Yeni Oyunum 'Hot Escape'i Nihayet Yayınladım
-
Helalin var hemen indiriyorum
-
Android telefon yok ama resimlere bakılacak olursa güzel bir oyun yapmışsın hocam tebrikler.
-Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri koysan güzel olur bence.
-
Ellerine sağlık. hocam hangi dil ile yazdın oyun motoru olarak ne kullandın.
-
konusu falan tuhaf ama orjinal duruyor, biraz daha animasyon katarsan oynanabilir hale gelir hocam, yarım bir işi test eder gibi hissettim.
tek başına yaptığın için ayrıca tebrik ederim güzel
-
DuPi bunu yazdı
Ellerine sağlık. hocam hangi dil ile yazdın oyun motoru olarak ne kullandın.
unity
-
eyvallah gençler, aslında birçok fikir çıkıyor ama sadelik şimdilik en azından indirilme sayısı artana kadar en güzeli sanırsam. bir kaç farklı model de ekleyebilirim ileride bakalım. Uzun bir süre tasarımcı aradım ama Asset store varken tasarımcı da aramıyorum artık :) forumda başka oyun yapan arkadaşlar varsa (özellikle unity ile) seve seve tanışırım :)
-
Yukarıda Görünsün diye 1 verdim :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Yukarıda Görünsün diye 1 verdim :)
o tip insanların kafasını duvara sürte sürte ateş çıkartmak istiyorum. uygulama çıkartmaya korkuyorum amk o insanlar yüzünden :D
-
neler kullandığını, nasıl yaptığını yazsan bizde feyz alabiliriz. Isometric algoritmanda sorun var gibi bazı bloklar perpesktife göre yanlış bir biçimde üstte gözüküyor ekran görüntüsünde gördüğüm kadarıyla.
-
VBDream bunu yazdı
neler kullandığını, nasıl yaptığını yazsan bizde feyz alabiliriz. Isometric algoritmanda sorun var gibi bazı bloklar perpesktife göre yanlış bir biçimde üstte gözüküyor ekran görüntüsünde gördüğüm kadarıyla.
unity ve c# ile yaptım dostum, onun dışında ngui, mobile cartoon gui pack falan var kullandığım unity asset store'dan. bloklar biraz göz yanılsaması oluşturuyorolabilir. İncelediğim kadarıyla abes çıkan bir blok hiç dikkatimi çekmedi şimdiye kadar. oyun bi süre oynayınca başı dönderiyor :) İsometric görüntülemeyi sadece ana menü de uygulamaya çalıştım cameralar hep ortografik.