Yeni Microsoft Marka Telefonların Türkiye Fiyatları Belli Oldu
-

Hala Nokia 'dan devam eden kendilerini 2000`li yılların başındaki cep telefonu devi sanma olayı var.
Karşında Apple ve Samsung gibi devler var telefonun fiyatına bak.
Steve Jobs sizi iyi gömdü zamanında.
-
MS şu mobil işinden çekilse artık. Olmuyor işte. Hem o fiyatlar ne öyle? NOTE 5 veriyolar o fiyata.
Canım symbianı hiç etti bu MS yanarım da ona yanarım
-
microsoft elini nereye atsa kurutup bitiriyor apple a çok güzel destek oluyor neyseki google var hem işletim sistemi ( laptop ) hem mobilde var ( android )
ms nin yaptıgı hiç bir ürün ( office hariç oda yine google office ile ve apple office ile çözülmek üzere ) gözümde değeri kalmadı.
hala söylüyorum turkcell iletişim merkezlerindeki aktarım cihazlarının içinde windows yüklü , ancak hiç bir lumia cihazı ( microsoft mobile ) tanımıyor. ancak iphone 6 daha çıkmasına 1 ay kala güncellemesi geliyor cihazı çıkmadan tanımaya başlıyor.
türkiye de de gelir bi 20 bin 30 bin dolar olsa da kişi başı ms kullanan kalmasa.
-
Bu Windows Mobile'ın sonu Symbian gibi olacak tahminim.
-
mkyb bunu yazdı
Bu Windows Mobile'ın sonu Symbian gibi olacak tahminim.
Symbian kadar yükselemedi ki :) Symbian ın pazar payı %80-90 civarındaydı.
@PanxeR;
Tüm dünya MS 'den vazgeçer biz salak olduğumuz için bi biz vazgeçmeyiz. Hastanelerde bir tek IE kullanmak için milyonlarca lira veriyorlar.Yaptıkları iş sunucuya bağlanmak.
-
oha abi o fiyatlar ne öyle ya.
-
Note 5 mi alırsınız? Lumia 950 mi?
Şaka gibi
-
la azıcık ucuz yapında merak edip alalım. Bu fiyatlardan sonra hayatta işim olmaz.
-
Kaan bunu yazdı
Note 5 mi alırsınız? Lumia 950 mi?
Şaka gibi
Lumia tabiki :))
-
Hocam şimdi merak edip lumia 950 xl ın teknik özelliklerine baktım. Teknikl özelllikleri güzel duruyor şuan. Windows mobileın stabilitesi nasıldır bilmiyorum ama 2500 değilde fiyatı 2000 lira olsaydı çokta abartı durmazdı.
-
Şu anda 1.400'e LG G4, 1.800'e ise Galaxy S6 alınabiliyor. Varın fiyat farkını siz düşünün.