Yeni Telefon Alırken Hangi Markayı Önerirsiniz?
-
nokia connecting people
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------tabikide benQ-siemens :D
herkesin kendi teli kendine tatlı :)
yaz bunu güzel laf =)
-----------------------------:S ne yaptin sen
ben dusmanima bile tavsiye etmiyorum o telefonu
ne rezillikler cekmistim
benq-siemens sikayet yaz google a gor rezaleti
-
Nokia olsun taştan olsun :D
sakın gidip aypon falan alma :D
-
htc nin yanında hiç birinin lafı geçmez..
-
Nokia 5800 XpressMusic
üncellenmiştir. Gerekçe: resmi duyuru gerçekleşti 13:43 | 03-10-2008 güncellendi, ilk eklenme 11:25 | 29-09-2008Nokia Tube adıyla bilinen daha sonra Nokia 5800 XpressMedia olarak mobil sitelerde boy gösteren ve şimdi son halini alan Nokia 5800 XpressMusic, 2 Ekim'de resmi olarak duyuruldu. Model Nokia'nın S60 kategorisindeki ilk dokunmatik ekranlı telefonu niteliğinde. Bunun için yeniden düzenlenen Symbian işletim sistemi Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 (Symbian S60 Taco 5.0 olarak biliniyor) olarak karşımıza çıkacak. 128 MB SDRAM'li telefona ARM 11 369 MHz CPU güç veriyor.
Nokia 5800 XpressMusic

Böle daha iyi oldu... -
Sony Ericsson CyberShot veya Walkman serisinden bir parça hocam (; (:
Tavsiyem K770İ biraz ekranı küçük o kadar. -
is icabı piyasaya cıkan her cihazın testlerini yapıyorum simdiye kadar en begendigim tel.
-
Bu saatden sonra Wi-Fi, GPS ve Dokunmatik ekrani olmayan telefon alma.
PDA düsünüyorsan HTC Touch HD, Touch Pro veya Sony Ericsson Xperia X1 tavsiye ederim.
Olay telefon almakla bitmiyor, asil ondan sonra basliyor cünkü programlar falan kuruyorsun, oyunlar yüklüyorsun.Basit bir telefon alacaksan Nokia S60rd olanlardan al, S60 programlarindan yararlanirsin, PDA alirsan Windows Mobile 6 (6.1) al, WM programlarindan yararlanirsin.
Gider basit bir SE (Sony Ericsson) alirsan, Java haricinde pek yapabilecegin birseyin olmaz. -
nokia n96 hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim vede samsung un son çıkardığı 7.0 megapixel tel. yorumlarını bekliorum?
-
n96 bence cok kaba bir telefon. Samsung 7MP olaran telefonunu bilmiyorum ama Omnia kullandim kisa bir süre.
Odun gibi sanki telefon. Bilmiyorum ne kadar bütcen var, ama Xperia X1 Amazonda su anda 570 €