folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yetenek Sizsiniz Türkiye (Eleştiri)

Yetenek Sizsiniz Türkiye (Eleştiri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bencede bılal goregenın yaptıgı sey cok ayıpdı.. o kadar laf soyledı hep Allah razı olsun hep jurıye halka gaz verırcesıne konustu.. bıde kendını ne bıleyım hemen bırıncı yapmıs 500 mılyarı o kazanmıs gıbı konustu.. Körlüğünü turk mılletının acıma duygusuna karsı kullandı...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

programı ilk izlediğimde hakan denen elemanı gördüm kesinlikle onun kazanması gerekiyodu bence

ikinci izlediğimde 7tane top çeviren bi eleman vardı onu eleyip ajdar gibi dans eden almancıyı üst tura çıkardılar bidaha izlemedim

hakan kazanamamış sanırım yazık oldu o yetenek kaç kişide vardır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hastaları sevmem.program rezalet üstü.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Finali izlemedim ama şunu söyleyebilirim dışarda elinde darbukalı müzik yapan engelli olan binlerce insan var bence o kişi bir yere geldikten sonra elenmeliydi finale kadar gelmemeliydi bir diğer saçmalık ise kaya adamlardı bu adamların yaptığı anlamsız bişeydi bir yetenek değildi,evli bir çift vardı dansçı olan,onlar o kadar güzel dans ediyorduki o elendiği gece bence en güzel performans'a sahip kişilerdi ama bizim Türk halkımız nedense kendini acındıran insanlara çok kanan her gördüğü kişiye acıyan bir halk olduğu için arada yeteneklerin elenmesine neden oldu.Benim favorim Michael Jackson dansını yapan çocuktu.Birinci olan kişilere gelincede takliti herkes yapar tamamen boş beleş bir birinciliğe imza attılar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

finali izlerken bende çok sinir oldum  bilal de bende yetenek görmedim açıkcası.. darbuka çalıp şarkı söylemek yetenek değil bunu yapan çok kişi var .. sırf engelli diye diğer iyi olanların hakkı yendi ..kaya adamlar ilk 5 e bile giremedi haksızlık.. ayrıca bilal  çok konuşuyo iki kelimeyi 30 kelimeye çıkarıyo çok fazla edebiyat yapıodu..onun performansını izlerken sıkıldım resmen .. bence  ilk 2 de olmamalıydı  bu yarışmalarda hep haksızlık oluyo zaten neymiş halk doğruyu secermiş gördük adam birinci oluyodu resmen.. benim favorim minik  michael  kaan'dı o yaşta bi çocuğa göre çok iyiydi ..

Başarı için kişilikte değişim şart..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

- Bilal ve ugur kardeşler miydi o kazananlar, göz ucuyla seyretmiştim, hakikten çok iyi (senkronize) eşgüdümlü dans ettiler. Kısaca hakkettiller. Oy atmadım.

- o kazanamyan AAma  ( engelli) arkadas cidden o seviyeyi hakketmedi bana kalirsada.

son olarak ilk 10 a girebilecek bir-iki grup daha vardi, dedikleri gibi ÇOK dUYGUSL bir milletiz :S ... Az biraz Akli ve İktisadi davranmak lazim.  

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

burası türkiye dedirten bir sonuç.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

bilalde bildiğin yetenek vardı hacı :)) bence sende bi problem var :))

-----------------------------
    evt bu arkadaştaki problemi bende farkettm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

"Kısacası demek istediğim daha bunları secemeyen bunları göremeyen Türk insanı Devletin basındakinleri nasıl seçiyor ?"

Adı üstünde: Yeteneksizsiniz Türkiye. Doğru mu? Doğru. Al sana cevap!

Bilal, Uğur Kardeşler, Kaya kim bunlar bilmiyorum; bilmek de istemiyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/video/video.php?v=389050214696&ref=nf

bu video izlerseniz bişeylerin farkına varacaksınız.. ilk gösteri bunun aynısı.. kareografiler çalıntı.. kendine ait olan gruplar vardı güzel yapanlarda vardı ama elendiler.. yapacak bişey yok demekki.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 8782 Toplam Mesaj: 44