folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yerli Otomobil Görücüye Çıkıyor

Yerli Otomobil Görücüye Çıkıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Tekkeli bunu yazdı

Lada kalitesi bir araba olacak heralde bu görünüşüyle.

lada canavar arabalardır yanından gecemez 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Tekkeli bunu yazdı

http://shiftdelete.net/lada-otomobiller-cok-yakinda-turkiyede-62968

Lada güzel arabadır. Dağa taşa vur sesini çıkarmaz fakat komfor yoktu eski modellerinde yeni modellerinde düzeltmişler sanırım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    Tekkeli bunu yazdı

http://shiftdelete.net/lada-otomobiller-cok-yakinda-turkiyede-62968

Lada güzel arabadır. Dağa taşa vur sesini çıkarmaz fakat komfor yoktu eski modellerinde yeni modellerinde düzeltmişler sanırım. 

cok uzun sure lada suren biri olarak tank nedemek bu arabada hissedersin :D komfor yok ama binince olmiycem gibime geliyordu bizde sulalede lada hastaligi fixtir.

Ayrica bu yeni model lada larin  su hortumlarini uretimni calistigim x firmasi yapmisti  a - z ye nerdeyse her markayla calisiyorduk bir mercedes amg serisi birde bu lada nin hortum standartlari ve kalitesi bukadar iddaali konusuyorum :) ucuk fiyat olmazsa Turkiyede hemen alacagim.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Bir de, ulan bu jet fadıl ibnesinde nasıl bir cesaret var? Caprice gold'dan daha milletin götünün acısı geçmedi şimdi yine tokat peşinde.

Jet fadıl sen manyağın tekisin be oğlum.

https://www.youtube.com/watch?v=IkGe6UtHDzw

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Jet Fikri..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sekhus
    sekhus's avatar
    Erkek

tasarım olarak çok şaşıracağımız kesin ben umutluyum. ilerde oğlana almayı düşünüyorum.not:  henüz evli değilim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Bir de, ulan bu jet fadıl ibnesinde nasıl bir cesaret var? Caprice gold'dan daha milletin götünün acısı geçmedi şimdi yine tokat peşinde.

Adamın tokat fantazisi kırbaca dönüştü, herif kabataş tarikatinin lideri gibi derili merili elbiseler giyiyor olabilir; din diyor iman diyor inandırıyor kendisine, sonra biniyor müminin üstüne atıyor şaplağı atıyor şaplağı vuruyor kırbacı şak şak şak! Yani insanlar bu kadar saf olabilir mi diyorum anlam veremiyorum, hem acıyorum hem üzülüyorum...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Adamın tokat fantazisi kırbaca dönüştü, herif kabataş tarikatinin lideri gibi derili merili elbiseler giyiyor olabilir; din diyor iman diyor inandırıyor kendisine, sonra biniyor müminin üstüne atıyor şaplağı atıyor şaplağı vuruyor kırbacı şak şak şak! Yani insanlar bu kadar saf olabilir mi diyorum anlam veremiyorum, hem acıyorum hem üzülüyorum...

Öğretmenlikte 24. yılım. Türkiyedeki eğitimin içeriğini anlatmaya kalksam oturup ağlayacak çok adam çıkar. Ve işin garibi ne biliyor musun? Öğretmen olarak, bunca yıldır hiç bu kadar elim kolum bağlı kalmamıştım. Eğitimin başladığı ilk kademedeki bir okulu düşün, okulda sadece öğrencilerin alındığı sınıflar, öğretmen odası, tuvaletler ve idareci odaları var. Başka hiççç bişey yok. Hiç bişey... Bu okul da 150.000 nüfuslu bir ilçenin göbeğinde. Köy falan değil yani...

Ne alaka diyeceksen,

Eğitimsizlik çok fena. Eğitim şart.

Biz daha çok dinleriz yerli savaş uçağı, yerli otomobil, yerli ot, yerli bok.... hikayelerini..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hayirlisi olsun boyle seyler duymak guzel

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muco
    muco's avatar
    Erkek

Yapmayın arkadaşlar bu kadar senelik geri kalmışlık tabikide sıfırdan başlamayla kapatılamaz. Kore gibi yavaş yavaş işi çözdükçe %100 yerli arabamız olacak.Yok efendim ben almam ,ben binmem demek yerine biraz milliyetçi olun.

Topluluk içinde verilen öğüt öğüt değil hakarettir. Hz Ali
Toplam Hit: 5023 Toplam Mesaj: 33
yerli araba yerli telefon yerli kazık