Yerel Disk İle İlgili Bir Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Degerli arkadaslarim,

Problemime burada yanit bulacagimi bildigimden ilk buraya danismayi dusundum.Problem su ki;

Sabah ufakligima kardesime bilgisayara oturma izini verip bir kac saat kestirdim ve tekrar kalktigimda oturdum.

Yerel disk d den bir muzik acayim dedim ki ne goreyim yerel disk d de hicbir dosyam yok.

Yerel disk d boyutuna bakiyorum dosyalar yerinde duruyor fakat gorunmuyor.(Gizli dosya haline baktım gene problem ayni.)

Bir ss yapistirayim dedim.

yerel%20disk%20d%20hicbisi%20yok

Ve sunuda eklemek istiyorum diski acarken ayni pencere icinde acilmiyor.Yerel disk d basinca baska bir pence icerisinde acilmakta.

SAYGILARIMLA

MADTAMER

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ctrl a yap bi

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

ctrl a yap bi

------------------------------

Dostum gorunmeyen dosyaların hepsine ctrl+a yapsam nolur hepsini sec manasindadir bu fakat genede fikrini denedim herhangi bir sonuca ulasamadim.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

önemli bir şey yoksa biçimlendir düzelir ya da bir virüs taraması yaptır combofix le bilgisayarını

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

başlat çalıştır D:\isim    isim yerine d de hatırladığın bir belgenin klasörün ismini yaz bakalım açacakmı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

başlat çalıştır D:\isim    isim yerine d de hatırladığın bir belgenin klasörün ismini yaz bakalım açacakmı

-----------------------

Evet o sekilde aciliyor kardesim onceden denedim ben goz onunde gorunmesunu yeglerdim herhangi bir fikrin var mi?

---------------------

Yerel disk d bicimlendirmem imkansiz.Cok onemli arsivlerim var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/409115393/KaiZeR_KillerV1.8_kavo.exe_removal_tool.rar

bak böle bi dava var upload yaptım sana ufak bişiy kur temizle makinayı bakalım olucak mı

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

hocam bir combofix le falan tarat windows cd sini takıp onar yap oda olmadı çabuk biçimlendirme yap recuva ile silinen dosyaları geri yüklersi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Başka pencerede acıldığına göre autorun virüsü var demektir bu bir...

başlat calıştır'a d: yaz entera bas o oarada dursun

sonra

gene başlat çalıştıra cmd yaz acılan penceredeye d: yaz

attrib -h -r -s -a *.* /S yaz

bak bakalım geldimi...

sonrada

del *.exe

del *.inf

del *.ini

del *.bat

del *.cmd

yaz...

sonra pandanın sitesinden panda usb vaccine programını indir kur

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/409115393/KaiZeR_KillerV1.8_kavo.exe_removal_tool.rar

bak böle bi dava var upload yaptım sana ufak bişiy kur temizle makinayı bakalım olucak mı

------------------------------

Ugrasin icin tesekkur ederim sosyopat bu bir ise yaramadi.

----------------------------

BlackApple kardesim en mantki senin soyldigin geliyor akla windows diskim arkadasima odunc olarak verdim onu yapamiyacagimdan mecburen diski bicimlendrip silinen dosyalari geriye almakdan baska care yok gibi gorunuyor.

Cevap yazarak vaktini harcayan herkese TESEKKURLER.

renegadealien ustam hemen deniyecegim dedigini

SAYGILARIMLA

MADTAMER

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

rene nin tavsiyesinide uygula dediği gibi autorun bulaşmış olabilir muhakkak tarat

Toplam Hit: 2940 Toplam Mesaj: 27