folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Türkiye Haritamız Ve Açıklaması

Yeni Türkiye Haritamız Ve Açıklaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Ayrıca şunu de belirtmek istiyorum. Türkler tek başına bir ırk değildir. Bir çok ulusla akrabalık kurmuş bir millettir. Bu haritayı çizen de altına o rakamları düşen de salağın tekidir olsa olsa. Koskoca 70 milyonun içinden 50 milyon Türk çıkarıyorsa gerizekalıdır gerçekten. Ya da ırkçıdır. Ama bu bile kurtarmıyor ortada bi salaklık var. Şuna bak Lazları bile ayırmış. Artık hiçbir ırk kökenini korumuyor. Varsa da ben bilmiyorum ama herhalde yoktur.

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

Lazlar 151 bin

Bu kötü işte.Lazların en az 5-10 milyon olması lazım.Pkknın P sini ağzına alanın ağzına kurşun doldurur bu adamlar 10 milyon olsa.En  Türkcüler lazlar.Sırf büyüzden karadenizlilere  karşı +1 sempatim var. 

lazların ayrım yapmadıklarını kendilerini türk olarak gördüğünü hepimiz biliyoruz laz lar sadece bi kökendir ama türkiyeye aiittir.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

DreamNatreX bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

Lazlar 151 bin

Bu kötü işte.Lazların en az 5-10 milyon olması lazım.Pkknın P sini ağzına alanın ağzına kurşun doldurur bu adamlar 10 milyon olsa.En  Türkcüler lazlar.Sırf büyüzden karadenizlilere  karşı +1 sempatim var. 

lazların ayrım yapmadıklarını kendilerini türk olarak gördüğünü hepimiz biliyoruz laz lar sadece bi kökendir ama türkiyeye aiittir.

Aynı Şekilde Sayısı Ne Olursa Olsun Kürtlerde Canım benim. ;) Kürtlerde Türkiyeye Aittir. Türktürler. Ama Köken olarak Kürttürler. Zamanla Birbirimizle Yoğrula Yoğrula Kökende Türk Olacaktır. Amma Varya şu bizim Şucu Bucular, Özellikle Zorla Sen Türk Olacaksın Nan diyen, Zorba Dengesizler Varya. Onlar Yüzünden Memleket Hep Uçurumun Kıyısına Gelip gelip Gidiyor. 

Tezcanlıdırlar, Her şeyin Bir günde Oluştuğunu Sanan Zavallı Beyinlilerdirler. Asla Allahın taktirine Güvenmezler. Kendileri Buyururlar Buyurduklarıda Olmayınca Köpürürler, Köpürdülermide Öldürür Ve Ölürler. Gelin Söyleyin Ne anladık Bu Demagojiden. Halkı Dayatmalar la Zorlamalar la İstedikleri gibi Düşünmeye Zorlamanın Bir Terör Eylemi Olduğunu Bilmezlermi Acaba. Yada Bölücü Bir Etkinlik. Her Neyse Az Söyledim Anlayan Çok anlasın.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    DreamNatreX bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Lazlar 151 bin

Aynı Şekilde Sayısı Ne Olursa Olsun Kürtlerde Canım benim. ;) Kürtlerde Türkiyeye Aittir. Türktürler. Ama Köken olarak Kürttürler. Zamanla Birbirimizle Yoğrula Yoğrula Kökende Türk Olacaktır. Amma Varya şu bizim Şucu Bucular, Özellikle Zorla Sen Türk Olacaksın Nan diyen, Zorba Dengesizler Varya. Onlar Yüzünden Memleket Hep Uçurumun Kıyısına Gelip gelip Gidiyor. 

