Yeni Telefon Alırken Hangi Markayı Önerirsiniz?
-
Selam hocalar ben bu aralar yeni tel. almayı düşünüorum babam yur dışından getirmeyi planlıyor.Yeni telefon alcak olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz ve hangi modeli yorumlarınız iiçin şimdiden tşk.
-
nokia tabiki..
Fotoğraf Galerisi (4) Telefona Link Ver
Nokia > 5320 XpressMusicKarşılaştırma listesine ekle Hızlı BakışDahili Kamera Medya Oynatıcı Radyo çalar Görüntülü Görüşme Dokunmatik Ekran Bluetooth Harici Hafıza Wireless LAN 3G GPS Nokia 5320 bu telefonun diğer ismidir. Bilgilerdeki hata/eksikleri bildirmek için tıklayınız Ziyaretçi YorumlarıTasarım 9 Performans 9 Özellikler 10 Yorumlar (9) / Yorum yap Telefon KarnesiKüçük boyutlar
Hafif
3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi
Görüntülü görüşme özelliği
Müzik kontrol tuşları
Nokia mobil arama özelliği
Ortam ışık algılayıcısı sayesinde pilden tasarruf
Tek şarjla 24 saate kadar müzik çalma veya 4,5 saat oyun oynama
Medya oynatıcıyı sesle kontrol edebilme
N-Gage oyun modülü
N-Gage oyunlarına özel kısayol tuşları
Gelen mesajları sesli okumaNokia 5320 XpressMusic ile ilgili forumdaki konularForum / nokia 5320 mi yoksa 5610 mu? Forum / nokia 5320 xpress music Forum / samsung i450 mi nokia 5320 em mi? Genel ÖzelliklerAğırlık 90 Gr Genişlik46 mm Yükseklik108 mm Kalınlık 15 mm Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim VarHandsfree Var Bluetooth Var Sesle aramaVar Ses kaydı VarPil TipiLi-Ion Bekleme süresi 250 saatKonuşma süresi3,5 saat Var HSDPA VarRenklerMavi, Kırmızı Uçuş moduVar Bluetooth versiyon2.0 Var Ekran ÖzellikleriRenkli EkranVar Renk Sayısı16700000 Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 pxHafıza Özellikleri140 MB Harici Hafıza YuvasıVar Harici Hafıza Kartı Boyutu 1 GB Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash)Maksimum Hafıza Kartı Boyutu8 GB Internet ÖzellikleriWap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 32Hcsdcd Var Var Var UMTS Var E-posta okuyucu Var Edge VarEkstra internet özellikleriRss okuyucu
Macromedia Flash Lite desteği
Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı
Opera mini web tarayıcısıAnında mesajlaşma Var Multimedya ÖzellikleriPolifonik melodiler VarVar Ekran koruyucu VarJava desteği VarMp3 çalar Var Radyo çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme VarVideo Oynatabilme VarOynatabildiği dosyalarAAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, H.263, Real video, MPEG-4, AMR, 3GP 2. Dahili Kamera VarGörüntülü telefon görüşmesiVar Eksta multimedya özellikleri 3D ses desteği
Online müzik satın alma özelliği
Müzik dosyalarını tanıma özelliği
Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm)
Radyoda RDS desteği
Gelen mesajları sesli okuma
Visual radioMüzik kontrol tuşları VarKamera ÖzellikleriÇözünürlük 2 MPDijital Zoom4X FlaşVar 2. Kamera özellikler384 x 320 Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekimVideo kayıt formatı 3GP, MPEG4 Yazılım ÖzellikleriKullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var Var Oyunlar Snake III, Music Guess, Towerbloxxİşletim sistemiSymbian İşletim Sistemi versiyon Symbian 9.2Tema desteği VarJava Oyunlar VarEkstra UygulamalarResim ve Video düzenleme programı
Nokia Mobil arama yazılımı
Yahoo Go! ve Yahoo! Ready uygulaması
Youtube uygulaması
Nokia Xpress Audio ve Flash mesaj
WidSets
Nokia Say and Play: Medya oynatıcıyı sesli komutlarla kontrol edebilme
Dosya yöneticisiAksesuarlarŞarj Aleti Var Data Kablosu VarTaşıma Kayışı Var Stereo KulaklıkVar Hafıza kartı adaptörü Var -
tabiikide samsung. nasıl birşey istiyosun ona göre bi samsung modeli bul. fiyat aralığı, özellik falan.
-
bu arada şu numara taşıma dalgasından sonra bir daha sitede anket yapılsın. merak ettim avea mı turkcell mi vodafone mu?
-
Nok Ya Ya Ya
-
bi söz var nokiadan şaşma diye bu söz geçerli işte
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------öyle bi atasözüde mi vaR? :D
-
Sony Ericson walkman serisi telefonlardan al hocam w810 var ben ve arkdaşlarım acaip memnun kaldık bu telefondan,sınavlarda acaip yardımcı oluyordu fotoğraf kalitesi ve temaları çok güzel :)
-
yha benim aklımda nokia n96 bide samsung un son çıkan 7.0 megapixel kameralı telefonu var o 2 si aklımda onlardan hangilerini önerirsiniz?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------öyle bi atasözüde mi vaR? :D
-----------------------------atasözü değil la normal bi söz :D kendi içinde evrenselleşmiş ama :D
-
tabikide benQ-siemens :D
herkesin kendi teli kendine tatlı :)
yaz bunu güzel laf =)
Toplam Hit: 4985 Toplam Mesaj: 36