folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Topladığım Bilgisayarda Mavi Ekran Almam

Yeni Topladığım Bilgisayarda Mavi Ekran Almam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Erkek

ekran kartını başka bir bilgisayarda dene yine mavi ekranla karşılaşırsan ekran kartında sorun var demektir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Ramleri anakartının kitapçığındaki önerilere göre taktığına emin ol, sürücülerin wddm sertifikalı olmasına dikkat et (ya da beta sürücü falan kurma).

Mavi ekranının fotoğrafını çekip koyarsan sorunu daha net anlayabiliriz aslında.

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Ssd almışsın gördüğüm kadarıyla diski ahci modunda çalıştığından emin ol biosda ayarı var.Onun dışında ramlerin tekini takma öyle birde dene onun dışında bios update soruna çözüm olabilir.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Ramleri anakartının kitapçığındaki önerilere göre taktığına emin ol, sürücülerin wddm sertifikalı olmasına dikkat et (ya da beta sürücü falan kurma).

Mavi ekranının fotoğrafını çekip koyarsan sorunu daha net anlayabiliriz aslında.

Hocam mavi ekranı direk görmedim, oyunlarda bilgisayar donuyor ekran kararıyor bilgisayara reset atıyorum  hatayı böyle alıyorum

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Hocam mavi ekranı direk görmedim, oyunlarda bilgisayar donuyor ekran kararıyor bilgisayara reset atıyorum  hatayı böyle alıyorum

Loga bakılırsa power güç sorunu gibi kısa devrede olabilir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Loga bakılırsa power güç sorunu gibi kısa devrede olabilir.

bu benim sonuç değil ya netten buldum bunu örnek olsun diye. Benim sonucu gösteriyim beklen az

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam C:\Windows\Minidump altındaki minidump dosyasını paylaşırsan hatanın ne olduğunu aşağı yukarı anlarız.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Ekran kartının fanı çalışmıyor da olabilir. Isınınca donup kendini resetlemesi buna işaret ediyor aslında.

Bilgi Güçtür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Hatanın resimi ve minidump dosyaları

http://www.dosya.tc/server32/j4bcNl/mindumpdosyalari.rar.html 

Tengri tarafından 14/Tem/14 16:13 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    wikwik bunu yazdı

Ekran kartının fanı çalışmıyor da olabilir. Isınınca donup kendini resetlemesi buna işaret ediyor aslında.

yok hocam sorun bu değil mesela cod mw3 ü son çözünürlük oynuyorum bişey demiyor.

Toplam Hit: 2994 Toplam Mesaj: 28