Yeni Nesil İşletim Sistemleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

İnternet de olan servislerin ücretsiz olması bu işin başını çekiyo facebook un sunduğu servisleri ücretsiz sunması diğer servis veren şırketleri bitirdi ve bunun adına damping diyolar  büyük firmarlar küçük firmaları bitirmek için bunu yapar akabinden karşısına kolay kolay rakip çıkamaz zaten tarihe baktığımız da birbirleri ekarte eden devasa şirketler sürekli vardır  facebook servislerin parasını başka şekilde kazanır ki 2009 reklam gelirleri 475 milyondolar olucağı öngörülüyor facebook sadece social network alanı değil  bu şekilde piyasada kim var kim yok bütün servisleri bitirdi. Google bu işe başladığında da bir çok rakibini ekarte etti ve geliştirdiği arama motoru, mail servisleri ve geliştirdikleri onca yazılım ile microsfot u çırpındırıyor. Microsoft dediğimiz devasa şirket 34 yaşına geldi(1975 de kuruldu kurulduğu yıllarda IBM i ekarte etti) internet ve oyun alanında perişan genelince yaratıcılık, yenilikcilik kalmadı hatta kalmayalı çok oldu diyenler bile var ofis ve windows dan başka geliri yok ve dananın kuyruğu burada kopuyo microsoftun veridiği en kaliteli hizmet ofis ve artık tarayıcı içinden çalışabilir hale gelicek ozm nerede kaldı windows işletim sistemini satın almak goole chrome java scripti çok hızlı derleyebildiği  performansı çok iyi olan bi tarayıcısı var şuan ne yapyor chrome OS yani tamamen chrome tarayıcı üzerinden işini gören bi sistem olucak microsfot boş dururmu oda gazelle yi ilan etti o da tamamen tarayıcı üzerinden çalışacak olan bi işletim sistemi Firefox unutmamak gerekir onlarında bu tarayıcı üzerinden çalışan işletim sistemi girişimi olucak velhasıl yeni işletim sistemleri şuanda yaptımız işleri tarayıcı üzerinden yapılabilecek

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 2864 Toplam Mesaj: 12