Yerli Otomobil Görücüye Çıkıyor
-
Hele bir durun arabaları görelim beyler. Ön yargı iyi birşey değil. Devrim arabalarını bitiren şeyde ön yargılar oldu. Yoksa şu an bir hyundai fabrikasıda bizde olabilirdi. Arabanın benzini bitti diye yerden yere vurdular, proje daha kafalarda bitti.
DrKill tarafından 10/Ağu/15 15:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Yapılmasının önündeki tek engel akaryakıttan elde edilen vergi geliri. Üzerinden geçtiğiniz yollar, hasta olduğunuzda gittiğiniz hastaneler, vs vs. bunların geliri akaryakıta koyulan fahiş vergi ile karşılanır. Yerli araç avantaj mı yoksa dezavantaj mı? Tümüyle elektrikli bir araçtan bahsediyoruz :) Şarjdan alamazsın o vergiyi Türk insanı akıllı uzatmasını indirir camından şarj eder aracını...
-
Bence başlangıç için güzel, zamanla her seş rayına oturur, sonuna kadar destekliyorum amma ve lakin bu adamlara güvenmiyorum, göstermelik haber de olabilir
-
İnansam mı inanmasam mı emin olamadım!
-
Aman apple yapmasın elektrikli araç da kim yaparsa yapsın.
Ayrıca bildiğin eti, patatesi falan ithal ederken, araba yapmak ?
Amerikanın jüpiteri seyahat etmesi gibi bişey :(
-
hala tanıtılamaması bu kadar zaman aldıysa seri üretime geçmesi ne kadar zaman alır acaba ahah
-
İyi bari bu sefer medyada yandaşların sayısı da fazlaca. Önceki gibi iki araba prototipi götürüldüğünde birisi Anıtkabir'e kadar giderken bunu görmezden gelip diğer benzini boşaltılan araba üzerinden karalama yapıp projeyi iptal ettiremezler. Hoş sırf AKP döneminde yapılıyor diye yine eleştilip yerden yere vurulacak o ayrı. Burada bile örnekleri başlamış.
-
aynen pampa önemli olan marka, çok merak ediyorum bu kafayla bu "yerli" markalar ne kadar satıyor, satacak laf olsun...
2 ucu boklu deynek aslında çünkü üretilen motoru diferansiyele oturtacak kadar profesyonel çok az adam var bir ucu bu birde ürettin teknik servisini nasıl sağlayacaksın...
dünyada, bkz. bir passat üretemiyorlar, onukun konusundada söylemiştim eski tüpçü arabası gibi araba üretirsiniz golf arabası üretirsiniz ama o virajlarda savrulmayacak, kusursuz ateşleme yapıp kalkış yapacak sedan kasa üretmek billür ister o sedan kasayı kaza testlerinden geçirmek billur ister, isterde ister geçen tubitak alternatif enerjili yarışlar yaptı 4 tekere akü bağlayan adamlar için yarış yapan kafayla olmaz bu iş,
her şey zamanla.... geç bunları geç,
sıfırdan üretemediğin ağır sanayi ürünün rekabetine giriyorsan ya aptalsındır ya yalancı...oturupta kimse vatan savunmasın yok kardeşim rekabet edecek marka falan değil bunlar hikaye tıraş asıl yapılan yanlış kaliteli olmayanı eleştirmek değil bunu perdeleyip geçiştirmek...
edit: mercedes te reno nun motorunu kullanıyor renonun motorunu kullanıyor ama reno motor vermedimi 20 model motor koyar adamın önüne...
edit 2: subarunun boksör motoru dünyada tektir a ibine adam gibi motor sistemi geliştirsene... götünden atacağına
akmarky tarafından 10/Ağu/15 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Beğenilmeyen Renault 1. Dünya savaşında tank ve uçak üretmişti hocam. Her ne kadar dandik görsekte Fransızların Mercedes'i.
-
Jetfadıl bir devam filmiyle sevenlerine merhaba diyor.