folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni Sitem (Bilisim World )

Yeni Sitem (Bilisim World )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

olmamış.joomla ha.kötü.

hocam neresi olmamış söleyinde ona göre yapılnadırma yapalım..:]

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

son verdiğin theme daha güzel bence olabilir gibi duruyor.

Önce Sitende nelere yer vericeğine yani insanlara sitende ne sunucaksın ? Senin ve ekibinin (bir kibin var mı ?) hangi konudauzman olduğu yada hangi konulara ilgi duyduğu önemli. Sitene geln insanlara ne sunucaksın neler bulucaklar sitende diğerlerinden farkın ne olucak kafanda bu kurup ona göre hazırlamalısın siteni. Diğerlerinden mutlaka bir farkın olmalı yoksa hasa işlemez.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkant_1997
    Berkant_1997's avatar
    Erkek

hayırlısı olsun ne deyelim bende inşallah rapid satınca açıcam forum :)

Tamu Otobüsü
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

recobaba bunu yazdı:

son verdiğin theme daha güzel bence olabilir gibi duruyor.

Önce Sitende nelere yer vericeğine yani insanlara sitende ne sunucaksın ? Senin ve ekibinin (bir kibin var mı ?) hangi konudauzman olduğu yada hangi konulara ilgi duyduğu önemli. Sitene geln insanlara ne sunucaksın neler bulucaklar sitende diğerlerinden farkın ne olucak kafanda bu kurup ona göre hazırlamalısın siteni. Diğerlerinden mutlaka bir farkın olmalı yoksa hasa işlemez.

Temayı sevdiğine sevindim onu uygulayabilirim.Sonra ekibim yok tek kişilik bir ekipten oluşuyorum ama ortak olmak isteyen olursa ortak olabilirler.(küçük bir ücret karşılığında..5 TL falan).Ondan sonra söylediklerinde haılısın ben bu siteyi açarken çok bi hevesle açmıştım ve ne yapcağımatam olarak karara verdemeden işe koyulmuştum.Şuan daha ii  düşünebiliyorum...:)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Berkant_1997 bunu yazdı:

hayırlısı olsun ne deyelim bende inşallah rapid satınca açıcam forum :)

inşalllah açarsın hocam.Şimdiden başlao zamn çalışmalara..:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam siteyi birz düzenledim(saat 16.13) bakarsanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum yine..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

bence site ne kadar bok olursa olsun , önemli olan insanları 10 dk 20 dk sitede tutabilme yararlı bilgiler paylaşmak , içeriğe önem veririm.

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:

bence site ne kadar bok olursa olsun , önemli olan insanları 10 dk 20 dk sitede tutabilme yararlı bilgiler paylaşmak , içeriğe önem veririm.

tabiki içerikte önemli fakat görüntüsü ile uğraşayım derkene içerik çok ekleyemedim.Özellikler foruma koyduklarımı alıntı yapmak istemedim..=(..O yüzden içerik biraz eksik kaldır..(htta baya eksik kaldı..)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:

Merhaba sevgili Tahribat Forumu Müridleri tam olarak bilmiyorum ama şimdi yazacağım konu reklama girermi emin değilim.(Reklam Yasak mı? bu arada)(Yasaksa konu silinebilir)

Neyse konumuza dönelim.Ne zamandır uğraştığım bir sitem vardı.Son çalışmalarımı dün yaptığım siteyi sonunda tam olarak bitirdim sayılır.(sayılır çünkü daha logo yok..:] )

Neyse sitemin özelliklerini belirteyim:

• Forum
    • Teknoloji Haberleri
    • Görsel Dersler

Siteye mutlaka bakıp tavsiyelerinizi bekliyorum.Eksiklikleri yada fazlalıkları nelerdir bilmek istiyorum ve ona göre sitemi yapılandıracağım.

Son olarak sizden sitenin logosu hakkında bana yardımcı olabilecek müridler arıyorum.Logo büyüklüğü 450 x 150 olacak ve aşağıda resimde görünen kübün görünen ön yüzlerinden birine B diğerinede W yazılıp logoya eklenecektir.Yardımcı olmak isteyen mütidler pm atabilirler.

Bilisim WORLD

Sevgilerler, okuduğunuz için Teşekkürler.

Resim:

REsimdeki%20küp%20kullanılacak.

-----------------------------servis sağlayıcı olarak uplayasım geldi :d

Twitter: @CanKirca
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

site güzel başarılar dilerim öncelikle.birkaç konuda eksiklikler var gibi.öncelikle forumun arayüzü biraz daha sade olsa daha iyi olur. Ayrıca forumu canlı tutmaya çalış. Ceviz.net i falan örnek alabilirsin

Toplam Hit: 5145 Toplam Mesaj: 33