Yeter Ülen Açıklıyorum. Al Sana SMS BOMB!
-
Açıklamayım dedim de baba yüraaa dayanmadı gene işte.
Neyse.
Ben 8-10 farklı sms bomb yöntemi buldum sölemesi ayıp.
Ama bencillik ettim vermeyim dedim başta.
Sona vazgeçtim. Alın dua edin bana olur mu?
1 Tane açıklıyorum. Adam olursanız diğerlerini de açıklayabilirim.
1- Denyo Launch v4.0 çalıştırınız.
2- http://www.smsdriver.com/pro/coverage_eng.asp adresini denyo wizarddan açınız.
3- Bir tane de modeminizin ayarlarının olduğu sayfayı açınız. )İ.Explorerdan)
4- Sitede numarayı yazıp göndür tuşuna basınız.
5- 20sn sonra ilk mesaj geldikten sonra durdurabilirsiniz. Gerisi kendiliğinden gidiyor 10 tane.
6- Sonra modeme reset atınız.
7- 4. Adımdan tekrardan göndürünüz. (Denyonun ana ekranından stop tuşuna basıp resetten sonra yeniden launch'a basabilirsinizde.)
Siz bunları yapana kadar diğer mesajlar gidiyor bu sırada. Her seferinde 10 tane göndermiş oluyorsunuz. Her ip için 10 tane gönderme sınırı var. Proxy tavsiye etmiyorum. Pek randımanlı olmuyor.
Eleştirilerinizi özelden yazınız.
Teşekkürleri buraya alıyım pls. -
modemi aç/kapa aç/kapa bu ARTEMA mı yaww :)
-
mugato bunu yazdı:
Açıklamayım dedim de baba yüraaa dayanmadı gene işte. Neyse. Ben 8-10 farklı sms bomb yöntemi buldum sölemesi ayıp. Ama bencillik ettim vermeyim dedim başta. Sona vazgeçtim. Alın dua edin bana olur mu? 1 Tane açıklıyorum. Adam olursanız diğerlerini de açıklayabilirim. 1- Denyo Launch v4.0 çalıştırınız. 2- http://www.smsdriver.com/pro/coverage_eng.asp adresini denyo wizarddan açınız. 3- Bir tane de modeminizin ayarlarının olduğu sayfayı açınız. )İ.Explorerdan) 4- Sitede numarayı yazıp göndür tuşuna basınız. 5- 20sn sonra ilk mesaj geldikten sonra durdurabilirsiniz. Gerisi kendiliğinden gidiyor 10 tane. 6- Sonra modeme reset atınız. 7- 4. Adımdan tekrardan göndürünüz. (Denyonun ana ekranından stop tuşuna basıp resetten sonra yeniden launch'a basabilirsinizde.) Siz bunları yapana kadar diğer mesajlar gidiyor bu sırada. Her seferinde 10 tane göndermiş oluyorsunuz. Her ip için 10 tane gönderme sınırı var. Proxy tavsiye etmiyorum. Pek randımanlı olmuyor. Eleştirilerinizi özelden yazınız. Teşekkürleri buraya alıyım pls.
şimdi ben bu adama -lan s*kik once sen adam olda konusmayı ogren o dediğin olayı zaten aklı olan herkez bilir okadar ugrascaama sadece modeme reset atıp baska sitelerdende yollarım a.qduuuum- desem??? site uyelerine hakarete girermi sadece soruyorum bakın demiyorum.. -
ulan mugatomusun nesın.agzımı acmıyım dıyom ama ıllakı ıstıyon.sen adam ol sonra buraya yaz.akıllı ol.cızerler...
-
bana cevap yazan son iki adamın a*ını g*tunu sikerim desem diğer kullanıcılara karşı ayıp olur. O nedenle demiyorum.
Bu sizin hakkınızdı benim suçum yok. Kendiniz başlatmasaydınız ezikler. Tekrar bu itlerin seviyesine düştüğüm için özür diliyorum. Bu foruma bi daha hiç bi katkıda bulunmuyorum. -
benim teLefonumda o ozeLLık war progerama gerek yokki...
-
allam gafayı yicem sewiyesizliğimi bağışla abi bizi engin(?) bilgi ve kulturunden mahrum bırakma hay allam yaa
-
mugato bunu yazdı:
Bu foruma bi daha hiç bi katkıda bulunmuyorum.
Bu da yeni moda -
meLek bunu yazdı:
benim teLefonumda o ozeLLık war progerama gerek yokki...
telefonunda bombermı var :S -
forum bi p..ten kurtuldu
-
meLek bunu yazdý:
benim teLefonumda o ozeLLýk war progerama gerek yokki...
melek nasilya senin telefonda simdi sms bomber var halla halla senin telefonne markasi filan bi soyle birde nerden yuklettin tabi varsaaaa
Toplam Hit: 6269 Toplam Mesaj: 24