Yeni Tanıştığım Bir Kız ( Çıkmak İstiyorum)
-
15-16 yaşlarındayım. dershanede bir kızla tanıştım aynı sınıftayız kızla çıkmak için yapmam gerekenler nelerdir
NOT: tanışmak dediğim isim soyad okul o kadar :D
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
15-16 yaşlarındayım. dershanede bir kızla tanıştım aynı sınıftayız kızla çıkmak için yapmam gerekenler nelerdir
bağışla çakmak istiyorum olarak okudum hocam hauha =D Yavaş yavaş yakınlaş muhabbeti kur hocam, gerisi olacaksa olur zatenedit : çakma isteğininde işleyiş süreci pek farklı değil, hayırlısı hocam hayırlısı..
-
sekerini onunla paylas
-
önce bi logout yap reel hayata dön. küfürden banlanıyoruz sonra, ...
-
7-19 bunu yazdı:
sekerini onunla paylas
-----------------------------hocam ya ciddi cevap bekliyordum
-
git yanına konuş :S
-
avluka bunu yazdı:
git yanına konuş :S
-----------------------------tamam da ne konuşayım benim beynimdeki proteinlerin içindeki onun ilgi alanıla girmiyordur( ilgi alanım genelde fizik projeleri ve uzay bununla hiç ilgilendiğini sanmıyorum)
-
Ona deki seni izayfiyet teorisinden daha fazla seviyorum de ııjhguodfhgufd
-
GangShot bunu yazdı:
Ona deki seni izayfiyet teorisinden daha fazla seviyorum de ııjhguodfhgufd
-----------------------------:d gülmekten cevap yazamıyordum nerdeyse
-
hocam kendin demişsin tanışmak istiyorum bu nekdar zor olabilirki en basit haliyle mrb dersin kendini tanıtırsın. muhabbet başlar
-
Holyzone bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
bağışla çakmak istiyorum olarak okudum hocam hauha =D Yavaş yavaş yakınlaş muhabbeti kur hocam, gerisi olacaksa olur zatenedit : çakma isteğininde işleyiş süreci pek farklı değil, hayırlısı hocam hayırlısı..
-----------------------------hacı yorumunun edit bölümü ayrı bi güzel olmuş :D:D:D:D