Tezcanlıdırlar, Her şeyin Bir günde Oluştuğunu Sanan Zavallı Beyinlilerdirler. Asla Allahın taktirine Güvenmezler. Kendileri Buyururlar Buyurduklarıda Olmayınca Köpürürler, Köpürdülermide Öldürür Ve Ölürler. Gelin Söyleyin Ne anladık Bu Demagojiden. Halkı Dayatmalar la Zorlamalar la İstedikleri gibi Düşünmeye Zorlamanın Bir Terör Eylemi Olduğunu Bilmezlermi Acaba. Yada Bölücü Bir Etkinlik. Her Neyse Az Söyledim Anlayan Çok anlasın.

orası doğru çünkü kürt türk ayrımı olmaz nasıl olsa seneye birleşicez harita olarak haklısın yani

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    şimdi kardeşlerim doğruya doğru bizde yanlış olmaz.

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jaegerkorpset
    Jaegerkorpset's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    Ayrıca şunu de belirtmek istiyorum. Türkler tek başına bir ırk değildir. Bir çok ulusla akrabalık kurmuş bir millettir. Bu haritayı çizen de altına o rakamları düşen de salağın tekidir olsa olsa. Koskoca 70 milyonun içinden 50 milyon Türk çıkarıyorsa gerizekalıdır gerçekten. Ya da ırkçıdır. Ama bu bile kurtarmıyor ortada bi salaklık var. Şuna bak Lazları bile ayırmış. Artık hiçbir ırk kökenini korumuyor. Varsa da ben bilmiyorum ama herhalde yoktur.
    Türk tarihi ile ilgili ne bildiğini cidden merak ediyorum. Kendi kökenini ,boyunu bile sorsam muhtemelen bilmiyor olacaksın bu durumda ahkam kesmek neden anlamıyorum,sürekli başkalarından duyulan cümleleri tekrar etmek, kendi cümlelerinizi kurmaktan daha zor aslında,bunu bir anlasanız...
    Konuyu başka bir noktaya taşımak istemiyorum ancak, bugün "ne kadar türk var ki?" şeklindeki açıklamaları yapan insanlardan hiçbiri kendi boyu,aşireti kısacası kökeni hakkında bilgi sahibi değildir.Bunun çeşitli sebepleri var,öncelikli sebebi de osmanlıdan kötü bir miras olarak kalan ümmet anlayışı.Bu,milli bilinci yok etti,insanlar kendi soylarını hatırlamaz oldu,önemsemez oldu.Bununla birlikte millet bilinci kötü birşey olarak aşılanmaya çalışıldı.Neticesinde ise tarih bilgisi ve çözümlemesinden uzak ,Türk milletinin kişiliğine karşılık temelsiz iddialar gündeme geldi . Oysa birçok kişi araştırsa ya da araştırılmasına izin verilse soyu hakkındaki gerçekleri bulacaktır.Ama bazıları bundan milliyet duygusuna nefret duydukları için,bazıları ise milliyet duygularına lanet ettiklerine rağmen Türk milletine değil başka milletlere tamamen mensup olduklarından tartışmasınının bile geçmesini istememektedir.Akılcı  bir Türk milliyetçisinin yapması gereken şey nesnel olup aynı zamanda gerçekleri görmesidir,ancak unutmaması gereken gerçeklerin dülmanlarında saklı olmadığıdır. 

