folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Hobi Edinmek

Yeni Hobi Edinmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Karar verene kadar kahvehaneye git bari evin yakınında :)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Yazan herkese teşekkür ederim kafamda biraz bir şeyler şekillendi.

- drone u 2 ay önce sattım onun keyfini aldım hatta sıkıldım. model araba olayını 20 li yaşlarda yapıyordum o zaman pahalı uğraştı, şu an keyif alabileceğimi sanmıyorum.

- Zıpkın olmaz ama kamışlı balık tutma olayı kafama yattı hem açık hava hem hareket gerektirmiyor hem de sohbet edecek biri olur yanımda, zaten joint seven adamım açık hava takılabilirim tek sorun ben balık tutmayı hiç bir zaman beceremedim ve pek kısmetli değilim :(

- Marangozluk olur gibi görünüyor yalnız bunun için bir kursa gitmek lazım, ismek vs bakacağım taşınabilir küçük tezgahlar varmış onlardan da alabilirim işi kapabilirsem yeteneğim varsa.

- İyi satranç oynarım yenilince uyuyamam o yüzden satranç oynamıyorum :) beni yenen kasparov bile olsa uyku tutmuyor hırsımın kurbanı oluyorum tahtayı alıp rakibin kafasına patlatasım geliyor.

- Maket kesinlikle mükemmel tavsiye bu fikri de değerlendireceğim u boat modellerine hasta oluyorum kendime ait bir koleksiyonum olmasını çok istiyorum.

- Okçuluk bana göre değil, denedim hoş olmayan anılarım var.

İsmek dışında beleş eğitim veren yerler var mı?

Sen gel beni dinle maket gibisi yoktur. Şöyle birşey yapmak istemez misin :D

Kartonmu bu? Konu dışı: Bime starwars karakterleri geliyormuş.

a4 kağıt yazıcıdan çıkartılarak yapıldı 

طדṮ