folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yeni Website Projesi. Ciddi Düşünenlere

Yeni Website Projesi. Ciddi Düşünenlere

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

sosyal paylaşım sitesi mi? blog mu? haber magazin vb. mi web uygulaması mı( evet ise ne tarz bişey) e-ticaretle alakalı bişey mi? o açıdan soruyorum.

ayrıca ortak olmak istediğin kişide hangi özellikleri arıyosun. hangi prog. dilini bilmeli tasarımının iyi olması şart mı vs.vs

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

sosyal paylaşım sitesi mi? blog mu? haber magazin vb. mi web uygulaması mı( evet ise ne tarz bişey) e-ticaretle alakalı bişey mi? o açıdan soruyorum.

ayrıca ortak olmak istediğin kişide hangi özellikleri arıyosun. hangi prog. dilini bilmeli tasarımının iyi olması şart mı vs.vs

Yeni bir şey den bahsediyoruz bunun bi tanımlaması var mı? sosyal paylaşım, sosyal iletişim gibi... Elbette bu kelimeleri içermeyen, tamdaa adı üstünde denilecek bir tanımlaması var.

angels_demos  internetdeki içeriğe bak yazı resim video. bunları oluşturan biziz yine biz bunları kullanarak insanlar bir şeyleri anlatmasını paylaşmasını ve iletişim içinde olmasını sağlayacağız. bunları toplayıp yaydığımız ortam blog sitesi haber sitesi olabilir farketmez. önemli olan bunları yayacak ortamı hazırlamaktır . youtube facebook bir ortamdır bunlardan farklı bir yayma ortamı oluşturacağız. 

ben ortak aramıyorum fikri hayata geçirecek yazılımcık deneyimi (silverlight asp.net olabilir birde veritabanı sistemlerini bilmesi gerekir bunlar yeterli demiyorum neyi kullanarak temel atacağına kendisi karar verebilmelidir.) olan birisini arıyorum. ortaklık yada hisse beklentim yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Fikirsizler diye bir grup var. Onlarla bir görüşme ayarla. İlgilenebilirler

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

sadece üye olmak senı tatmin edeckse . uyelık zor mu olacak ?? 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoca şunu düşün, projen ne bilmiyorum ama;

facebook ve youtube varken adam sana neden gelsin ? sıfırdan başlanacak.Facebookta 500 arkadaşım varken, youtube bilmam kaç asırlık video varken neden sana ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

merak ettim projeni çok heveslisin gerçekten. pm ile biraz ayrıntı verir misin?

edit: sadece bir kişi bilecek demişsin galiba. hocam mesela ben duyduğumda o kadar da iy bir proje olmadığını düşünebilirim. şimdi senden nasıl birşey istediğini öğrensem illa ortak mı olmam lazım? :S

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

hoca şunu düşün, projen ne bilmiyorum ama;

facebook ve youtube varken adam sana neden gelsin ? sıfırdan başlanacak.Facebookta 500 arkadaşım varken, youtube bilmam kaç asırlık video varken neden sana ?

Zumsuk ya, bu soru ne olum :P dün yine bizim aileden bir arkadaşla elimizdeki domaini değerlendirelim dedik, evet video ya da arkadaşlık sitesi değildi ama; sonra bu soru gündeme geldi ve takılıp kaldık :D

Twitter: @CanKirca
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

hocam projeyi başlatıp siteyi yayına koyduğunda da bence öncelikle herkese açma. belli bi zümreye ait yap. devamlılığı gelecek 300-500 kişi neyse oluştur ve ondan sonra yayılmaya başlamasını sağla derim ben. yine en basit örneği facebook olduğu gibi.. harvard'da belirli bi ün yapıyor zückerberg reyiz. dışardan buna erişmek isteyen ciddi bir kalabalık oluşturuyor mevcut kullanıcılarının arkadaş çevresiyle filan.  harvard içinde de günden güne bağımlılık yaratan bir şeye dönüşüyor bu olay. 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
Toplam Hit: 8576 Toplam Mesaj: 49