Yerli Dizi Arşivi - Final Yapmış + 500 Yerli Dizi - Diziciler Bu Yana
-
Müthiş heyecan yaptım ama user bilgilerimle ilgili sıkıntı var sanırım, login olamıyorum :( üff ya.
-
CanKirca bunu yazdı
Müthiş heyecan yaptım ama user bilgilerimle ilgili sıkıntı var sanırım, login olamıyorum :( üff ya.
kullnıacı adını yada sifreni kopyalarken boslukla birlikte kopyaladıgından oluyor o sıkıntında bir team vievier bekliyorum senden 3 yerden mesja yaziyom bak pesindeyim vipde chatte bekliyom :D
-
hocam uygun bir modeme bağlandığım zaman bende almayı düşündüm şimdi.. ancak dediğim gibi yurttayım her zaman yavaş uygun bir modeme bağlanmam lazım 1 aylık alırım.. aslında 6 aylıkda çok iyimiş çek çek izle 3 5 film :) 60tl bişey değil.. ftpden hede
-
Sİnan'a kefilim. Sanalda tanıdğım en güvenilir ,sağlam uploaderler'den birisidir.
-
Arkadaşlar kaçırmayın adam türkiyedeki en seri uploader kaçırmayın anında ilklerden haberiniz olur :D
-
len o kadar parayı vermesine veririmde aq ttneti saten AKK dan götürüo 1 2. premium link falan turbobit uraşamam.
-
haci söyle üye olana deneme fln versen 2 günlük hep tanıntım olr hemde millet sistemi tanımış olur?
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
haci söyle üye olana deneme fln versen 2 günlük hep tanıntım olr hemde millet sistemi tanımış olur?
Hacım sistem en genis arsive sahip. Sıkıntı yasamayacagınızın garantisini veriyorum. deneme süresi malesef vermiyorum. TBT indirimi yaptım sadece.
-
-
Gece saatine ve yorgunluğa vermek lazım galiba "Kazancınız" sütunundaki "Nomal Fiyatlar" eksi "Kampanya Fiyatı" sonuçlarının durumunu :)
Şöyle birşey de var, 20 * 12 = 240TL. 240 - 85 = 155TL gibi gözükse de, normal fiyattan 105TL ye alabildiğinden :(, malesef 105 - 85 = 20 oluyor.
SpArK tarafından 07/Şub/13 01:29 tarihinde düzenlenmiştir