Yeni Seyahat Sitemiz
-
casey bunu yazdı
Hocam sade olması güzel olmuş ama bir uyumsuzluk var gibi yani yanlış anlamanı istemem ama eleştrin diye koymuşsun sanki amatör gibi duruyor siteye giren bir güvensizlik hissedermiş gibi olur ve ek olarak sagdaki duyuru yazan kagıt iğrenç abi
düzenleme yapılırsa çok iş görür diye tahmin ediyorum hayırlı ugurlu olsun şimdiden
sağ tarafı bizde beğenmedik hocam zaten :D o gidicek bi kaç değişiklik daha yapıcaz
-
Hocam sitenin sağını solunu bırak. Sen burda konu açmamış olsan ve ben internette rastgele siteye denk gelmiş olsam, dolandırıcı sitesi diye buraya konu açardım :|
Artık sen anla gerisini :|
Kurumsal bir siteysen tasarım herşeydir.
iLLuMiNaTi tarafından 18/Mar/13 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
ErotikPanda bunu yazdı
Hocam sitenin sağını solunu bırak. Sen burda konu açmamış olsan ve ben internette rastgele siteye denk gelmiş olsam, dolandırıcı sitesi diye buraya konu açardım :|
Artık sen anla gerisini :|
Kurumsal bir siteysen tasarım herşeydir.
:D bu şimdilik başlangıç siteyi daha yeni açtık burdan gelen fikirlerle güzel bi yol katetmeyi düşünüyoruz
-
hocam o kadar karışık görünühyor ki hiç güven vermiyor sitenin görünüşü. :(
edit : kayan yazılar felan olmamış o duyuru paneli çok kötü görünüyor. Tipografi sıfır yaw.edit2 : elimde sana göre bir tasarım var çalışmak istersen seni kurumsala taşıyabiliriz.
Shephard tarafından 18/Mar/13 20:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Shephard bunu yazdı
hocam o kadar karışık görünühyor ki hiç güven vermiyor sitenin görünüşü. :(
edit : kayan yazılar felan olmamış o duyuru paneli çok kötü görünüyor. Tipografi sıfır yaw.edit2 : elimde sana göre bir tasarım var çalışmak istersen seni kurumsala taşıyabiliriz.
hocam tasarımla ilgili biraz bahsedebilirmisin veya pmden ulaşırmısın
-
bu siteyle bişey yapmayın hocam lütfen. adam gibi grafiklerin hoş olduğu bi tasarım yaptını kıyın paraya az.
-
çok fazla yazı kayıyor. duyuru kısmı olmamış. arkaplan resmini değiştirebilirsiniz. çok fazla incelemedim ama biletall dan çekiyorsunuz heralde verileri :)
edit: birde resimleri sündürmeyin
Espo tarafından 18/Mar/13 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Gharzvog bunu yazdı
çok fazla yazı kayıyor. duyuru kısmı olmamış. arkaplan resmini değiştirebilirsiniz. çok fazla incelemedim ama biletall dan çekiyorsunuz heralde verileri :)
edit: birde resimleri sündürmeyin
hocam biletall ile zaten aynı kişiler diyebiliriz öz abimin sitesi ama artık rakibiz :D herşeyi 1 hafta içinde komple değiştircem siteyle ilgili