Yeni Tasarımım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.
-
Bazen insanoğlu yaptığı bir şeyi biraz ilerlettikten sonra aniden içine sinmez ve sonladırır. O yüzden bu duyguyu yaşamamak için yaptığım tasarımın birazcık başlangıç aşamasında sizlere danışmak istedim.
Şunu belirteyim, feyz aldığım (renk, menü yapısı vs..) gibi bir site mevcut.
Yaptığım Tasarım (Logo hariç değerlendirirseniz sevinirim.)

Yapacağım site: ontedi.com
Referans aldığım site: mage-demos.org/cscart/CST02/CST020037/
Not: Link vermek sıkıntı yaratır düşüncesiyle, bu şekilde vermeyi uygun gördüm.
ontedi tarafından 16/Nis/16 00:40 tarihinde düzenlenmiştir -
abi bence şuanki hali çok daha güzel sade ve okunur , hiç girme istersen o renklere
-
Sabah sabah bir updullah.
-
Hocam tamamen göreceli bir kavram olduğu için şahsi fikrimi söylüyeyim,renk çok sıkıcı bir renk şuanki hali bile daha iyi bence ha yenilik,değişiklik herzaman iyidir.Yine sade ve göz yormayan renkler tercih edilebilir ancak bu renk nedense hoşuma gitmiyor.Yapı olarak düşünürsek zor ve karmaşık tasarımlar yerine kolay,sade tasarımlar herzaman iyidir.
-
Bu renk paletini kullansan belki daha canlı renkler elde edebilirsin. https://color.adobe.com/tr/site-renk-color-theme-7926135/

shock56 tarafından 16/Nis/16 17:03 tarihinde düzenlenmiştir -
@S.Togal hocam, her iki sitenin mobiline baktım. üstteki iki arkadaşın dediği gibi, açık mavi renkli olan, benimde hoşuma gitti, sarı olandan pek hoşlanmadım.
-
Sade,okunaklı ve güzel diye düşünüyorum.
-
Hocam gradient felan yani bunlarla uğraşma. Düz renkler tertemiz bir css mükemmel sayfa açılımı güzel okunaklı bir font yeterli :)
Emeğin dört dörtlük ben çok beceremiyorum tasarım olarak fakat bu emeği daha basit şeylerde kullan kendimce önerim böyle.
Tabi microsoft gibi flat yapma da materializecss gibi bootstrap gibi flat yap. Tabi daha özgün haliyle :)
-
Hocam referans aldığın site cs-cart teması olduğu için tasarımı nasıl kopyalıyorsun .tpl uzantılı dosyalar yok mu? Bunun kolay bi yolu var mı yoksa tek tek elle her sayfayı kopyalıyor musun?
-
Hocam, css i baştan yazıyorum. Sadece menu, renk, kolon yapısı itibariyle referans alıyorum çoğunlukla.
Yaptığım şey tamamen css.
-
http://incident57.com/codekit/index.html hocam bu tasarımda hoşuma gitti benim burdaki renkleride kullanabilirsin.Senin tasarıma benziyo sanki renkler falan.