Yeşilçam Oyuncularına Değer Verilmiyor
-
Hatırlıyormusunuz Çocuklugumuzda Hergün Oturup İzlediğimiz
Münir Özkul
Adile Naşit
Sami Hazinses
Yadigar Ejder
Sıtkı Sezgin
Bunlar Sadece Bir Kaçı Peki hiç araştırdınızmı şuanda napıyorlar ?
Bazısı HuzurEvinde Sürünüyor,Bazısı soğuk bir gecede taksim parkında ölü bulunuyor
Biri Otel Odasında Ölüyor,
Ne Çabuk Unuttunuz '' Tulum Hayri,Şişko Nuri,Kel Mahmut''
Parasızlıktan Yoksulluktan Çoğu Öldü,
Halkımız Yaban Gibi Türk Sinemasını Küfürüyle Argo Kelimeleriyle Tanıtan Adamları
El Üstünde Tutuyor Bumudur Hak ?
-
Zamanında onların kazandığı parayı kim kazandı ?
Bedavayamı çalışıyorlar sanıyordunuz yada zevk içinmi sineme filmlerinde oynadıklarını..
Şöhretin verdii sarhoşluk yüzünden bu haldeler.Hiç yaşlanacaklarını düşünmediler.Birikim yapmadılar.Bence burda abartılacak birşey yok
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Zamanında onların kazandığı parayı kim kazandı ?
Bedavayamı çalışıyorlar sanıyordunuz yada zevk içinmi sineme filmlerinde oynadıklarını..
Şöhretin verdii sarhoşluk yüzünden bu haldeler.Hiç yaşlanacaklarını düşünmediler.Birikim yapmadılar.Bence burda abartılacak birşey yok
-----------------------------Katılıyorum.
Zamanında güldürdü eğlendirdi tamam
Kendi geleceğini düşünmekten aciz insanlara napabilirizki şahsen sanatına saygı duyarım o kadar
Yok yardım edelimde napalım?
Mantık şu o zaman polat alemdar kenan imirzalıoğlu vs bugün bana yardım etsin bende 30 yıl sonra ona kimse babamın oğlu değil
Bahsettiğin yaban ın ömrü yaban kelimesini söylerken harcanan zaman kadar 2 güne onuda kimse hatırlamaz rahat ol
-
Yaw iron keka ... Senmi kurtaracan yeşil çamı ??..
-
su akarken çeşmenin altına kova koysaydıda boşa akmasaydı.
-
katiliyorum fakat bu konu her zaman tartisilmistir ve her zaman tartisilacaktir.
tartisilmistir derken bir veya birkac yillik donemden bahsetmiyorum
trt1 zamaninda cok eskiden boyle bir belgesel izledigimi hatirliyorum, kemal sunal, minur ozkul un, zeki metin ikilisinin vs revacta oldugu zamanlardi
belgeselde ismail dumbullu yu orta oyuncularinin isimlerini sayiyordu ve unutuldu bunlar deniliyordu.
sozun kisasi;
her donem yeniler cikar ve eskiler unutulur zamanla iste onemli olan unutmamak.
bizim cocuklarimizda kemal sunallari, adile nasitleri, minur ozkullari hic hatirlamayacak hic tanimayacak hic bilmeyecek ve onlarda bir gun tbt ye girip cem yilmazlarin, yilmaz erdoganlarin, safak sezerlerin unutuldugunu onlara deger verilmedigini soyleyecekler.
underzero
-
onlar zamaninda oyle ahim sahim para kazanmadilar.cogu bogaz tokluguna calisti...minur ozkul anlatmisti bir defasinda hic unutmam,bizim cok para kazandigimiziz sanoyorlar ama dogru degil,bir seferinde yilbasinda sucuk-ekmek yemistimde bu benimyillar sonra en guzel yilbasi yemegimdi..demisti.
-
Underzero ya katılıyorum.artı kanunlarımızın yetersiz oluşu sanata bakışımızı gösterir.
-
bence sazı alsınlar ellerine başlasınlar çalmaya "kendim ettim kendim buldum ...." :) şaka bi yana her koyun kendi bacağından asılır zamanında para kazanmışlardır bu işten yemeselerdi atsalardı bi kenara diyelim para kazanamadılar o zaman meslek mi yok başka
-
Ben zannetmiyorum öyle çok paralara çalıştıklarını. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsak, bu oyuncuların hepsimi har vurup harman savurdu ? Ben görüyorum ki hepsi sıkıntılar içerisinde, variyetsiz, yoksul. Hala çalışabilecek konumda olanlar, hala çalışıyorlar. Peki ya diğerleri ?
-
Bakınız rahmetli Kemal Sunal ve Türkan Şoray gibi aklı başında ünlülerimiz varlık içinde yaşadılar. Trilyonları var. O yokluk içinde yaşayanlar en lüks arabalarla, mankenlerle paraları yerken akılları nerdeydi?