Yeni Telefon Alacacağım
-
Sağol hocam note 2 büyük gelir bana.
-
SeyhSamil bunu yazdımkyb bunu yazdı
Adam büyük ekran istemiyorum diyor hala Note serisi diyorsunuz.
artistliğe gerek yok okumadım konuyu
Benimki artistlik değil fakat seninki artistlik. ;)
-
Sony xperia m4 Aqua hafızası 8 gb. sd card kullanılmıo bildiğim kadarıyla root yapmadan. dahili hafızalarını da göz önüne al yani hocam
-
THY bunu yazdı
Oneplus Two bunu bekle hocam
bende bunu bekliyorum ağustosgibi çıkıcak söylentisi var. çindeyim S5 kullanıyorum ama çıkar çıkmaz alıcam. g4 e bile takar kanısındaym.
-
mavitutku bunu yazdıTHY bunu yazdı
bende bunu bekliyorum ağustosgibi çıkıcak söylentisi var. çindeyim S5 kullanıyorum ama çıkar çıkmaz alıcam. g4 e bile takar kanısındaym.
türkiyede nasıl alıp kullancaz?
m4e 8gb takmayı nasıl başarmışlar ya?
Prometheus tarafından 21/Haz/15 22:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdımavitutku bunu yazdıTHY bunu yazdı
Çin'den veya Avrupa'dan birilerinin getirmesini beklicen hacım... Türkiye'ye satış yapmıyorlar..
Oneplus two donanım konusunda guclu olmazsa batar firma.. 1+1 donanım ve rom konusunda gucluydu. Rom konusunda cynagonden ayrıldılar. Şuan rom konusnuda sıkıntılar yaşıyoruz :)
_Dert_ tarafından 21/Haz/15 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
_Dert_ bunu yazdıPrometheus bunu yazdımavitutku bunu yazdıTHY bunu yazdı
Çin'den veya Avrupa'dan birilerinin getirmesini beklicen hacım... Türkiye'ye satış yapmıyorlar..
Oneplus two donanım konusunda guclu olmazsa batar firma.. 1+1 donanım ve rom konusunda gucluydu. Rom konusunda cynagonden ayrıldılar. Şuan rom konusnuda sıkıntılar yaşıyoruz :)
bana getirebilecek var mı =) daha çıkmamış sanırsam. one+ hevesine girip alamamıştım. two çıksın bi şekilde almaya bakıcam.
-
cevaplar için sağolun arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum iphone 4 * 4s şarj bakımından hangisi iyi boyutu küçük olduğundan ve ios kullanmadığım için bir deniyeyim diyorum =)
ios 6 genellikle 4 var 7 de olursa kasmalar oluyormuş 4s de fotoğraf çekimi bakımından iyi ama onemli olan bataryası.
-
koray bunu yazdı
cevaplar için sağolun arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum iphone 4 * 4s şarj bakımından hangisi iyi boyutu küçük olduğundan ve ios kullanmadığım için bir deniyeyim diyorum =)
ios 6 genellikle 4 var 7 de olursa kasmalar oluyormuş 4s de fotoğraf çekimi bakımından iyi ama onemli olan bataryası.
Hocam batarya önemli ise iphone düşünmeyin derim ancak sizin tercihiniz tabi.
-