Yerel Disk İle İlgili Bir Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kasperin aracı var sistem zayıflıklarını tara diye onu denednmi

Denedim usta hepsini antilerden sonuc alamadim.

-------------------------------

Evet mecburen öyle yapacagım sunny2003 kardesim.

EMEGI GECEN TUM TAHRIBATLI ARKADASLARIMA TESEKKUR EDERIM.

ben öle çözdüm hoca seninkide çözülecektir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

hayır bak bu sorun klasör seçeneklerine gir gizlileri göster de uygula de çık tekrar gir gösterme de olur attrib yöntemini yparsan olay çözülür rene nin dedği doğru klasörleri gizli gösteriyor bu virüs

------------------

konuyu en basta yazdigim gibi gizleme seceneklerini denedim gizli dosya veya klasörleri göster diyorum uygula tamam yapiyorum yerel disk d giriyorum bir bakiyorum araçlardan seçeneklere gene ayni gizli dosya veya klasörleri gösterme secenegi kendı kendine tiklenmis:)

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

Öneri 1 :

Başlat > Çalıştır'a " regedit " yazıp, Tamam deyiniz;
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
    altındaki değerleri kontrol edip, değilse aşağıdaki değerleri giriniz, yoksa ekleyiniz. PC'nizi yeniden başlatıp kontrol ediniz.

"Hidden"=00000001
    "SuperHidden"=00000001
    "ShowSuperHidden"=00000001
    "HideFileExt"=00000000

2. Önerim :

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\
    Folder\Hidden\Showall
    Klasörü altındaki değerlerin şu şekilde olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer yoksa ekleyiniz varsa da ve değişik ise, aşağıdaki şekilde ayarlayınız. PC'nizi yeniden başlatıp kontrol ediniz.

Rene Hocanın dedigi komutu şu şekilde çalıştır.
    Başlat > Çalıştır'a " cmd " yazıp, Tamam dedikten sonra, çıkan pencerede
    d:attrib -r -h -s /s /d *.*
    şeklinde tekrar  bi dene

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:

hayır bak bu sorun klasör seçeneklerine gir gizlileri göster de uygula de çık tekrar gir gösterme de olur attrib yöntemini yparsan olay çözülür rene nin dedği doğru klasörleri gizli gösteriyor bu virüs

------------------

konuyu en basta yazdigim gibi gizleme seceneklerini denedim gizli dosya veya klasörleri göster diyorum uygula tamam yapiyorum yerel disk d giriyorum bir bakiyorum araçlardan seçeneklere gene ayni gizli dosya veya klasörleri gösterme secenegi kendı kendine tiklenmis:)

la olum onu diyorum virüs onu yapıyor attrib onu engelliyor diyorum  iyi oku

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

winrar ile girmeyi dene d: nin içine

muhtemelen hepsinin orda durduğunu göreceksin

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Arkadaslar problemi rene ustanin verdigi komuta bir kac ekleme yaparak duzelttim ve calisti...

rapidhacker550 arkadasimin dedigindende yola cikarak uyguladim ve oldu;

yerel disk d de bulunan ornek bir klasorumden isleme cevap veriyorum.

baslat>calistir>cmd yaptikdan sonra

D:\>attrib d:/tamer_dosya1 -h yapip bulunan dosya adlarini tek tek gizlilik modundan cikartmayi basardim.

(ATTRIB -H Dosya Dosyanın gizlilik niteliğini kaldır)

SAYGILAR

MADTAMER

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
Toplam Hit: 2939 Toplam Mesaj: 27