Yeni Yerli Proje ; Moralingo! Moral Durumunuza Göre Müzik
-
edit:
harika olmuş tebrikler.
-
parça sayısı artırıldıgında süper olurr şuan biraz ksııtlı gibi
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------1) domain iğrenç. (sonuçlara bkz: gidiyorum demek yerine gidenzi)
2) örnekleri mevcut, fizy mood mu ne var fizy yaptı mesela daha önce. ama bu biraz daha iyi sanki :)
3) tamam iyi, güzel, Türk projesi.
-----------------------------yıllardır bu var hacı
domain biraz gayri ciddi gibi geldi banada büyük firmaların abidik gubudik gençlik kampayaları gibi
-
çok,gzel,olmuş,,,,şarkılar,biraz,az,ama,katagoriler,çok,iyi
-
arayüz olarak rahat değil. bir anda başka bir ruh halindeki müzikleri dinlemek istiyorum yada listesine bakmak istiyorum. o zaman o an çalan müzikten çıkıp sayfalarca geri gitmek zorunda kalıyorum.
Derin Not:
http://Bira.Fm de yerli bir proje ve mantık olarak aynı işleyişte. fakat şu anki durumda sitenin özellikleri baz alınarak bir kıyaslama yapılırsa bu siteden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sitenin geliştirilmesi gerekiyor. şu haliyle fizy.com un kullanıcı listelerinden çok farklı bir görüntü sunmadı bana.
Başarılar... -
Çok güzel olmuş tebrikler . Şahsi ricam uyku modu da koyarsan iyi olur hocam :)
-
tebrikler kardeş, birde ricam ne yapacağına karar veremeyen modu eklersen, oda iyi olur
-
site saha güzel olabilir şarkı sayısı arttıman lazm ama güzel düşünce zengınleştirmelisin
-
superr tebrik ederim kalp krizi gecircektim demin...parcalar hemen baslamiyor,dogal olarak sesi actim kisik sanip oylede unutmusum,basladi neyse gumbur gumburr.
-
uwall.tv de buna benzer bi site