Yerel Disk D Görünmüyor
-
Hocalar sorunum yerel disk d nin görünmemesi Disk yönetiminde de gözükmüyor yani üst tarafta gözükmüyor ama alt tarafında gözüküyor ama herhangi bir işlem yapamıyorum üzerinde yardımcı olabilirmisiniz Win 7 Kullanıyorum
-
disk yöneticisine gelip sağ tıklayıp üstüne etkin işaretle
-
üst taraf alt taraf :S
bişey anlamadım
yeni mi format attın?
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
disk yöneticisine gelip sağ tıklayıp üstüne etkin işaretle
-----------------------------onu da denemiiştim ama işe yaramıyo
-
Disk yönetimi derken "bilgisayar" a sağ tıklayıp yönet deyip ordan disk yönetimini bulduktan sonra mı göremedin HDD yi
edit: anladım galiba... alt tarafta görüyosa D ye gel sağ tıkla birimi genişlet de olması lazım.
-
restore bölümü filanmı çünkü bazı pclerde restore bölümü gizlidir etkin halen zor hale gelir senin normal d bilgisayarımda gözükmemesii sorunumu
-
Görünüt verim

-
sürücü harfi verip dene bakalım sürücü harfin yok
-
48 gb lık ikincil bölümün sürücü harfi yok sağ tıkla üstüne sürücü harfi ve yolu değiştir de ekle de sürücü harfi seç 100 gb lık bölümde belki hatalı formatlanmıştır bi daha format atmayı dene
-
48 gb olanda sorun yok onda mac kurulu ama102 gb lıkta sorun var sürücü harfi falan verilmiyo deneyince hata mesajı veriyor
-
hocam senin tüm partlar birincil bölüm :S ikincil bölüm yapsana onu. win7 yi kullanamadım daha sırf bu sorunları çıkarıyor die. yoksa orjinal cd si bile var. önemli bi bilgi yoksa içinde orayı sil yeniden oluştur ve formatla. çözülmesi gerekli sorununun.