Yeni Microsoft Marka Telefonların Türkiye Fiyatları Belli Oldu
-
UTHO bunu yazdıKaan bunu yazdı
Note 5 mi alırsınız? Lumia 950 mi?
Şaka gibi
Lumia tabiki :))
Heleki windows 10 pc için canavar gibi performans artışı vermişken android telefon tercih etmem ben abi. Hele zaten benim gibi samsung antipatisi olan adamlar hiç almaz. Bekleyelim görelim telefonlar daha çıkmadan gömmeyin derim. W10 mobile bi gelsin sonra konuşuruz.
-
e güzel WP neden sevmiyorsunuz ki, bok gibi donanımlarla hayvan gibi hızlı çalışabiliyor. Kilitlenmiyor. Uygulama konusunda ise, benim gördüğüm tek eksiği snapchat ki bende onu kullanmıyorum zaten.
1520 kullanıyorum. Şarjı hızı boyutları müthiş benim açımdan. kamerası zaten efsane. 4k çekim yapıyor meret. Ios a bir şey diyemeyeceğim ama androidin yanında gerçekten harika çalışıyor.
-
ben wp yi sırf fiyatı uygun modelleri için kullanıyorum. L735 var ama Microsoft w10 güncellemesini aralık ayından taa şubat ayına erteledi. Meizu flyme os a bile daha fazla güncelleme verirken Microsoft gitsin kumda oynasın aga. Bizi keriz yerine koymak microsofta düşmedi.
-
iSo bunu yazdı
e güzel WP neden sevmiyorsunuz ki, bok gibi donanımlarla hayvan gibi hızlı çalışabiliyor. Kilitlenmiyor. Uygulama konusunda ise, benim gördüğüm tek eksiği snapchat ki bende onu kullanmıyorum zaten.
1520 kullanıyorum. Şarjı hızı boyutları müthiş benim açımdan. kamerası zaten efsane. 4k çekim yapıyor meret. Ios a bir şey diyemeyeceğim ama androidin yanında gerçekten harika çalışıyor.
Çünkü uygulama yok tabi kilitlenmez. İnstagram yıllardır beta. Google'ın hiç bir uygulaması yok. İnternet Explorer harici tarayıcı yok. Opera vs var ama onlarda Explorer motoru kullanıyor. Facebook Messenger var yıllardır sesli arama gelmedi sadece yazışma. Bankalar umursamıyor. Ya uygulama yok yada olan uygulamalar aylardır guncelleme almamış.
Microsoft uygulamalar port olacak dedi önce Android port denedi sonra yok olmadı abi dedi iptal etti bu sefer IOS uygulamaları port olacak dedi ama geçenlerde Android ve IOS için Age of Empires oyunu çıkardı ama kendi işletim sistemine çıkarmadı. Neymiş uyum sorunu varmış. Portlama yapsana madem ?
Windows Phone alan çoğu kişi Nokia hatrına aldı. Yeni cihazlarda ne Nokia tasarımı nede Nokia sağlamlığı var. Kaldı ki seninde memnun olduğun noktalar bunlar. Yıllar sonra Microsoft'a hak tanıdım ama yok abi adam olmaz.
Levent Pekcan'ın güzel bir lafı var.
"Microsoft sana araba satıyor ama motoru vermiyor sen böyle al git biz geliştirip yollarız motoru diyor. "
-
DrKill bunu yazdı
ben wp yi sırf fiyatı uygun modelleri için kullanıyorum. L735 var ama Microsoft w10 güncellemesini aralık ayından taa şubat ayına erteledi. Meizu flyme os a bile daha fazla güncelleme verirken Microsoft gitsin kumda oynasın aga. Bizi keriz yerine koymak microsofta düşmedi.
Adamlar demekki güncelleme yapacak hata bulmuyor birde bu yönden düşün :D Hızlı update gelsin diyorsunda bu seferde çok gereksiz hatalar olacak birde bu yönden düşün isterim. Insedir diye bir zımbırtı var W10 kullanabilirsin denedim ve şunu demek istiyorum gerçekten çok hoşuma gitti. Özellikle görsellik olarak iOS ve Android W10 güncellemesinden sonra çok geride kalacak. Cortanayıda ingiliççe olarak test ettim gerçekten ince esprilere denk gelmiştim şimdi aklımda değil ama saçam sapan bir soruya öyle bir kelime oyunu yaptırmışlar ki hoş olmuş :D Beklemedeyim valla şubatı konuşmak için erken her zaman diyorum.
