Yeni Jandarma Üniforması
-
literatur bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Üniformaya gelirsek; ben bunu tasarlayanları bizzat tanıyorum; hepsinin amk.
Hocam ciddi değilsin di mi? Tasarlayan mı? Hem de LAR? Bunun için tasarım yapan insanLAR mı var? Trol di mi? Bunun neresi tasarım yahu. Yırtılacağım şimdi gülmekten. Puahahaha. Bu adamlar akşam işten eve gittiklerinde çocuklarının yüzüne nasıl bakacaklar o çöp poşetleriyle? Silahçı şirin de var artık.
Valla ciddiyim hocam tasarlayanlar var. Hem de bu üniformaların hazırlanması 2.5 yıldan fazla sürdü. Kobay halinde giyinip giyinip Beştepe'ye gidiliyordu, bakıp geri gönderiyorlardı insanları.
-

Yeni jandarma kamuflaj elbiselerine bakin yakında ellerine supurgede verirler artik ne diyelim. Yuh be. Jandarmayı itibarsizlastirma programıdır bence. Bu elbiselerle kimse jandarmayı dikkate alacağını sanmıyorum. Kahramanlara bunu yakistiramadim ya siz
-
Kurtismail bunu yazdı

Yeni jandarma kamuflaj elbiselerine bakin yakında ellerine supurgede verirler artik ne diyelim. Yuh be. Jandarmayı itibarsizlastirma programıdır bence. Bu elbiselerle kimse jandarmayı dikkate alacağını sanmıyorum. Kahramanlara bunu yakistiramadim ya siz
Bunu tasarlayanı dövesim var, umarım cüssesi benden büyük değildir. :)
-
Allahım ordumuza askerimize bu REZAleti yaşatanları kahreyle. Ahlaksız herifler Ordumuzu ne hale getirdiler. Cemil İpekçiye tasarlatsanız yinede böyle olmazdı bu nedir ya
-
jandarma değil belediye temizlik görevlisi gibi olmuşlar.
buna kim olur verdiyse Allah bildiği gibi yapsın inşallah.
-
bunlar için sürekli giyilecek üniforma değil Kar kıyafeti olduğu söylenmişti bi araştırın isterseniz..
-
Geçenlerde bir etkinlik düzenledik ve bulunduğum ilin valisi de katıldı. Adamın korumaları öyle bir gelmiş ki filmlerde gördüğümüz ABD ajanlarına İngiliz ajanlarının polislerinin giydiği kıyafetlere bin basar. Kimisinde de 5.11 markalı ürünler falan. Ben çok beğenmiştim keza diğer arkadaşlar da. Çok profesyonel duruyordu. Keşke diğer kolluk kuvvetlerine falan da öyle olsa.
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
Jandarma lagv edilip kırsal kesim de polise terk edilmeli. Terör bölgelerinde zaten pöh var jöh e gerek yoktur artık. Askere polislik yaptırılmaz.
Oturdugun yerden got kesen biseyden anlamayan konusmak icin konusan insan tipi. Omrunde kactane joh gordun kactanesinin yaptigi isi biliyonda teror bolgesinde poh var diyon.
Aslinda sendede suc yok teskilatimjz yaptigi isin reklamini yapmiyor.
Ayrica bu kiyafet uludag bolgesinde gorevliler icin ozel tadarlandi. Yeni asayis kiyafetleri buna yakin ama bu sekilde asiri cirtlak degil.
-
belediye işçisi gibi olmuş :D
zabıta polis birbirine benziyodu buda benzemiş