folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yerel Disk D Görünmüyor

Yerel Disk D Görünmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam senin tüm partlar birincil bölüm :S ikincil bölüm yapsana onu. win7 yi kullanamadım daha sırf bu sorunları çıkarıyor die. yoksa orjinal cd si bile var. önemli bi bilgi yoksa içinde orayı sil yeniden oluştur ve formatla. çözülmesi gerekli sorununun.

-----------------------------

Veriler vardı tamamen doluydu onun için zaten bu kadar önemsiyom yoksa silerek düzeltilebilinir herhalde. Son çözüm olarak mecbur silcem ama.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

dediğim gibi win7 yi kurcalamak nasip olmadı daha. hafta sonu makinaya win7 yi tamamen kurcalama amaçlı olarak kurmayı düşünüyorum zaten. elbet bi çözümü vardır ama bu çözüm bulunana kadar sana o partı kullanma öle dursunda diyemem ki :S

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

Çok sıktı canımı siliyorum partı inş silinir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kakaO
    kakaO's avatar
    Erkek

merhaba hocalar ayn ı sorun bi arkadaştada oldu nasıl düzeltiriz bunu.? yerel d görünmüyor bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet diyorum yine d yok sadece c diski görünüyor. d diskini geri getirebilirmiyiz ? içindekiler gitmeden?

zafer yakındır!
Toplam Hit: 3744 Toplam Mesaj: 15