Yeni Oyunum 'Hot Escape'i Nihayet Yayınladım
-
Ehli tarikat merhaba,
bir kaç haftadır boş zamanlarımda üzerinde uğraştığım oyunumu nihayet play.store'da yayınlama imkanı buldum. Her türlü yapıcı eleştirilerinizi beklerim. Bir de aklıma gelen bir şey var twitterda binlerce takipçsi olan bir kaç kişi bulsam reklamını yapacak, işe yarar mı gençler? Kendi aramızda varsa böyle yiğitler çok makbule geçer :) Oyunda daha yapacak aklıma birşey gelmedi eğer aklınıza gelen birşey varsa sonraki versiyonalarda ekleyebilirm. Bunun dışında nasıl ayptın falan diyenler için takıldıkları konularda yardımcı olabilirim... Bu bağlamda profesyonel ve teknik ve özel alanlara kayılacağını düşünerek konuyu sadece üyelere görünür şekilde ayarlıyorum...
Oyunun adresi:
-
tarikatta böyle şeyler görmek güzel :)
aynen devam hocam :)
-
ah be telefonum serviste :( çiziyim ben gelince kesin bakıcam
-
Hocam alanı biraz genis tutsan, bide hayvan cok kazma ilerliyo sanki. Ne bilim bianda ölüveriyo.
Ama tema guzel, muhakkak gelistirirsin daha cok :) emeginin karsiligini alman dilegi ile.
-
hocam bence süper başırılı. eklenmeli dediklerim şunlar;
-hayvanın zıplama animasyonu olmalı.
-ve mesela bazen 1. basamak olmuyor diğer 2 tanesi oluyor ya, biz 1.ye basınca hiç bişey olmuyor. bence boş olan basamağa bastığımızda boşluğa atlayıp düşmeli.
-zaman ve geçtiğin basamaklarla bi kombinasyon yapıp ona göre puan vermeli. yani 100 basamağı 5 dkda insen ne olur ki :W-bi de şu ok tuşları paintten yapılıp uzatılmış gibi :W ona da bir el at -
Hocam çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim.Reklamlar biraz az çıksa veya oyun içinde belirli zamanlarda çıksa? Grafikleri daha fazla geliştirsen? Küçük ejderimizi bizler dışında sanırım yorum yazan yabancılarda sevmiş... :) TBT'nin ejderi mi o? :)
-
Bu öğe cihazınızla uyumlu değil.
şaşardım tersi olsa :)
-
eyvallah arkadaşlar gerçekten değerlendirebileceğim kaliteli yorumlarda bulunmuşunuz.
Box colliderların korusuyla bi yerden bir yere sürüklemek yerine ışınlıyorum şimdilk hayvanı:)
hayvanın zıplama animasyonu var ama hızlı hareket ettirdiğim için onu anime etmak kullanışsız olacak diye düşündüm ama denemkte fayda var. Bir de bazı basamaklara coin falan bişeyler koyayım diyorum. Zmana karşı yarış seçeneği de olabilir.
Bir de aklıma takılan reklamlar çok çileden çıkarıcı değil inşallah, normalde oyun başlamadan görünüp bitmesini bekliyordum ama internetten almasında gecikme olabiliyormuş elimde değil yani :)
-
Daft bunu yazdı
Bu öğe cihazınızla uyumlu değil.
şaşardım tersi olsa :)
cihaz neydi dostum? normalde android 9 a kadar desteği var :)
-
Adamsın
-
5 yıldız çaktım en torpillisinden. :-)