Yeni Tanıştığım Bir Kız ( Çıkmak İstiyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamun Aleyküm hayırlı akşamalar

Benim yıllardır denediğim ve herdefasında olumlu sonçlar aldığım şey gözlerine doğru bakmaktır.

kızdan gözlerini ayırmıcaksın derste tenefüste sokakda o senin ona baktığını belli edene kadar. gördüğün heryerde bak dene pişman olmassın :)

sonra bi şekilde ynaşmaya bak sırada silgisini düşür yanlışla al yerde kusura bakma de sonra hangi okulda okuyosunde aa benimde teyzemin kızı orda okuyode :D dostum tutarbak hep böyle yaptım sağlam bi ilgi göster anlasın sonra faceden ekle :D gönderdiklerini beğen çok hoşuna gider. güzel yorumlar at.

sonra numarasını iste anlar zaten. anlık iş bunlar o anda yaptın yaptı he ben odunum kesinlikle knuşamam felan dersen kafadan 2 ay gözleri kızdan ayırma sonra başkası çıkar zaten onla

bide ipne tarzı ol sünepe gibi sırtınta çuval gibi kitap dolusu çantayla elinde romanla gezme tek defter alayına gider :) kız çalışkan bişeyse sende öyle bişey ol sözü üstüne söz kat olumlu öyle kız sonuç 18 hocam 19 deilmiydi deme çok kıl olurum siksende tutmaz

bak bide matematikde eğer kız hocanın sorduğu sonucu yaptıysa sende tenefüste git yanına yarın yazılıda çıkıcakde nasıl yaptın de bu anı yakalarsan bomba senindir kız dökülürsün ondan sonra 3 dü 5 di diyerek

kız güzel fovori bşeyse ilk dediğimi hemen yap yarın bunu unutma gözlerini gözlerinden ayırmıcaksın ilk gün gözlerine bak 2 gün tsirtın falan çok güzelde günaydın felan ilgi göster 3 gün kaynaş amk dal arasına yoksa 4 günü bakmışın başkasının kolunda gidiyo arkdan bkarsın.

yorumlarda çakma felan muhabbeti var iyi anlıyamadım eğer öyle bi duruma gelirsen inan kulun olur o kız zor siktir ettim

bunlar en basiti sen yokla bi kızı

bu yöntem bırak çıkmayı kızları eve abone yaptımı bilirim

arada saçmaladığm yer vardır belki öyle anlarsın ama dikkatli oku sonra dua edersin bana...

dostum 2 bira salladım saçmaladısam k bakma yarın editlerim :D bol şans

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    off kafaya bak yaa çakmak istiyorum diye okudum ilk seferde

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    selamun aleykum

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    wking bunu yazdı:
    -----------------------------

asiminnesli bunu yazdı:

ipuçları için saolun ben daha çok 1/2mv^2 gibi bişielr bekliyordum :D

ama çok teşekkürler deniyeceğim 

son sorum bari burdan sorayım :

kızın benimle çıkması için akıl mı önemlidir tip mi ?

Para önemlidir.

--

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    1- Ona direk birşey söylerken gözlerine bak gözlerine baktığın kız senindir. 2- Onunla konusurken cümle içinde ismini söylemeye çalış. Sen demekten daha iyi etki bırakır . Çay içermisin demek yerine Duygu çay içermisin diye sor. 3-Kızlar Anlaşılmaktan daha çok kendilerinin dinlenilmesinden hoşlanıyorlar. İyi bi dinleyici ol. Dinlerken düşüncelerin hakkında fikir edinmesini sağla, Örnek; Bir arkadaşına kızmış ve sinirli sinirli olanları sana anlatıyor. Bu noktada , Gözlerine bakıp sakince "Duygu senin sakin hallerini daha çok seviyorum" diyip ince bi tebessümden sonra Duygu yu kendi haline bırakabilirsin. 4- Bazıları inkar etsede her kızın içinde romantik bi taraf vardır. Beraberce GodOfwarı bitirebilirsin kızla ama içinde ki romantikle seni tanıştırmasını saglamalısın. 5-Sabahları günaydın mesajı at. Sadece "Gunaydın" yazan mesaj. Bu günaydınlara alışmalı. Bi süre sonra niye her sabah attığını merak etmeli. Güne seninle başlamayı seviyorum demen yeterli. 6-Sadece dershanede tavlamayı düşünme. Birlikte bişeyler yapın , yemeğe cıkmak çok klasik ama Lunaparka gitmek oldukça eğlenceli olabilir. Onun için o peluş oyuncaklardan kazanman lazım ama Burda da :) Ya da Bırak o senin kazansın. 7-Kendini Ona çok unutturma ama çokta yılışık davranma. 8-Artık birlikte vakit geçirmeye başladığınızda ona "benimle çıkarmısın" gibi bişey sorma zaten hali hazırda o senin kız arkadaşındır. Bunu birbirinize söylemiş olmanıza gerek yok. Biraz işine yarar belki yadıklarım Ama n kadar iyi ve ideal olursan ol kızı okulun basketboll takımından birine kaptırma ihtimalin var sadece basketbol takımında olmaları yeterli gelebiliyor . Hormonlarının etkisindeki kızlarda okuldaki popüler çocukların peşinde koşma fantezisi peydah olabiliyor , hazırlıklı ol aklı başında bi kız bul kendine.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

15-16 yaşındaki flört olayından bahsediyoruz para okadar mühim değil ama bu yaşta tip olarak çevrendekilerden çok daha iyi olman lazım. tabi bu kıza bağlı , sakın yılışık olma her dakika iltifat falan etme , fazla iltifat edilince yılışık olursun yılışık tipler hiç çekilmez , tenefüste orda burda hep gözgöze gelmeye çalış , cool hareketlerde bulun biraz , arkadaşlarınlada gezerken yılışık olma bu yaşta popülerlik önemlidir , yürüyüş tarzından tut arkadaş grubuna kadar dikkat ederler.. ama kız olgunsa , aklı başı yerindeyse bu popülerlik olayı enterese etmez seni ,  sakın utangaç gibi gözükme sempatik ol , güldür  ama herşeye gülme .. yanında rahat ol , uzaktayken cool ol (sert bakışlar , dik yürüyüş vesayre)  , msj olarakta her saniye msj atma , hep ilk msj senden olmasın , bi süre sonra onun atması lazım ;)

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
Toplam Hit: 6545 Toplam Mesaj: 47