folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Türkiye Haritamız Ve Açıklaması

Yeni Türkiye Haritamız Ve Açıklaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

tugra bunu yazdı:
    -----------------------------

30-40 milyon kürt mü ? :D :D :D  birkere akıl var mantık var  o kadar nüfuslu bir ırkın neden dünya yüzünde geçmişte tek bir devleti bile olamamış ?? göt kadar topluluklar bile tarihte devlet kurmuştur. ben duymadım ki soyu Türk topraklarına dayanmayan bir kürt !!

demek istediğim ırak - suriye -türkiye -iran dolaylarındaki bir ırk ın 30 40 milyon gibi ciddi bir nüfusunun var olması saçma ve ütopyadır .. Dünya nın neresinde olursa olsun her kürt ün soyu bu topraklardandır ya dedesi ya emmisi bu devletlerdedir.

o 30-40 çocuğu boşuna yapmadılar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Kürt nüfusu abartılmış arkadaşlar.bence 15-20 milyon dolaylarında en fazla olur..haritaya gelince.senin Hoşuna gitmeyen birşeyi başkasına yapma.Bence harita abartılmış.Misak-ı Milli sınırlarına sadece Kerkük alınmalıdır.Ki zaten Türkiye eğer Irak resmi olarak bölünürse Kerkük benim diyor.Türkiyeden bi bok olmaz amerika osursa uçarız diyen elemanlarada kapak olsun bu.Sanıldığı kadar pasif değil Türkiye bu bölgede.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    türkiye haritasının eskisi yenisi mi olur, yenisi olacak olursa daha da büyük, geniş olur, hiçbir zaman daralmaz. içiniz rahat olsun ..

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    he ya dogru söylüyorsunuz biz türkler 100 bin kişiyiz gelmeyiz bile . kürtlerin nufusu milyar miymiş yanlş mi okudum

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

hala ırk diye bahseden var.bre insaf yahu..

sayı 30 milyonmuş vay be helal abi ne diyem..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Lazlar 151 bin

Bu kötü işte.Lazların en az 5-10 milyon olması lazım.Pkknın P sini ağzına alanın ağzına kurşun doldurur bu adamlar 10 milyon olsa.En Türkcüler lazlar.Sırf büyüzden karadenizlilere karşı +1 sempatim var.

benimde.. Allah'tan başka kimseden korkusu olmayan adamlar dediğin gibi Pkk diyenin azına kurşun dolduruyolar. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Toprak büyüklüğünün ülkenin gelişmişliğiyle hiç bir alakası yok artık.

Varsın toprak onların olsun. İş kafada artık. Bak yahudiler inandı kıç kadar bi topraklan dünyaya kafa tutuyorlar. Ama hile ilen ama hurda ilen...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

Lazlar 151 bin

Bu kötü işte.Lazların en az 5-10 milyon olması lazım.Pkknın P sini ağzına alanın ağzına kurşun doldurur bu adamlar 10 milyon olsa.En Türkcüler lazlar.Sırf büyüzden karadenizlilere karşı +1 sempatim var.

benimde.. Allah'tan başka kimseden korkusu olmayan adamlar dediğin gibi Pkk diyenin azına kurşun dolduruyolar. 

la  lazların hastasıyım ne kadar  çok olurlarsa o kadar  iyi

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Lazlar 151 bin

Bu kötü işte.Lazların en az 5-10 milyon olması lazım.Pkknın P sini ağzına alanın ağzına kurşun doldurur bu adamlar 10 milyon olsa.En  Türkcüler lazlar.Sırf büyüzden karadenizlilere  karşı +1 sempatim var. 

ALLAH ına kurban olayım senin, bir RİZEİ olarak gururum okşandı duygulandım :)

haksızda sayılmassın ben dahil k.deni bolgesindeki gencelerin cogu dogu ve guneydoguda askerlik yapmıstır

yani genelkurmayda senin gibi dusunuyor dostum :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Lazların nüfusunun az olması normaldir. Rizeli olmayanlar Rizeliler'in hepsinin laz olduğunu sanıyor ama Rizeli ya da Trabzonlu demek laz demek değildir.Lazlar bildiğim kadarıyla sadece pazar, ardeşen ilçeleri ve civarında var. Ben de Rizeliyim ama laz değilim. PKK isterse bi de Rize dağlarına falan gitsin bakalım pompalıları bi taraflarına nasıl sokuyorlar :) Herkes piskopat her evde en azından bi kuş tüfeği vardır :)
Toplam Hit: 16788 Toplam Mesaj: 103