Yeni Jandarma Üniforması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

eski bir haber ama linkteki gibi ise normal gibi. ilk tepkimiz sert olabilir ama zamanla göz aşina oluyor.

https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/idef2017den-yerli-silahlar,FOCl9R4XYUqtSCio4MdbLg/0UAIJKNhkUW1bVorZ29ggg

kafkavari tarafından 03/Ara/17 01:45 tarihinde düzenlenmiştir

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Askerliğimi jandarma asayiş olarak yaptım. Nisanda felan komutanlarin telefonuna gelmisti kiyafet fotolari. Hepside ben nasil giycem bunu bu ne rezalet aq kafasindaydi. Çok komik durmuş. Eskisinin bi karizmasi vardi hiç degilse..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Herkes bir moda havasinda degerlendirme yapmis ama jandarma dedigin kamuflaj giymelidir. Kamuflaj ise bir gizlenme, saklanma yöntemidir. Resimdeki kiyafetler eger gercek ise gizlenme, saklanmadan ziyade goze daha cok batiyor.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    matr0x bunu yazdı

Herkes bir moda havasinda degerlendirme yapmis ama jandarma dedigin kamuflaj giymelidir. Kamuflaj ise bir gizlenme, saklanma yöntemidir. Resimdeki kiyafetler eger gercek ise gizlenme, saklanmadan ziyade goze daha cok batiyor.

Aslında o moda gibi yazanlardan biriside ben olmakla beraber, içimde sıkıntı vardı, sen tam olarak olması gerekeni söyledin..! Evet bu kamuflajlarda dikkat çekilmesi gereken, askeri bir gizlilik amacı varmış gibi görünmemesi ve adam kabak gibi ortada..! 

Kesinlikle doğru yorum.!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Umarım operasyon kıyafetleri böyle değildir.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Yağmurluk gibi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Jandarma polisin olmadığı yerde polis görevi yapar. Jandarma Fransızcadan alınma ve bizim dışımızda bir tek Fransa ve sömürgelerinde var. Gece Trafik denetimlerinde kolay görünüp, kazaları azaltmak amacı düşünülmüş olmalı ki beyaz reflektör çizgileri mevcut. Gece trafik denetimlerinde zaten üstlerine turuncu beyaz reflektörlü yelek giyiyorlardı. Jandarma bir Askeri kuvvet değil, yarı askeri bir oluşum. Şahsen Jandarma gibi bir yarı askeri kuruluşun var olmasına karşıyım. Tüm Avrupa ülkelerinde (ve diğer devlet ülkelerinde) asaiş polis tarafından sağlanıyor. Jandarmanın var oluşu kırsal kesimde yaşayanları daha sıkı denetim altına alınması gereken bir halk kitlesiymiş gibi algılanmasına ve toplum arasında ayrımcılığa neden oluyor.

emrah20 tarafından 03/Ara/17 09:50 tarihinde düzenlenmiştir

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Bari sağ başa atletik birini koysalardı, petrol varili gibi duruyor öndeki. 

Errare Humanum Est
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

edit.. 

dcpromo tarafından 03/Ara/17 09:58 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar