Yeşilçam Oyuncularına Değer Verilmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam karın tokluğuna çalışıyorlardı madem gidip sigortalı bir şekilde karın toklupuna çalışsalar bu duruma düşmezlerdi karın toklupu deyimine uyan belki bir iki tane adam vardır yoktur değil ama genele yaymamak lazım

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Zamanında onların kazandığı parayı kim kazandı ?

Bedavayamı çalışıyorlar sanıyordunuz yada zevk içinmi sineme filmlerinde oynadıklarını..

Şöhretin verdii sarhoşluk yüzünden bu haldeler.Hiç yaşlanacaklarını düşünmediler.Birikim yapmadılar.Bence burda abartılacak birşey yok 

söylediklerin düşündüklerimle birebir dostum...

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

adigestorm bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Zamanında onların kazandığı parayı kim kazandı ?

Bedavayamı çalışıyorlar sanıyordunuz yada zevk içinmi sineme filmlerinde oynadıklarını..

Şöhretin verdii sarhoşluk yüzünden bu haldeler.Hiç yaşlanacaklarını düşünmediler.Birikim yapmadılar.Bence burda abartılacak birşey yok

Katılıyorum.

Zamanında güldürdü eğlendirdi tamam

Kendi geleceğini düşünmekten aciz insanlara napabilirizki şahsen sanatına saygı duyarım o kadar

Yok yardım edelimde napalım?

Mantık şu o zaman polat alemdar kenan imirzalıoğlu vs bugün bana yardım etsin bende 30 yıl sonra ona kimse babamın oğlu değil

Bahsettiğin yaban ın ömrü yaban kelimesini söylerken harcanan zaman kadar 2 güne onuda kimse hatırlamaz rahat ol

size katılıyorum arkadaslar mesala kazandıklarını bırıktırselerde boyle olmazdı bı yerde okumustum bı sanatcı(oyuncuda olabılır) metruk evlerı alıyormus onarıp kıraya yada satıryormus bunun için kendısıne adam felan tutmus adam sımdıden yatırım yapıyor onlarda yapsalardı onların sonunu biz mi düşünecegizz.....

http://bilgibirikimim.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

ad1s89 bunu yazdı:

bence sazı alsınlar ellerine başlasınlar çalmaya "kendim ettim kendim buldum ...." :) şaka bi yana her koyun kendi bacağından asılır zamanında para kazanmışlardır bu işten yemeselerdi atsalardı bi kenara diyelim para kazanamadılar o zaman meslek mi yok başka

Adamlar Ömürlerini Vermiş Yeşilçam'a Diyorum Başka Meslek yokmu diyorsun :| 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

BABA HAYRINA çalışmadlar ya ne edelım hergun onlarımı analm aq dönemlerı kapandı gitti vefa duygusuymuş ne vefası be alla alla cebıme parayı koyup benu onlar okutmadı ya.................

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

ad1s89 bunu yazdı:

bence sazı alsınlar ellerine başlasınlar çalmaya "kendim ettim kendim buldum ...." :) şaka bi yana her koyun kendi bacağından asılır zamanında para kazanmışlardır bu işten yemeselerdi atsalardı bi kenara diyelim para kazanamadılar o zaman meslek mi yok başka

Adamlar Ömürlerini Vermiş Yeşilçam'a Diyorum Başka Meslek yokmu diyorsun :| 

babalarının hayrına çalışmadılar yaa sanki yeşilçam filmi çekerek vatan kurtardılar tamam eğlendik filmleriyle vakit geçirdik ama öyle bi konuşuyorsun kii sanki bu adamlar vatanı kurtardı altı üstü para için çalıştılar kimse sanatı başkalarını eğlendirmek  için yapmaz ucunda para varsa yapar..

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xursi bunu yazdı:

Yaw iron keka ... Senmi kurtaracan yeşil çamı ??..

Katılıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

Nuri Tosun ( şişko nuri ) şimd samsun huzurevinde... ilkokul çocuklarına tiyatro falan da yapıo

memento mori.
Toplam Hit: 2101 Toplam Mesaj: 19