Yeniden Evde Akrep.
-
akreplerin topuğuna sıkıp korkut bi daha mekanını basmazlar :)
-
yaw bu seferde benim dediğimi yap.bi tane sopaya bez bağla bunu kolonya olur ya da başka benzeri bi yanıcı maddeyle ıslat sonra yak sonra akrebin üstüne tut bırak intihar etsin.
-
aga ya da sen bunları evcilleştir derim ben.sonra kısırlaştırırsın 1-2 yıl içinde de tamamen yok olurlar.
-
kesin soktular buna mylitta hocam iyimisin haber ver
-
mr66tr bunu yazdı:
-----------------------------
Toz Kükürt al.Sarı renkli toz halinde olur.Kapı pencere eşik gibi böceklerin geliş gidiş güzergahlarına kesintisiz olarak çizgi çeker gibi dökün.Bu hayvanlar kükürt çizgisini sanki dikenli tel varmış gibi geçemezler.Evin etrafına da dökün.Bahçeden eve giremezler.Bu bilgiyi hiç biryerde bulamazsınız.Emeğe saygı lütfen.Alıntı yapanlara duyurulur.
gittim 2 poset kükürt tozu aldım hertarafa döktüm hoca ise yaramassa bzusuruz xD -
buradakilerden hangisi sendeki akreplere benziyor. baya bi kötü görünüyorlar. bu siteden akreple ilgili her bilgiye ulaşabilirsin bi bak ihmal etme.
-
Hepaq bunu yazdı:
kesin soktular buna mylitta hocam iyimisin haber ver
sokulmadım hocam iyiyim 1 tane daha akrep öldüdüm bu arada:D -
CIZIRTI bunu yazdı:
-----------------------------buradakilerden hangisi sendeki akreplere benziyor. baya bi kötü görünüyorlar. bu siteden akreple ilgili her bilgiye ulaşabilirsin bi bak ihmal etme.
http://www.akrepilaclama.com/akrep-resimleri.htm
isdee buuuuuuuuuuuuuuu -
Bizim evde cekyata tahta kurusu dadanmıştı 1 sene anamızı aglatdı komple bınayı ilaçlatmak zorunda kalmıştık
-
albayrak_89 bunu yazdı:
Bizim evde cekyata tahta kurusu dadanmıştı 1 sene anamızı aglatdı komple bınayı ilaçlatmak zorunda kalmıştık
atsaydın ya çekyatı ?
Toplam Hit: 21132 Toplam Mesaj: 141