folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni Sitem Eleştirilerinizi Bekliyorum

Yeni Sitem Eleştirilerinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Renkler hoşuma gitmedi. Daha farklı renkler deneyebilirsin. Ne bileyim bir gariplik var sanki. Fake sitelere benziyor.

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Benim sitem e http://allturks.net hane fazladan konu açıp kirlilik yaratmıyım aynen yorumlarınız altın değerinde :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

site çok dolu oku beni demiyor bence değiştir ve özgün bir tasarım yap

NOT :asiminnesli'yim

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam permalinklerini komple Türkçe yap, bunu ErotikPanda'dan öğrendim (: Örneğin, http://www.dunyadailkler.com/category/saglikta-ilkler linkindeki /category'i /kategori olarak değiştiriver (: google öyle seviyormuş.

Ana menü ikinci satıra kaymasaymış iyiymiş şahsi fikrimce. Hemen sağ tarafındaki RSS ve FB butonları minicik kalmış, onları büyütebilirsen iyi olur. Sanırım her postun üst tarafında yazar bilgisi ve tarihin yanında yer alan okunma sayacı çalışmıyor orda bir gariplik var. Footerda tipografik hata olmuş, Teknoloji yazamamışsın Teknloji oluvermiş (: Anasayfada alt alta iki search bar görünmesi bence gereksiz olmuş, biri kaldırılabilir. Özetler etiketlerle değil de postun kendi ilk 100-150 karakteriyle başlasa daha iyi olabilir. Renkler mavinin üç tonu+beyaz olarak biraz boğucu duruyor, mavi tonlarından birini bir sıcak renkle değiştirebilirsin, sitenin genel havasına iyi gelebileceği fikrindeyim. ico'nu istersen değiştir, ne olduğu tam anlaşılmayan siyah arkaplanda kahverengi yuvarlak bir şey garip olmuş, benzemiyor ki dünyaya. Postların içeriğinde bazı sözcükler rastgele yeşil mavi altı çizili falan yazılmış, bence onu bi düzene oturt rastgele olmasın.

Bir de yazıyı seçemememizi nasıl sağladın onu bilmek istiyorum (:

Edit: Son olarak, her postun altında ilginizi çekebilecek benzer yazılar kısmı var ya, bence ordaki postların thumbnailları fazlaca büyük kalmış, onları az daha minik yapabilirsen harika olabilir (:

--

@emuxa

Hocam açılmıyor site..

izzmarit tarafından 18/Ara/12 11:12 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bunuda bi eleştiri olarak görürmüsün bilmiyorum ama şu  arama butonunda yazdiğin YA ARADIGIN BURDAYSA sözü kaldir çok klasik hani 

liseli siteler gibi normal arama falan daha iyi olur bence :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Hocam permalinklerini komple Türkçe yap, bunu ErotikPanda'dan öğrendim (: Örneğin, http://www.dunyadailkler.com/category/saglikta-ilkler linkindeki /category'i /kategori olarak değiştiriver (: google öyle seviyormuş.

Ana menü ikinci satıra kaymasaymış iyiymiş şahsi fikrimce. Hemen sağ tarafındaki RSS ve FB butonları minicik kalmış, onları büyütebilirsen iyi olur. Sanırım her postun üst tarafında yazar bilgisi ve tarihin yanında yer alan okunma sayacı çalışmıyor orda bir gariplik var. Footerda tipografik hata olmuş, Teknoloji yazamamışsın Teknloji oluvermiş (: Anasayfada alt alta iki search bar görünmesi bence gereksiz olmuş, biri kaldırılabilir. Özetler etiketlerle değil de postun kendi ilk 100-150 karakteriyle başlasa daha iyi olabilir. Renkler mavinin üç tonu+beyaz olarak biraz boğucu duruyor, mavi tonlarından birini bir sıcak renkle değiştirebilirsin, sitenin genel havasına iyi gelebileceği fikrindeyim. ico'nu istersen değiştir, ne olduğu tam anlaşılmayan siyah arkaplanda kahverengi yuvarlak bir şey garip olmuş, benzemiyor ki dünyaya. Postların içeriğinde bazı sözcükler rastgele yeşil mavi altı çizili falan yazılmış, bence onu bi düzene oturt rastgele olmasın.

Bir de yazıyı seçemememizi nasıl sağladın onu bilmek istiyorum (:

Edit: Son olarak, her postun altında ilginizi çekebilecek benzer yazılar kısmı var ya, bence ordaki postların thumbnailları fazlaca büyük kalmış, onları az daha minik yapabilirsen harika olabilir (:

--

@emuxa

Hocam açılmıyor site..

Görmediğim yerlere deyinmişsiniz Teşekkürler. Seo açısından permalinkler olabilir bir de ole deneyeceğim.
    Yazıları korumak için wp eklentisi var adı : WP-CopyProtect [Protect your blog posts] dır.

Kurunca ayarlar kısmında sağ tusunu mu pasif yapcan sag mı hepsini seçebiliyorsun.
    Çok Güzel bir eklenti tavsiye ederim

www.dunyadailkler.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

Renkler hoşuma gitmedi. Daha farklı renkler deneyebilirsin. Ne bileyim bir gariplik var sanki. Fake sitelere benziyor.

Renklerden kaynaklanabilir üstüne çalışma yapacağım. Tşk.

www.dunyadailkler.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    asimmurat bunu yazdı

site çok dolu oku beni demiyor bence değiştir ve özgün bir tasarım yap

NOT :asiminnesli'yim

Site çok dolu değil aslında kısa yoldan her yere ulaşabilsin istedim ama eleştirini göz önünde bulunduracağım.

www.dunyadailkler.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

bunuda bi eleştiri olarak görürmüsün bilmiyorum ama şu  arama butonunda yazdiğin YA ARADIGIN BURDAYSA sözü kaldir çok klasik hani 

liseli siteler gibi normal arama falan daha iyi olur bence :D

Hep aklımda unutuyordum hemen değiştiriyorum. :)

Çeviri template olduğu için sıkıntılı olmuş. 

www.dunyadailkler.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

domain ve fikir iyi ama tasarım çok kötü hocam

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 3712 Toplam Mesaj: 36