Yetenek Sizsiniz Türkiye (Eleştiri)
-
Bencede bılal goregenın yaptıgı sey cok ayıpdı.. o kadar laf soyledı hep Allah razı olsun hep jurıye halka gaz verırcesıne konustu.. bıde kendını ne bıleyım hemen bırıncı yapmıs 500 mılyarı o kazanmıs gıbı konustu.. Körlüğünü turk mılletının acıma duygusuna karsı kullandı...
-
programı ilk izlediğimde hakan denen elemanı gördüm kesinlikle onun kazanması gerekiyodu bence
ikinci izlediğimde 7tane top çeviren bi eleman vardı onu eleyip ajdar gibi dans eden almancıyı üst tura çıkardılar bidaha izlemedim
hakan kazanamamış sanırım yazık oldu o yetenek kaç kişide vardır
-
hastaları sevmem.program rezalet üstü.
-
Finali izlemedim ama şunu söyleyebilirim dışarda elinde darbukalı müzik yapan engelli olan binlerce insan var bence o kişi bir yere geldikten sonra elenmeliydi finale kadar gelmemeliydi bir diğer saçmalık ise kaya adamlardı bu adamların yaptığı anlamsız bişeydi bir yetenek değildi,evli bir çift vardı dansçı olan,onlar o kadar güzel dans ediyorduki o elendiği gece bence en güzel performans'a sahip kişilerdi ama bizim Türk halkımız nedense kendini acındıran insanlara çok kanan her gördüğü kişiye acıyan bir halk olduğu için arada yeteneklerin elenmesine neden oldu.Benim favorim Michael Jackson dansını yapan çocuktu.Birinci olan kişilere gelincede takliti herkes yapar tamamen boş beleş bir birinciliğe imza attılar.
-
finali izlerken bende çok sinir oldum bilal de bende yetenek görmedim açıkcası.. darbuka çalıp şarkı söylemek yetenek değil bunu yapan çok kişi var .. sırf engelli diye diğer iyi olanların hakkı yendi ..kaya adamlar ilk 5 e bile giremedi haksızlık.. ayrıca bilal çok konuşuyo iki kelimeyi 30 kelimeye çıkarıyo çok fazla edebiyat yapıodu..onun performansını izlerken sıkıldım resmen .. bence ilk 2 de olmamalıydı bu yarışmalarda hep haksızlık oluyo zaten neymiş halk doğruyu secermiş gördük adam birinci oluyodu resmen.. benim favorim minik michael kaan'dı o yaşta bi çocuğa göre çok iyiydi ..
-
- Bilal ve ugur kardeşler miydi o kazananlar, göz ucuyla seyretmiştim, hakikten çok iyi (senkronize) eşgüdümlü dans ettiler. Kısaca hakkettiller. Oy atmadım.
- o kazanamyan AAma ( engelli) arkadas cidden o seviyeyi hakketmedi bana kalirsada.
son olarak ilk 10 a girebilecek bir-iki grup daha vardi, dedikleri gibi ÇOK dUYGUSL bir milletiz :S ... Az biraz Akli ve İktisadi davranmak lazim.
-
burası türkiye dedirten bir sonuç.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
bilalde bildiğin yetenek vardı hacı :)) bence sende bi problem var :))
-----------------------------
evt bu arkadaştaki problemi bende farkettm -
"Kısacası demek istediğim daha bunları secemeyen bunları göremeyen Türk insanı Devletin basındakinleri nasıl seçiyor ?"
Adı üstünde: Yeteneksizsiniz Türkiye. Doğru mu? Doğru. Al sana cevap!
Bilal, Uğur Kardeşler, Kaya kim bunlar bilmiyorum; bilmek de istemiyorum.
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=389050214696&ref=nf
bu video izlerseniz bişeylerin farkına varacaksınız.. ilk gösteri bunun aynısı.. kareografiler çalıntı.. kendine ait olan gruplar vardı güzel yapanlarda vardı ama elendiler.. yapacak bişey yok demekki..