folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yeniden Evde Akrep.

Yeniden Evde Akrep.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    LuCiFeR bunu yazdı:
    -----------------------------

abi bizim evı de keneler bastı şehrin göbegindeyiz manisada ama keneler bastı kac tane cıktı evden

doganın dengesini bozdular amua koyduklarım!

cidden istanbulda akrep diyince sok oluor millet doganın dengesini bozdular.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek

Apartmandakilerle konuş bir ilaçlama şirketiyle anlaşsınlar yoksa işiniz zor.

Fazla para düşmez hemde diğer böceklerdende kurtulursunuz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Stevie bunu yazdı:

Apartmandakilerle konuş bir ilaçlama şirketiyle anlaşsınlar yoksa işiniz zor.

Fazla para düşmez hemde diğer böceklerdende kurtulursunuz.

ßenim bildigim bunlara ilaç islemiyor ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    prize bi fiş tak ucundaki kablolarla da ver coşkuyu bunlara ver coşkuyu :D roketatarla da saldırabilirsin,olmadı al bi m16 otur tuvalet deliğinin karşısına vur şerefsizleri
    edit:la bunlar birlik olup grup yapalım ayağına gece gelip seni mikmesinler? dikkatli ol,yüz üstü yatıyorum demişsin zaten
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    prize bi fiş tak ucundaki kablolarla da ver coşkuyu bunlara ver coşkuyu :D roketatarla da saldırabilirsin,olmadı al bi m16 otur tuvalet deliğinin karşısına vur şerefsizleri
    edit:la bunlar birlik olup grup yapalım ayağına gece gelip seni mikmesinler? dikkatli ol,yüz üstü yatıyorum demişsin zaten

en kralından m16 aldım yedek olarakda deagle :D oturdum klozete gelene geçene skıom yanlıslıkla attıgım el bombasıylada komsuyu öldürdüm :D terlik ruLz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    aldım elime k0lanyayı gittim sıktım birinin kafasına deli gibi kosutmraya basladı attım kibriti üstüne daha üstüne kibrit düsmeden kendini soktu :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Akrebi öldürmenin en etkili yolu boğmak,nasıl olacak diyeceksin,anlatayım;bu merete ya ağır bi cisimle (çekiç,taş, warhammer vs.) sağlam vuracaksın ya da satır,uzun keskin bir bıçakla ikiye böleceksin,eğer maşa gibi birşeyle tutabilirsen kibrit kutusunun içine at,başının olduğu taraftan dumanı üfle kapat,diğer türlü burnunu sokabilir,direk sallıyor kuyruğu,ver dumanı,fazla sürmüyor ölmesi.

Not:Suya falan atayım deme,kolay ölmez,sadece bayılır,nükleer saldırıya bile dayanıklı bu hayvan. 

En iyi çözümlerden birisi nemli yerleri ilaçlamak,kömürlük,zemin katta depo falan varsa ilaçlayın,birde gece bu tip bir yere girersen,mavi parlak ışık veren ledli lamba ile baktğında ortalıktakileri görebiliyorsun,az buçuk parlıyorlar.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    esrardede bunu yazdı:

Akrebi öldürmenin en etkili yolu boğmak,nasıl olacak diyeceksin,anlatayım;bu merete ya ağır bi cisimle (çekiç,taş, warhammer vs.) sağlam vuracaksın ya da satır,uzun keskin bir bıçakla ikiye böleceksin,eğer maşa gibi birşeyle tutabilirsen kibrit kutusunun içine at,başının olduğu taraftan dumanı üfle kapat,diğer türlü burnunu sokabilir,direk sallıyor kuyruğu,ver dumanı,fazla sürmüyor ölmesi.

Not:Suya falan atayım deme,kolay ölmez,sadece bayılır,nükleer saldırıya bile dayanıklı bu hayvan. 

En iyi çözümlerden birisi nemli yerleri ilaçlamak,kömürlük,zemin katta depo falan varsa ilaçlayın,birde gece bu tip bir yere girersen,mavi parlak ışık veren ledli lamba ile baktğında ortalıktakileri görebiliyorsun,az buçuk parlıyorlar.

aßi kibrit kutusuna bu haywanın kuyrugu bile sıgmaz :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Resimlerini çekebiliyorsan eklesene buraya

eskilerden kim kaldı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Kardeş sana kesin bir çözüm vericem ama bu kıyağımı unutma.

SORUN:

Şimdi eğer evde akrep görüp öldürürseniz, orada akrepleri azaltmak yerine farkında olmadan çoğaltırsınız, Çünkü evde öldürdüğünüz akrebin, akrabaları ölen akrebi aramak için eve geleceklerdir, artık aralarındaki bir iletişim sayesindemi yapıyorlar onu bilmiyorum ama akrebi evde öldürürseniz, o akrebin akrabalari, onu aramak için eve gelirler ve bu hiç bitmez siz öldürdükçe, onların ailesi eve gelir.

ÇÖZÜM:

Evde akrep gördüğünüz zaman, bir araç yardımıyla öldürmeden alın ve pencereden dışarıya atın veya evin dışında istediğiniz bir yere atın, böylelikle o akrebin akrabalarınıda dışarıya çağırmış oluyorsunuz, Unutmayın evde akrep gördüğünüz zaman öldürmeden dışarıya atın.

KAYNAK:

Hastanelerin panzehir ihtiyaçları için, akreplerden panzehir toplayan bir adam.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 21119 Toplam Mesaj: 141