Yeni Nesil Ne Kadar Ahlaksız Ve Terbiyesiz Yetişiyo
-
3,5 tane saygısız veledin yaptıkları ne kadar yanlış olsada bunu tüm yeni nesile mal etmek bi okadar yanlıştır.
-
Ya hocam herkez bunu bütün nesile yıkmayın ,genellemeye yapmayın demiş ama artık böle yeni nesilin %80 i
Göreceksiniz bundan 25-30 sene sonraki nesil daha da fena olacak.Ve bizim şuan beğenmediğimiz nesilde onları beğenmeyecek...
-
bravo objektif olman saygı duyulacak bir davranış.Senin de dahil bulunduğun bir zümreyi eleştirmişsin.Yeni nesil'in büyük kısmının ne olduğu ortada fakat yaşanılan münferit bir olayı yeni nesil böle böle olmuş tandansı ile eleştirmek,az biraz bencillik olur.
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ya hocam herkez bunu bütün nesile yıkmayın ,genellemeye yapmayın demiş ama artık böle yeni nesilin %80 i
Göreceksiniz bundan 25-30 sene sonraki nesil daha da fena olacak.Ve bizim şuan beğenmediğimiz nesilde onları beğenmeyecek...
----------------------------- -
Anneleri babaları istedikleri herşeyi alıyolar,tüm şımarıklıklarına göz yumuyolar,bi hata yapsada 'benim oğlum/kızım yapmaz' diyolar sonra çocuklarda böyle oluyo..Ailelerde asıl hata,ben bişey yapmasam bile bizim peder uçardı susar özür dilerdik:C
-
valla biz de artık kendi gençliğimizden utanıyoruz,ne zaman büyüklerin çoğunlukta olduğu bi ortama girsek millet edepsizlik yapalım diye bekliyor resmen.Kurunun yanın da yaş da yanıyor.
-
+1 cybert1m3çok güzel yazmışsın.
bu konuyla alakası yok ama kendi gençliğinde,çocukluğunda bir skime balta olamamış,o günlerin kıymetini bilememiş kişilerin ahlaksızlığı bu.dünde bakkal 12 yaşındaki yeğenimi kovalamış.gürültü yapmış diye.çocuk ağlıya ağlıya yanıma geldi.gittim bakkala hayırdır dedim.mal gibi; adam bacak kadar çocukla çocuk gibi tartışmaya girdi.bende dinliyorum.sen böyle yaptın.her zaman yapıyorsun dedi.dedim senin 50 yıl boyunca hayatdan zerre kadar ders almayıp şu çocuktan daha çocuk olman alkışlanacak bir hareket.
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
valla biz de artık kendi gençliğimizden utanıyoruz,ne zaman büyüklerin çoğunlukta olduğu bi ortama girsek millet edepsizlik yapalım diye bekliyor resmen.Kurunun yanın da yaş da yanıyor.
----------------------------- -
uşak değil pij yetişir a.q
-
Günümüz de ise 35 yaşında adam sokağa tükürüyor, 40 yaşında adam bayanların çoğunlukta olduğu bir ortamda bir başkasına sövebiliyor. Bizden önceki neslinde durumu pek içler açısı değil. Geçmişte atılan bir pandik...
-
sırf bu yüzden evlenince çoçuk falan yapmicam yha.
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------ticaret hukuku hocası der ki : 90 ve sonrası asempatik bişey oldu ben insan bile demiyorum onlar için :B
daha sabah hoca aynen söyledi biz koptuk derste 80 li gençler olarak :F
-----------------------------Lan Piton ben 90'lıyım :|
asempatik miyim lan??
Küstüm Sana :| Git Buralardan..