Yeni Topladığım Bilgisayarda Mavi Ekran Almam
-
ekran kartını başka bir bilgisayarda dene yine mavi ekranla karşılaşırsan ekran kartında sorun var demektir
-
Ramleri anakartının kitapçığındaki önerilere göre taktığına emin ol, sürücülerin wddm sertifikalı olmasına dikkat et (ya da beta sürücü falan kurma).
Mavi ekranının fotoğrafını çekip koyarsan sorunu daha net anlayabiliriz aslında.
-
Ssd almışsın gördüğüm kadarıyla diski ahci modunda çalıştığından emin ol biosda ayarı var.Onun dışında ramlerin tekini takma öyle birde dene onun dışında bios update soruna çözüm olabilir.
-
trampfd bunu yazdı
Ramleri anakartının kitapçığındaki önerilere göre taktığına emin ol, sürücülerin wddm sertifikalı olmasına dikkat et (ya da beta sürücü falan kurma).
Mavi ekranının fotoğrafını çekip koyarsan sorunu daha net anlayabiliriz aslında.
Hocam mavi ekranı direk görmedim, oyunlarda bilgisayar donuyor ekran kararıyor bilgisayara reset atıyorum hatayı böyle alıyorum

-
Tengri bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Hocam mavi ekranı direk görmedim, oyunlarda bilgisayar donuyor ekran kararıyor bilgisayara reset atıyorum hatayı böyle alıyorum

Loga bakılırsa power güç sorunu gibi kısa devrede olabilir.
-
siyahbereli bunu yazdıTengri bunu yazdıtrampfd bunu yazdı

Loga bakılırsa power güç sorunu gibi kısa devrede olabilir.
bu benim sonuç değil ya netten buldum bunu örnek olsun diye. Benim sonucu gösteriyim beklen az
-
Hocam C:\Windows\Minidump altındaki minidump dosyasını paylaşırsan hatanın ne olduğunu aşağı yukarı anlarız.
-
Ekran kartının fanı çalışmıyor da olabilir. Isınınca donup kendini resetlemesi buna işaret ediyor aslında.
-
Hatanın resimi ve minidump dosyaları
http://www.dosya.tc/server32/j4bcNl/mindumpdosyalari.rar.html
Tengri tarafından 14/Tem/14 16:13 tarihinde düzenlenmiştir

-
wikwik bunu yazdı
Ekran kartının fanı çalışmıyor da olabilir. Isınınca donup kendini resetlemesi buna işaret ediyor aslında.
yok hocam sorun bu değil mesela cod mw3 ü son çözünürlük oynuyorum bişey demiyor.