Yeni Seyahat Sitemiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı

Hocam sade olması güzel olmuş ama bir uyumsuzluk var gibi yani yanlış anlamanı istemem ama eleştrin diye koymuşsun sanki amatör gibi duruyor siteye giren bir güvensizlik hissedermiş gibi olur ve ek olarak sagdaki duyuru yazan kagıt iğrenç abi

düzenleme yapılırsa çok iş görür diye tahmin ediyorum hayırlı ugurlu olsun şimdiden 

sağ tarafı bizde beğenmedik hocam zaten :D o gidicek bi kaç değişiklik daha yapıcaz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam sitenin sağını solunu bırak. Sen burda konu açmamış olsan ve ben internette rastgele siteye denk gelmiş olsam, dolandırıcı sitesi diye buraya konu açardım :|

Artık sen anla gerisini :|

Kurumsal bir siteysen tasarım herşeydir.

iLLuMiNaTi tarafından 18/Mar/13 20:08 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

Hocam sitenin sağını solunu bırak. Sen burda konu açmamış olsan ve ben internette rastgele siteye denk gelmiş olsam, dolandırıcı sitesi diye buraya konu açardım :|

Artık sen anla gerisini :|

Kurumsal bir siteysen tasarım herşeydir.

:D bu şimdilik başlangıç siteyi daha yeni açtık burdan gelen fikirlerle güzel bi yol katetmeyi düşünüyoruz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hocam o kadar karışık görünühyor ki hiç güven vermiyor sitenin görünüşü. :( 

edit : kayan yazılar felan olmamış o  duyuru paneli çok kötü görünüyor. Tipografi sıfır yaw.

edit2 : elimde sana göre bir tasarım var çalışmak istersen seni kurumsala taşıyabiliriz.

Shephard tarafından 18/Mar/13 20:56 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

hocam o kadar karışık görünühyor ki hiç güven vermiyor sitenin görünüşü. :( 

edit : kayan yazılar felan olmamış o  duyuru paneli çok kötü görünüyor. Tipografi sıfır yaw.

edit2 : elimde sana göre bir tasarım var çalışmak istersen seni kurumsala taşıyabiliriz.

hocam tasarımla ilgili biraz bahsedebilirmisin veya pmden ulaşırmısın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

bu siteyle bişey yapmayın hocam lütfen. adam gibi grafiklerin hoş olduğu bi tasarım yaptını kıyın paraya az.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

çok fazla yazı kayıyor. duyuru kısmı olmamış. arkaplan resmini değiştirebilirsiniz. çok fazla incelemedim ama biletall dan çekiyorsunuz heralde verileri :)

edit: birde resimleri sündürmeyin

Espo tarafından 18/Mar/13 21:09 tarihinde düzenlenmiştir

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı

çok fazla yazı kayıyor. duyuru kısmı olmamış. arkaplan resmini değiştirebilirsiniz. çok fazla incelemedim ama biletall dan çekiyorsunuz heralde verileri :)

edit: birde resimleri sündürmeyin

hocam biletall ile zaten aynı kişiler diyebiliriz öz abimin sitesi ama artık rakibiz :D herşeyi 1 hafta içinde komple değiştircem siteyle ilgili

Toplam Hit: 1579 Toplam Mesaj: 19