Yeni İşim Telefon Tamiri
-
joe_black bunu yazdı
Hocam hayırlı olsun. Avrupa yakası ya da yakınında olsan mutlaka uğrardım.
Gelelim soruna :D iphone 4s var. belki 8 senedir açık değil. açamadım. batarya değiştim olmadı. en son anakart değiştirdim.
icloud yok. imei kayıtlı. her fonksiyonu çalışıyor jilet gibi ama servis yok.
yapabilecek bir şey var mı buna ? eğer temiz icloudsuz anakartın varsa ya da bulursan daha kolay olur çözümü sanırım :D
ben bulamadım. bulduklarım d 200 250 lira istiyolar. siktir kid dedim. telefon komple zaten 100 150ye satıyorlar :)
Eyvallah.
Abi dedigin gibi board bulsan dedigin fiyat ama fantezi niyetli alip kurcalanabilir. Ama her durumda bir iscilik maliyeti cikar ki kufur yememek icin bir sey yazmayayim :)
-
break bunu yazdı
Bende 1 adet sıvı temaslı i4 ve bir adet wifi kartı ve şarj entegresi değişecek telefon var.
Sıvı temaslı cihazdan bu 2 parçayı aktarma yapabilir miyiz eğer parçalar çalışıyor ise?
Aktarma yaparim sivi temasi onlarda pert etmediyse denenmeye deger. Neredesiniz hocam?
-
yyasinn bunu yazdı
Hayırlı, uğurlu olsun :)
Insallah hocam sagolaisn
-
oinomaos bunu yazdıSeminerist bunu yazdı
telefon tamiri işinde deli para var diyorlar.Parayı bulursan bizi görürsün
😂 bir soylenti var. Bulursam ilk sana soyleyecegim hocam
^^`
bol kazançlar, hayırlı işler dilerim.
RitmFarbRacourci tarafından 11/Eki/20 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
RitmFarbRacourci bunu yazdıoinomaos bunu yazdıSeminerist bunu yazdı
telefon tamiri işinde deli para var diyorlar.Parayı bulursan bizi görürsün
😂 bir soylenti var. Bulursam ilk sana soyleyecegim hocam
^^`
bol kazançlar, hayırlı işler dilerim.
Eyvallah dostum sagolasin
-
Advanced bunu yazdı
hayırlı bereketli olsun
mi account hesabını sıfırlayabiliyor musun
Hocam maliyeti cok yuksek kredi sistemiyle yapiliyor. Her telefona da olmuyor.
Yakinsaniz getirin bir kac gun inceleyeyim
-
oinomaos bunu yazdıAdvanced bunu yazdı
hayırlı bereketli olsun
ben de mi9 se var yakınım ama suanda aldığım adam ile çözmeye çalışıyorum :ama çözemediğim takdirde hem bilgi hem de fiyatını ögrenmek istemiştim çözemezsem artık sana ugramam gerekecek :)
-
Advanced bunu yazdıoinomaos bunu yazdıAdvanced bunu yazdı
hayırlı bereketli olsun
ben de mi9 se var yakınım ama suanda aldığım adam ile çözmeye çalışıyorum :ama çözemediğim takdirde hem bilgi hem de fiyatını ögrenmek istemiştim çözemezsem artık sana ugramam gerekecek :)
Account size ait degil sanirim yoksa numarayla falan cozuluyor bir programa ihtiyac olmadan.
Siz bakin olmazsa bakariz oluyor mu olmuyor mu hocam
-
oinomaos bunu yazdıbreak bunu yazdı
Bende 1 adet sıvı temaslı i4 ve bir adet wifi kartı ve şarj entegresi değişecek telefon var.
Sıvı temaslı cihazdan bu 2 parçayı aktarma yapabilir miyiz eğer parçalar çalışıyor ise?
Aktarma yaparim sivi temasi onlarda pert etmediyse denenmeye deger. Neredesiniz hocam?
İzmir'deyim. Bu arada yanlış yazmışım, cihaz i6 olacaktı.
Parçaları takıp denemek şart mı hocam? Sıvı temaslının üzerinde ölçü aleti vs ile anlayabilir misin çalışır durumda olduğunu?
-
oinomaos bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Dostum sana challenge var :d iPhone 6 var elimde, hasarlı biraz, anakart hariç neredeyse her parça değişti, cinden getirttim yedek parçaları :D telefon ama açılmıyor şu ara, burada da mikroskopla felan tamir eden bir tanıdık var, adam altından girdi üstünden çıktı, elma gelince geri atıyor çözemedim dedi bıraktı, denerim dersen hafta içi müsait bir günümde kargolamak isterim.
😂 hocam challenge accepted. Ancak hocam o kadar kurcalandiysa sonuc icin garanti vermeyecegim. Elmaya geliyorsa birsey olma ihtimali halen vardir diye dusunuyorum.
Tamamdır ben sana dm den yürüyorum ozaman :D