Yer Alti Göruntuleme Sistemi
-
anayasayıda yayınlasaydınız bari :D
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------anayasayıda yayınlasaydınız bari :D
-----------------------------
harbi hee,mouse umun tekerleğinin başı döndü geçene kadar :D -
StigmatA bunu yazdı:
Define işinde önceden para vardı, eskidi artık, şimdiki yasa metnini okumadım tam olarak ama milyonluk define bulsan bile milyoner olamıyosun :)
sanrım %20 si sana geri kalanı devlete oluyodu -
zigana bunu yazdı:
HAKLISIN KARDES AMA DIKKKAT ETSEYDIN ARKADASLAR BAS BAS UZERIME GELDILER yasa yasa zaten bu ıse giren yasayla giriyor tak dıye kımse cesaret etmez edersede hemen kapaklanır D:... ben makına hakkında bılgı almak ıstedım :D.dD ama genede MURID lerden tsk ederım .... -
hacı kızma yav seni düşündüğümüzden söylüyoruz :D burda cortayı diken biri varda ordan biliyorum zengin olayım derken hapiste çürümenin amacı nedendir :D
valla hajı sismikelektronik var en çok bilinen lazerli olanlar var fiyatları 10.000 € civarlarında ama çok kaliteli www.sismikelektronik.com.tr burada dedektör videoları var ordan bir incele istersen
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hacı kızma yav seni düşündüğümüzden söylüyoruz :D burda cortayı diken biri varda ordan biliyorum zengin olayım derken hapiste çürümenin amacı nedendir :D
hocam kızmıyorum ALLAH razı olsun verdıgınız bilgiler için ... -
hemşerim bu konuyu not ediyom sana döncem ben bende bi ara ilgilendi öle aletlere fekat fiyatlar baya astronomik benim sevda define için deil aleti kiralamak işletmek içindi :D yönetmelik güzel şeyler diyo tabi yirsen yimessen aletle sana yidirrir cederma :d
-
usta o pahalıdır şimdi.bence basit bi çalışma sistemi olması lazım.evde biz yapamazmıyız. bilen biri yardımcı olsun.
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------zigana bunu yazdı:
harbi hee,mouse umun tekerleğinin başı döndü geçene kadar :D
-----------------------------Valla yaa.. Bi an Hiç bitmicek Sandım :D
-
seboist bunu yazdı:
StigmatA bunu yazdı:
Define işinde önceden para vardı, eskidi artık, şimdiki yasa metnini okumadım tam olarak ama milyonluk define bulsan bile milyoner olamıyosun :)
sanrım %20 si sana geri kalanı devlete oluyodu
-----------------------------10 kilo altın bulsan > 2 kilo sana kalsa > gramı 33 liradan > 66 bin YTL kalır sana 10 lira kazı masrafın olsa Cepte 50 kağıt..
Tabi olsa :D