Yeni Telefon Alacacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Sağol hocam note 2 büyük gelir bana.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Adam büyük ekran istemiyorum diyor hala Note serisi diyorsunuz. 

artistliğe gerek yok okumadım konuyu

Benimki artistlik değil fakat seninki artistlik. ;)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

Sony xperia m4 Aqua hafızası 8 gb. sd card kullanılmıo bildiğim kadarıyla root yapmadan. dahili hafızalarını da göz önüne al yani hocam

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek
    THY bunu yazdı

Oneplus Two bunu bekle hocam 

bende bunu bekliyorum ağustosgibi çıkıcak söylentisi var. çindeyim S5 kullanıyorum ama çıkar çıkmaz alıcam. g4 e bile takar kanısındaym.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    mavitutku bunu yazdı
    THY bunu yazdı

bende bunu bekliyorum ağustosgibi çıkıcak söylentisi var. çindeyim S5 kullanıyorum ama çıkar çıkmaz alıcam. g4 e bile takar kanısındaym.

türkiyede nasıl alıp kullancaz?

m4e 8gb takmayı nasıl başarmışlar ya?

Prometheus tarafından 21/Haz/15 22:47 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    mavitutku bunu yazdı
    THY bunu yazdı

Çin'den veya Avrupa'dan birilerinin getirmesini beklicen hacım... Türkiye'ye satış yapmıyorlar.. 

Oneplus two donanım konusunda guclu olmazsa batar firma.. 1+1 donanım ve rom konusunda gucluydu. Rom konusunda cynagonden ayrıldılar. Şuan rom konusnuda sıkıntılar yaşıyoruz :)

_Dert_ tarafından 21/Haz/15 22:48 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    _Dert_ bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    mavitutku bunu yazdı
    THY bunu yazdı

Çin'den veya Avrupa'dan birilerinin getirmesini beklicen hacım... Türkiye'ye satış yapmıyorlar.. 

Oneplus two donanım konusunda guclu olmazsa batar firma.. 1+1 donanım ve rom konusunda gucluydu. Rom konusunda cynagonden ayrıldılar. Şuan rom konusnuda sıkıntılar yaşıyoruz :)

bana getirebilecek var mı =) daha çıkmamış sanırsam. one+ hevesine girip alamamıştım. two çıksın bi şekilde almaya bakıcam.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

cevaplar için sağolun arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum iphone 4 * 4s şarj bakımından hangisi iyi boyutu küçük olduğundan ve ios kullanmadığım için bir deniyeyim diyorum =)

ios 6 genellikle 4 var 7 de olursa kasmalar oluyormuş 4s de fotoğraf çekimi bakımından iyi ama onemli olan bataryası.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

cevaplar için sağolun arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum iphone 4 * 4s şarj bakımından hangisi iyi boyutu küçük olduğundan ve ios kullanmadığım için bir deniyeyim diyorum =)

ios 6 genellikle 4 var 7 de olursa kasmalar oluyormuş 4s de fotoğraf çekimi bakımından iyi ama onemli olan bataryası.

Hocam batarya önemli ise iphone düşünmeyin derim ancak sizin tercihiniz tabi.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 5246 Toplam Mesaj: 46
telefon