Yerli Dizi Arşivi - Final Yapmış + 500 Yerli Dizi - Diziciler Bu Yana
-
Selam Arkadaşlar Final yapmış 500'un üzerinde yerli Dizi arşivi olusturdum.
Tabi bu Dizileri filehost olarak sunmayacagım sadece Vip hizmeti adı altında paylaşılmıstır.
Belki diğer vip sitelerde 100 150 tl ye satılan üyelikler gibimi diye düsünmeyiniz.
Herhangibir ücretli üyelikle baslayıp devam edebilirsiniz.
Vip Site'ye Ulaşmak için TIKLA
-
bune şimdi
-
1234567B bunu yazdı
bune şimdi
Tahribat.Com müridleri için indirip yapilmiştir. Sadece arkadaslar 6 ve yıllıkda yapabiliyorum. Gerisi Kurtarmıyor Kusura bakmayın. Ama garanti veriyorum girince cıkamayacaksınız Arsivinize Arşiv katacaksınız...
APPaLLoSa tarafından 07/Şub/13 16:49 tarihinde düzenlenmiştir -
cem yılmazı indirmek için vip üyelikmi almam lazım
-
Torrent paylaşımı yapıyonmu sen burda hacı
-
torrent paylasımı yapmiyorum hocam.
Cem yılmazı indirmek icin bişe diyemem sadece cem yılmaz icin dusunuyorsan torrent sitelerinde var zaten. ben burada özel serverden direk indirme yaptırıuyorum
-
Hacı üyelikle indirmeyle falan uğraştırma, dizilerin tamamını koy bi diske bana fiyat söyle.
-
20-TL verecez 1 ay içerisinde istediğimizi indireceğiz.
Belki diğer vip sitelerde 100 150 tl ye satılan üyelikler gibimi diye düsünmeyiniz.
Kısmı ne oluyor o zaman. Fark nedir. Ciddi ciddi almayı düşünüyorum.
-
Madem konu açtın bide tbt indirimi yapta hocam çekici olsun.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Madem konu açtın bide tbt indirimi yapta hocam çekici olsun.
Adam haklı. -
Tahribat.Com müridleri için indirip yapilmiştir. Sadece arkadaslar 6 ve yıllıkda yapabiliyorum. Gerisi Kurtarmıyor Kusura bakmayın. Ama garanti veriyorum girince cıkamayacaksınız Arsivinize Arşiv katacaksınız...
6 Aylık Vip: 75TL - Tahribat indirimi: 60 TL
1 Yıllık Vip: 105TL- Tahribat inidirimi: 90 TL
Almayı düsünün Arkadaşlar ödemelerini Yaptıkdan sonra Bana özel mesaj ile Tahribat Müridi oldugunu söylemeleri kafidir. Sadece 6 ve yıllık ödemeler için gecerlidir.