Yeni Keşfettiğim Dizi - Film Sitesi
-
layt seybırımın kristalini yesinner
-
onlara neymiş adım soyadımdan belki ben anonim kalmak istiyorum.arkadaşa katılıyorum keriz silkeleyecekler.
-
güzel yapmışlar, gremots'un çakması tasarıma sahip, kimlik bilgileri almaları vs :D güme gidersek hepimiz gidelim gibi bişi herhalde kajfkds
-
-
Ne varki iceride bu kadar kasip triplere girmis herifler. Torrentten cektikleri dizilere altyazi gomup paylasmiyorlar mi ekstra ne var onu anlamadim. Hadi sms onayi istersin ama kimliginle selfie cek yolla filan gereksiz risk.
-
Kreyzi bunu yazdı
Ne varki iceride bu kadar kasip triplere girmis herifler. Torrentten cektikleri dizilere altyazi gomup paylasmiyorlar mi ekstra ne var onu anlamadim. Hadi sms onayi istersin ama kimliginle selfie cek yolla filan gereksiz risk.
Ultra taşak muhabbetindeler bence adamlar. Üyelik kapalı şuan muhtemelen kendilerince sikimsonik zirvedeler işte
Acaba bizden kim buyrun beyler admin paneli gibicesine bir link atacak, bekliyorum :)
-
Bu sitenin konusu daha öncede açılmıştı diye hatırlıyorum.
Kimlik fotoğrafınıda istiyorlarmış ne güzel ip adresinizde var. Yarın öbür gün postacı telif ihtar mektubunuzu getirir yapımcı firma ya benim izlediğim dizilerimin parasını avukatın hesabına yolla yada dava açarım der Amerika'daki gibi. İnternette öyle her hıyarım var diyene tuzlukla koşmayın, anonim kalın.
-
Kimlik bilgisi istemek nedir hocalar biri açıklayabilir mi? Kaliteli bir iş ama kaliteli iş diye bu siteyle kimliğimi kimse kusura bakmasın paylaşamam.
-
Cayan bunu yazdı
Kimlik bilgisi istemek nedir hocalar biri açıklayabilir mi? Kaliteli bir iş ama kaliteli iş diye bu siteyle kimliğimi kimse kusura bakmasın paylaşamam.
kimliği geçtim bide yüzüne tutup foto atman lazım. yarın bişey olunca ben değilim diyemen kabak gibi ortadasın :F
içeride olan mürid yok mu bi kaç ss atsa bari belki yaşamın sırrı vardır içeride.
-
Kreyzi bunu yazdıCayan bunu yazdı
kimliği geçtim bide yüzüne tutup foto atman lazım. yarın bişey olunca ben değilim diyemen kabak gibi ortadasın :F
içeride olan mürid yok mu bi kaç ss atsa bari belki yaşamın sırrı vardır içeride.
https://youtu.be/p7ph9MvRBCk?t=1m2s