Yeni Türkiye Haritamız Ve Açıklaması
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------30-40 milyon kürt mü ? :D :D :D birkere akıl var mantık var o kadar nüfuslu bir ırkın neden dünya yüzünde geçmişte tek bir devleti bile olamamış ?? göt kadar topluluklar bile tarihte devlet kurmuştur. ben duymadım ki soyu Türk topraklarına dayanmayan bir kürt !!
demek istediğim ırak - suriye -türkiye -iran dolaylarındaki bir ırk ın 30 40 milyon gibi ciddi bir nüfusunun var olması saçma ve ütopyadır .. Dünya nın neresinde olursa olsun her kürt ün soyu bu topraklardandır ya dedesi ya emmisi bu devletlerdedir.
-----------------------------o 30-40 çocuğu boşuna yapmadılar..
-
Kürt nüfusu abartılmış arkadaşlar.bence 15-20 milyon dolaylarında en fazla olur..haritaya gelince.senin Hoşuna gitmeyen birşeyi başkasına yapma.Bence harita abartılmış.Misak-ı Milli sınırlarına sadece Kerkük alınmalıdır.Ki zaten Türkiye eğer Irak resmi olarak bölünürse Kerkük benim diyor.Türkiyeden bi bok olmaz amerika osursa uçarız diyen elemanlarada kapak olsun bu.Sanıldığı kadar pasif değil Türkiye bu bölgede.
-
türkiye haritasının eskisi yenisi mi olur, yenisi olacak olursa daha da büyük, geniş olur, hiçbir zaman daralmaz. içiniz rahat olsun ..
-
he ya dogru söylüyorsunuz biz türkler 100 bin kişiyiz gelmeyiz bile . kürtlerin nufusu milyar miymiş yanlş mi okudum
-
hala ırk diye bahseden var.bre insaf yahu..
sayı 30 milyonmuş vay be helal abi ne diyem..
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Lazlar 151 bin
Bu kötü işte.Lazların en az 5-10 milyon olması lazım.Pkknın P sini ağzına alanın ağzına kurşun doldurur bu adamlar 10 milyon olsa.En Türkcüler lazlar.Sırf büyüzden karadenizlilere karşı +1 sempatim var.
-----------------------------benimde.. Allah'tan başka kimseden korkusu olmayan adamlar dediğin gibi Pkk diyenin azına kurşun dolduruyolar.
-
Toprak büyüklüğünün ülkenin gelişmişliğiyle hiç bir alakası yok artık.
Varsın toprak onların olsun. İş kafada artık. Bak yahudiler inandı kıç kadar bi topraklan dünyaya kafa tutuyorlar. Ama hile ilen ama hurda ilen...
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
Bu kötü işte.Lazların en az 5-10 milyon olması lazım.Pkknın P sini ağzına alanın ağzına kurşun doldurur bu adamlar 10 milyon olsa.En Türkcüler lazlar.Sırf büyüzden karadenizlilere karşı +1 sempatim var.
-----------------------------benimde.. Allah'tan başka kimseden korkusu olmayan adamlar dediğin gibi Pkk diyenin azına kurşun dolduruyolar.
-----------------------------
la lazların hastasıyım ne kadar çok olurlarsa o kadar iyi
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
ALLAH ına kurban olayım senin, bir RİZEİ olarak gururum okşandı duygulandım :)haksızda sayılmassın ben dahil k.deni bolgesindeki gencelerin cogu dogu ve guneydoguda askerlik yapmıstır
yani genelkurmayda senin gibi dusunuyor dostum :)
-
Lazların nüfusunun az olması normaldir. Rizeli olmayanlar Rizeliler'in hepsinin laz olduğunu sanıyor ama Rizeli ya da Trabzonlu demek laz demek değildir.Lazlar bildiğim kadarıyla sadece pazar, ardeşen ilçeleri ve civarında var. Ben de Rizeliyim ama laz değilim. PKK isterse bi de Rize dağlarına falan gitsin bakalım pompalıları bi taraflarına nasıl sokuyorlar :) Herkes piskopat her evde en azından bi kuş tüfeği vardır :)