Yeni Jandarma Üniforması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Üniformaya gelirsek; ben bunu tasarlayanları bizzat tanıyorum; hepsinin amk.

Hocam ciddi değilsin di mi? Tasarlayan mı? Hem de LAR? Bunun için tasarım yapan insanLAR mı var? Trol di mi? Bunun neresi tasarım yahu. Yırtılacağım şimdi gülmekten. Puahahaha. Bu adamlar akşam işten eve gittiklerinde çocuklarının yüzüne nasıl bakacaklar o çöp poşetleriyle? Silahçı şirin de var artık.

Valla ciddiyim hocam tasarlayanlar var. Hem de bu üniformaların hazırlanması 2.5 yıldan fazla sürdü. Kobay halinde giyinip giyinip Beştepe'ye gidiliyordu, bakıp geri gönderiyorlardı insanları.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yeni jandarma kamuflaj elbiselerine bakin yakında ellerine supurgede  verirler artik ne diyelim. Yuh be. Jandarmayı itibarsizlastirma  programıdır bence. Bu elbiselerle kimse jandarmayı dikkate alacağını sanmıyorum. Kahramanlara bunu yakistiramadim ya siz

Işık Savaşçısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kurtismail bunu yazdı

Yeni jandarma kamuflaj elbiselerine bakin yakında ellerine supurgede  verirler artik ne diyelim. Yuh be. Jandarmayı itibarsizlastirma  programıdır bence. Bu elbiselerle kimse jandarmayı dikkate alacağını sanmıyorum. Kahramanlara bunu yakistiramadim ya siz

Bunu tasarlayanı dövesim var, umarım cüssesi benden büyük değildir. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek

Allahım ordumuza askerimize bu REZAleti yaşatanları kahreyle. Ahlaksız herifler Ordumuzu ne hale getirdiler. Cemil İpekçiye tasarlatsanız yinede böyle olmazdı bu nedir ya

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

jandarma değil belediye temizlik görevlisi gibi olmuşlar.

buna kim olur verdiyse Allah bildiği gibi yapsın inşallah.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

bunlar için sürekli giyilecek üniforma değil Kar kıyafeti olduğu söylenmişti bi araştırın isterseniz..

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Geçenlerde bir etkinlik düzenledik ve bulunduğum ilin valisi de katıldı. Adamın korumaları öyle bir gelmiş ki filmlerde gördüğümüz ABD ajanlarına İngiliz ajanlarının polislerinin giydiği kıyafetlere bin basar. Kimisinde de 5.11 markalı ürünler falan. Ben çok beğenmiştim keza diğer arkadaşlar da. Çok profesyonel duruyordu. Keşke diğer kolluk kuvvetlerine falan da öyle olsa. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Jandarma lagv edilip kırsal kesim de polise terk edilmeli. Terör bölgelerinde zaten pöh var jöh e gerek yoktur artık. Askere polislik yaptırılmaz.

Oturdugun yerden got kesen biseyden anlamayan konusmak icin konusan insan tipi. Omrunde kactane joh gordun kactanesinin yaptigi isi biliyonda teror bolgesinde poh var diyon. 

Aslinda sendede suc yok teskilatimjz yaptigi isin reklamini yapmiyor. 

Ayrica bu kiyafet uludag bolgesinde gorevliler icin ozel tadarlandi. Yeni asayis kiyafetleri buna yakin ama bu sekilde asiri cirtlak degil.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

belediye işçisi gibi olmuş :D

zabıta polis birbirine benziyodu buda benzemiş

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7161 Toplam Mesaj: 40
belediye işçileri gibi olmamismi