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Jaegerkorpset bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:
    Türk tarihi ile ilgili ne bildiğini cidden merak ediyorum. Kendi kökenini ,boyunu bile sorsam muhtemelen bilmiyor olacaksın bu durumda ahkam kesmek neden anlamıyorum,sürekli başkalarından duyulan cümleleri tekrar etmek, kendi cümlelerinizi kurmaktan daha zor aslında,bunu bir anlasanız...
    Konuyu başka bir noktaya taşımak istemiyorum ancak, bugün "ne kadar türk var ki?" şeklindeki açıklamaları yapan insanlardan hiçbiri kendi boyu,aşireti kısacası kökeni hakkında bilgi sahibi değildir.Bunun çeşitli sebepleri var,öncelikli sebebi de osmanlıdan kötü bir miras olarak kalan ümmet anlayışı.Bu,milli bilinci yok etti,insanlar kendi soylarını hatırlamaz oldu,önemsemez oldu.Bununla birlikte millet bilinci kötü birşey olarak aşılanmaya çalışıldı.Neticesinde ise tarih bilgisi ve çözümlemesinden uzak ,Türk milletinin kişiliğine karşılık temelsiz iddialar gündeme geldi . Oysa birçok kişi araştırsa ya da araştırılmasına izin verilse soyu hakkındaki gerçekleri bulacaktır.Ama bazıları bundan milliyet duygusuna nefret duydukları için,bazıları ise milliyet duygularına lanet ettiklerine rağmen Türk milletine değil başka milletlere tamamen mensup olduklarından tartışmasınının bile geçmesini istememektedir.Akılcı  bir Türk milliyetçisinin yapması gereken şey nesnel olup aynı zamanda gerçekleri görmesidir,ancak unutmaması gereken gerçeklerin dülmanlarında saklı olmadığıdır. 

Önemli Olan, Senin Boyun Benim Boyum Değil Demek İstemiştir Arkadaşımız Orada, Kusura bakma Ama Ahkam Kesiyor gibi Gelmedi bana. Fikrini Beyan Etmiştir. 

Arkadaşlar Bakınız, Türkiye Güçlü Bir devlettir, ÇıtKırıldım Bir Yapıya Sahip Olmadığı Bir Çoğumuzun Bilgilerine Aşinadır. Birbirimizle didişmelerimiz, Kötü Niyetli Kişilerin İşine Gelmektedir. Onlar türkiyeyi Babalarının Tarlası GibiHunharca Kullanabileceklerini Bu Didişmelerimiz Sayesinde Uygulayabilmektedirler.

Bu tür Çevrelere Prim Vermemek Adına, Boy Mevzularını Siyasi Tartışma Ortamlarına, Getirmemekte Hassas davranmalıyız Kanaatindeyim. Neticeye Bakılırsa Burası Türkiye Ve Her kes Türktür. Oyunlara Gelmeyelim. Köken Kavgasına Girmeyelim. Hukuksal Bir devlet Olan Türkiye İçerdeki Düşmanlara Aman vermeyecektir. Bu Hususta Müsterih Olunuz. 

Gençlik Devlet Görevini Yapmazsa Devreye Gireceği günler Henüz Çok Uzaktır. Asla Atatürk Zırt Pırt Devlet İşine Burnunuzu Sokun anlamında, Gençliğe Hitabeyi Gençliğe Seslenmemiştir. Buna Göre Davranarak, Vatanını En Çok sevenin Onun İçin en Çok Çalışan Olduğu Olması gereken Refah Türkiyeyi Yaratacak Olan Gençlik Olması Gerektiğini Belirtiyorum. Herkese Saygılar Sevgiler...

DipNot: Bendemi Bir Parti Açsam Nedir. :) (Sayenizde Resmen Politikacı Kesildim yahu. :)) )

Birde Üst Postda Duran Konu Sahibi Memati Kardeşim, Seneye Birleşicez Falan Filan, Bu tür Söylemler, Belirsizlik İfadesi Kaos Söylemlerdir. Türkiyedeki Kürtler 1000Yılı Aşkın Bir Zamandır Zaten Birleşik Durumdadır. Misaki Milli Sınırlarımız Dışında Gözümüz Yok. Bizi Tehdit Edecek Bir gücede Aman Vermeyiz. Kısasıda Uzunuda Budur. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    52 milyon... Az gibi geldi :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:
    52 milyon... Az gibi geldi :/

haklısın kardeş;

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Şimdi Ne Farkımız Kaldı Diğer Haritaları Çizenlerden ? Biz Bize Resmi Sınırlarda Yeteriz Zaten ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 17774 Toplam Mesaj: 103