordum o zaman pahalı uğraştı, şu an keyif alabileceğimi sanmıyorum.
- Zıpkın olmaz ama kamışlı balık tutma olayı kafama yattı hem açık hava hem hareket gerektirmiyor hem de sohbet edecek biri olur yanımda, zaten joint seven adamım açık hava takılabilirim tek sorun ben balık tutmayı hiç bir zaman beceremedim ve pek kısmetli değilim :(
- Marangozluk olur gibi görünüyor yalnız bunun için bir kursa gitmek lazım, ismek vs bakacağım taşınabilir küçük tezgahlar varmış onlardan da alabilirim işi kapabilirsem yeteneğim varsa.
- İyi satranç oynarım yenilince uyuyamam o yüzden satranç oynamıyorum :) beni yenen kasparov bile olsa uyku tutmuyor hırsımın kurbanı oluyorum tahtayı alıp rakibin kafasına patlatasım geliyor.
- Maket kesinlikle mükemmel tavsiye bu fikri de değerlendireceğim u boat modellerine hasta oluyorum kendime ait bir koleksiyonum olmasını çok istiyorum.
- Okçuluk bana göre değil, denedim hoş olmayan anılarım var.
İsmek dışında beleş eğitim veren yerler var mı?
-
obie bunu yazdı
-Dışarıda olacak.
-Teknoloji ve bilgisayar gerektirmeyecek.
-Hareket gerektirmesin.
-Spor olmayacak.
Dostum aradığın eğlence bu ;Başlangıç için;bir marangozdan çıtaları al.Basit bir 3.7v matkabı parçala.8m gijon demiri al.Şaseyi planla.Tabii daha yüzlerce parça gerek.Sen yeter ki başla,çok uzun zaman geçirebilirsin.
Bu hobinin gerçekleşmesi için 5 yıl beklemsi gerektiğini söylemeyi unutmuşsun (obie) :))
-
Kaan bunu yazdı
Hobi dedin de,
Zipkinla balik tutmak yasak biliyorum. Yani bir kaidesi var arastirilmasi lazim. Denemek isterdim orasi ayri
-
Müzikle uğraş hocam. Bir enstruman çalmayı falan öğren, kursa git. Hem farklı bir ortamın olur. İleride millete konser falan da verirsin. :)
-
Bu hobi kanımızda var. En yakın çalışma alanını tespit etmen gerekiyor.
-
hobi hobidis ismek fareli köyün davarcısı spor olmaz göbeğimle sev beni algoritmik bişeyler değil