Yeni Website Projesi. Ciddi Düşünenlere
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------
benim şu projeyi tamamlayabilmem için evet sadece bu gerekli :)
-----------------------------ne tarz illustrasyonlara ihtiyacin var?
-
konuyu açar açmaz işe koştum ve yeni geldim.
fikri açıklamak için biraz yazıp çizmem gereken şeyler var en iyi bu şekilde anlatabilirim.
ortaya açıklama yapar gibi yazmıyacağım aklımın yattığı tek bir kişiye hazırladığım dökümanı vereceğim.
bu kişiyi seçmemde müridlerden yardım isteyeceğim.. pm den ulaşan arkadaşlar var 4 kişi onlarla konuşmak istiyorum.
uygun olan kişiyi en iyi nasıl seçerim bunu da düşünerek kısa zamanda tekrar yazacağım.
-
Hocam valla elime geçipte yapamıycam proje yoktur ama senin dediğin türde bi proje? Yani açıkcası bana pek mantıklı gelmiyor. .net, silverlight, ajax, jquery, javascript falan filan asp.net ortamında kullanabileceğin bütün kodlama tipleri hatta componentleri bile çok ei bildiğimi söyleyebilirim. Hevesini kırmak istemem ama onca satır kodu boşa harcamakta istemem. Gerçekten tutar mı?
-
GangShot bunu yazdı:
Hocam valla elime geçipte yapamıycam proje yoktur ama senin dediğin türde bi proje? Yani açıkcası bana pek mantıklı gelmiyor. .net, silverlight, ajax, jquery, javascript falan filan asp.net ortamında kullanabileceğin bütün kodlama tipleri hatta componentleri bile çok ei bildiğimi söyleyebilirim. Hevesini kırmak istemem ama onca satır kodu boşa harcamakta istemem. Gerçekten tutar mı?
-----------------------------Her şeyden "çok ei" anlıyorsun; ama gerçekte tutar mı diye başkasına soruyorsun. Bütün bunları biliyorsan web piyasasının tam göbeğinde olman ve ne tutar ne tutmaz kendin akıl yürütebilmen lazım, değil mi ?
Ne hikmetse php,asp, photoshop gibi projeyi yapmak için bilinmesi gerekenleri bilmeyenler sürekli projem var başlığı açarken, bu işleri bilenler ben php,asp vs. biliyorum ama bana proje lazım diye konu açmıyorlar. Enteresan !
:)
-
ne konuda ıyı arıyosun hocam sen aradıgın adamın krıterlerını yazmamıssın kı nasıl bu konuda ben ıyıyım deyıp ınsanlar gelıp yazsın buraya ?
-
hackingo bunu yazdı:
muhabir22 bunu yazdı:
benim şu projeyi tamamlayabilmem için evet sadece bu gerekli :)
-----------------------------ne tarz illustrasyonlara ihtiyacin var?
-----------------------------şöyle bahsedeyim sitenin arkaplanı tamamen illustrasyon olucak mesela onun dışında birkaç form ve avatar tarzı şeyler, yani ana hatlar o şekilde görünücek?
-
Evet GangShot senin gibi birini aradığımı söyleyebilirim. Fikire gelince, eğer elindeki güç bende olsa o kadar satır kod harcamaya değip değmiyeceğini düşünmezdim.
Bu işin neleri kapsadığını bildiğini gösteren kişiye ve önceki bir kaç uygulaması hakkında konuşup fikri açıklayacağım .
-
Bu işi büyük bir istek kaldırabilir. İnternetten beklentileri olan ve internete yön verebileceğine inanan.
Genel hatları, detayları ve maliyet şu anda düşünülmesi gereken ihtiyaçlar değil. Burada birini arıyorum ! İnanıp istedikten sonra tüm haklarıyla kendisinin olacak bir fikri bekleyen kişiyi.
Bu işin neleri kapsadığını bildiğini gösterebilen önceki bir kaç uygulaması hakkında konuştuğum uygun kişiye şu an da hazırlamakta olduğum döküman postalanacaktır.
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
Bu işi büyük bir istek kaldırabilir. İnternetten beklentileri olan ve internete yön verebileceğine inanan.
Genel hatları, detayları ve maliyet şu anda düşünülmesi gereken ihtiyaçlar değil. Burada birini arıyorum ! İnanıp istedikten sonra tüm haklarıyla kendisinin olacak bir fikri bekleyen kişiyi.
Bu işin neleri kapsadığını bildiğini gösterebilen önceki bir kaç uygulaması hakkında konuştuğum uygun kişiye şu an da hazırlamakta olduğum döküman postalanacaktır.
-----------------------------belki işi kabul edip dökümanları alan adam fikrini araklayıp kendi projesi olarak kodlayacak ? Nasıl güvenebiliyorsun ki ?
-
sokoban bunu yazdı:
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------belki işi kabul edip dökümanları alan adam fikrini araklayıp kendi projesi olarak kodlayacak ? Nasıl güvenebiliyorsun ki ?
-----------------------------Evet bende onu istiyorum kendi projesi olacak, benim tek isteyeceğim kullanıcısı olmak.