Yeni Sitem Eleştirilerinizi Bekliyorum
-
Hakan363 bunu yazdıerdiburak bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam güzel yararlı olmuş.
En altta böyle yazıyor ""
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/dunyada/public_html/wp-content/themes/arras/comments.php on line 58 "" haberin olsun hocam saol hocam ben farketmemiştim. yorumlarla ilgili kısımda hata varmış düzeltildi.
bu seferde altta kayma olmus hocam :
http://c1212.hizliresim.com/14/5/glq3h.png
-
ya bu page navi style eklentisini kurdum ama bi türlü pagenavi stilleri gelmedi. :S napcam
-
üst menü ve logo kısmını beğenmedim.
-
Eleştirilerden sonra sitemin son hali.
-
Hocam ziyaret etseydim hemen çıkardım.İçerik ilgi çekici ama site itici.. Özeleştiri istediğin için böyle yazdım.Hayırlı olsun.
CyberAngel tarafından 17/Ara/12 21:53 tarihinde düzenlenmiştir -
CyberAngel bunu yazdı
Hocam ziyaret etseydim hemen çıkardım.İçerik ilgi çekici ama site itici.. Özeleştiri istediğin için böyle yazdım.Hayırlı olsun.
İyiki ilk halini görmedin o zaman. Bu düzenlenmiş haliydi. Teşekkürler.
-
http://www.listemiste.com/erkeklerin-5-aldatma-nedeni.html
hocam konunun aşağısına inince sağ alt köşede çıkan bide bunlar var kısmını beğenmiştim buranın, insanın dikkatini çekiyo diğer konulara geçiyosun. siteyle alakam yoktur.
-
sitenin renk tonları çok itici gibi geldi. 1 dakika zor durabildim sitede hacı
-
CEO bunu yazdı
sitenin renk tonları çok itici gibi geldi. 1 dakika zor durabildim sitede hacı
Sitenin renkleriyle oynamak gerekiyor daha sanırım. Eyvallah
-
Öncelikle hayırlı olsun,ilk göze çarpan sitenin arka ton renkleri hani eski atari oyunlarında kullanılanları anımsadıyor madem ilklerin sitesi o zaman ana ekranın çok farklı olması gerekmiyormu, artık taktir sizlerin bir de sağ tuş aktif olusa iyi olur site içerisinde gezinmek ve bilgiye çabuk ulaşmak bakımından,kolay gelsin.