Ha şunuda eklemeyi unutmadan yazayım. Windows özellikle reklam için bir çok firmayla anlaştı. İlk gözüme çarpan Arrow dizisindeki herşey windows. Telefonlar tabletler bilgisayarlar. Türkiyede karşılaştığım ise özellikle yurtdışı merkezli firmaların hemen hepsi windows işletim sistemli telefonlar kullanıyor. Windows bu firmaların kullandığı yazılımları telefondan kullanılabilir hale getirmenin kolay yolunu sundu çünkü. Kişisel kullanım için ise her zaman dediğim geçerlidir ihtiyacına göre telefon alırsın. Snap kullanmam kullandığım tek app whatsapp ve skype 1 tane bile oyun yoktur telefonumda. Benim için önemli olan office dökümanları uzaktan erişim ve mail. L 925 ile bunu fazlasıyla yapıyorum :) En üzüldüğüm nokta ise 9gag official app geç geldi :D
interfector tarafından 24/Ara/15 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
interfector bunu yazdıUTHO bunu yazdıKaan bunu yazdı
Note 5 mi alırsınız? Lumia 950 mi?
Şaka gibi
Lumia tabiki :))
Heleki windows 10 pc için canavar gibi performans artışı vermişken android telefon tercih etmem ben abi. Hele zaten benim gibi samsung antipatisi olan adamlar hiç almaz. Bekleyelim görelim telefonlar daha çıkmadan gömmeyin derim. W10 mobile bi gelsin sonra konuşuruz.
istediği kadar iyi olsun. Uçsun kaçsın, MARKA DEĞERİ yok.
Reno audi A7 ayarında araba yapsa, audi parasına satabilir mi?
Piyasaya yeni giren bir telefon için kimse o parayı vermez. Siz de vermeyeceksiniz merak etmeyin.
-
Şubat ayında LG G5, Galaxy S7 ve Note 6 tanıtılacak. Özetle bu telefonu bu fiyatlara Microsoft fanlarından alan olursa olur. Yaza doğruda 2 bin lira altına doğru düşüşe geçer satılmadığı için. Yazın unutmazsam bu konuyu hortlatırım.
mkyb tarafından 24/Ara/15 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıiSo bunu yazdı
Çünkü uygulama yok tabi kilitlenmez. İnstagram yıllardır beta. Google'ın hiç bir uygulaması yok. İnternet Explorer harici tarayıcı yok. Opera vs var ama onlarda Explorer motoru kullanıyor. Facebook Messenger var yıllardır sesli arama gelmedi sadece yazışma. Bankalar umursamıyor. Ya uygulama yok yada olan uygulamalar aylardır guncelleme almamış.
Microsoft uygulamalar port olacak dedi önce Android port denedi sonra yok olmadı abi dedi iptal etti bu sefer IOS uygulamaları port olacak dedi ama geçenlerde Android ve IOS için Age of Empires oyunu çıkardı ama kendi işletim sistemine çıkarmadı. Neymiş uyum sorunu varmış. Portlama yapsana madem ?
Windows Phone alan çoğu kişi Nokia hatrına aldı. Yeni cihazlarda ne Nokia tasarımı nede Nokia sağlamlığı var. Kaldı ki seninde memnun olduğun noktalar bunlar. Yıllar sonra Microsoft'a hak tanıdım ama yok abi adam olmaz.
Levent Pekcan'ın güzel bir lafı var.
"Microsoft sana araba satıyor ama motoru vermiyor sen böyle al git biz geliştirip yollarız motoru diyor. "
Gerçekten körü körüne savunmaktan kaynaklanmıyor bu benim yaptığım fakat,
İnstagram konusunda 6tag i denemelisin.
İe den bende memnun değilim fakat w10 kurduğumda içinde edge vardı. Ve microsoft bu defa yapmış dedirtti bana. Browser çok hoşuma gitti.
Bankalarda finans garanti iş deniz kullanıyorum. bir tek şekerbank hesabımı kullanamadım. O yok gerçekten şerefsizler yapmadı hala:)
Ne bileyim öyle uygulama delisi bir adam olmadığımdan kaynaklanıyorda olabilir.
En büyük sıkıntım wp'de hala w32 dosya çalıştıramamamız, bir gün muhakkak .exe çalıştıracak hatta tek yırtar noktası burası olacak wp nin. -
Garanti bankası zorunlu olmadıkça güncelleme vermeyeceğiz dedi. Bu arada telefon arkaplanda exe çalıştırıyor fakat kullanıcı çalıştıramıyor.
http://www.tahribat.com/forum/windows-her-yerde-windows-212778
mkyb tarafından 24/Ara/15 00:54 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Şubat ayında LG G5, Galaxy S7 ve Note 6 tanıtılacak. Özetle bu telefonu bu fiyatlara Microsoft fanlarından alan olursa olur. Yaza doğruda 2 bin lira altına doğru düşüşe geçer satılmadığı için. Yazın unutmazsam bu konuyu hortlatırım.
Note 6'nın çıkması aralık 2016 diye biliyorum. Emin misin şubat olduğuna?