folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni Site : Fmailing.Net | Türkiye‘Nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

Yeni Site : Fmailing.Net | Türkiye‘Nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

bir maillist satışı yani.. ilginçç alacak kişiler çıkar elbet ama iş yaparsan ve iş yapıldığını millet görürse..

yoksa çöpçüye site yapmak gibi bişey olabilir :)  hata verdiğim örnek bile gayet olumlu oldu :D senin ki daha kötü hocam

tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım hocam, iş yaparsan ve iş yapıldığını millet görürse derken neyi kastettiniz acaba ?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı
    zone bunu yazdı

bir maillist satışı yani.. ilginçç alacak kişiler çıkar elbet ama iş yaparsan ve iş yapıldığını millet görürse..

yoksa çöpçüye site yapmak gibi bişey olabilir :)  hata verdiğim örnek bile gayet olumlu oldu :D senin ki daha kötü hocam

tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım hocam, iş yaparsan ve iş yapıldığını millet görürse derken neyi kastettiniz acaba ?

yani gittigidiyordan yurtta birkaç kişi alışveriş yaptıysa size de orası güven verir dimi o yüzden yani birileri önermeli demek istemiştim ama o önemli değil..

sen sadece maillist mi veriyosun yoksa istenilen maili spama düşürmeden göndertebiliyo musun?  öyle bişey varsa baya iş yaparsın ama hiç legal olmaz bu sefer..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hocam partner sitesi uyelerinden 3-5 izmirli hatun pmlesene :)

Ayrica site tasarimi e ticaret sitesi icin fazla ciddiyetsiz bence, cok renkli

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

yok sadece mail data tedariği hocam. gönderim için müşterilere tavsiye ettiğimiz firma var, ama kesinlikle gönderim yapmıyoruz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

yok sadece mail data tedariği hocam. gönderim için müşterilere tavsiye ettiğimiz firma var, ama kesinlikle gönderim yapmıyoruz.

hocam orası sıkıntı işte junka düşmeme garantisi  olsa kapış giderdi :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

O konuda dediğim gibi müşterilere gönderim firmasına yönlendiriyoruz. Ve, inbox oranı, teknik donanımları sebebiyle şuanda Limango,Morhipo,sahibinden, siyasi partiler ve holdingler tarafından hizmet alınan bir firma.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

bence birde mail göndermek için bi script yaz fiyatları yükselt.

Sonuçta adam gider  alır maili dağıtır cümle aleme.

mail gönderme işleminde kullanıcı kategorisini belirlesin örneğin turizm. adam göndermeye tıkladıgında 10 bin mail göndersin misal yani.

kullanıcıyı hiç maillere bulaştırma. tabi burda güven sağlaman gerekicek. mesela mail gönderme esnasında log gibi kullanıcıya bir bölmeden gönderilen mail adresleri gösterilir. ama sadece gösterilir.  ufak bi panel içinde gönderilen mail adreslerini gösterip kopyalamasına da engellersin kullanıcıda gönderdiğinden emin olur. güven kazanmış olursun.

solstice tarafından 17/Eki/12 01:35 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    solstice bunu yazdı

bence birde mail göndermek için bi script yaz fiyatları yükselt.

Sonuçta adam gider  alır maili dağıtır cümle aleme.

mail gönderme işleminde kullanıcı kategorisini belirlesin örneğin turizm. adam göndermeye tıkladıgında 10 bin mail göndersin misal yani.

kullanıcıyı hiç maillere bulaştırma. tabi burda güven sağlaman gerekicek. mesela mail gönderme esnasında log gibi kullanıcıya bir bölmeden gönderilen mail adresleri gösterilir. ama sadece gösterilir.  ufak bi panel içinde gönderilen mail adreslerini gösterip kopyalamasına da engellersin kullanıcıda gönderdiğinden emin olur. güven kazanmış olursun.

Hocam öncelikle yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim. Evet, dediğiniz çok mantıklı. Fakat hem yeniliğin verdiği güven dezavantajı hemde finansal olarak bir sistem oluşturma durumumuz yok. Fakat, ileride dediğiniz gibi kullanıcılara çok kolaylık sağlayacağından hemfikirim.

İlerisi için neden olmasın :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

sadece meraktan soruyorum

mailleri verirken nasıl veriyorsun

txt mi

excel mi 

word mü 

mdb mi