Yeter Ülen Açıklıyorum. Al Sana SMS BOMB!
-
meLek bunu yazdı:
benim teLefonumda o ozeLLık war progerama gerek yokki...
bomberi boşverde o avatarı kaldır -
ibosoft sen melek bacımıza ne demek istiyorsun. Yoksa düşündüğümü mü :)) gerçi resim benziyor kızı bilemeyiz tabii.Ama o resmi koyan bir kız Allah Allah düşünemiyorum yaa
-
ertan bunu yazdı:
ibosoft sen melek bacımıza ne demek istiyorsun. Yoksa düşündüğümü mü :)) gerçi resim benziyor kızı bilemeyiz tabii.Ama o resmi koyan bir kız Allah Allah düşünemiyorum yaa
yok gözünde çapak varda ondan şey ettim
-
hocam kıvırmaaa. Neyse öyle olsun
-
mugato arkadaşım eyvallah hakaten güzel bulmuşsun. a.q. ipnenin birine göndertiyorum paso kafayı yesin i.ne ama arkadaş modem kapa aç uzun sürüyo yazında demişsin 8-10 farklı sms bomb yöntemi buldum deyi. daha pratik bi yöntemi paylaşırsan bizimle sevinirim ama yinede saol iş görüyo yani buda
-
Sınıf arkadaslarinizdan 30-40 kisiyi toplayin..herkes ayni anda mesaj yollasin sonra SMS BOMB ! olsun ... yok yok..bende bu foruma katkıda bulunmicam bir daha )))))
-
Size yardımcı oluyorum ama bir orospu çocuğu daha çıkar da ileri geri konuşursa bu sefer çok kötü bozuşuruz onunla.
http://www.inndir.com/program.php?id=22292
ŞU LAF ATAN İBNE Bİ TELEFON NUMARASINI VERSİN BAKALIM GÖTÜ YİYOSA!!!
-
mugato.. paylasim yapmaya yapiyorsun...adam gibi yap..sanki ulke adina cok faydali birsey yapiyorsun a.k. ballandira ballandira yazmissin..birde millete kufur ediyorsun...paylasmasini bilmiyorsan paylasma...
-
Senin işine yaramayan her şeyi aşağılamak sana normal geliyor galiba?
Ya sus ya da söyleyeceksen yararlı bişey söyle.
Bok atmak, dalga geçmek için bişeyler yazma...
-
mugato bunu yazdı:
Size yardımcı oluyorum ama bir orospu çocuğu daha çıkar da ileri geri konuşursa bu sefer çok kötü bozuşuruz onunla.
http://www.inndir.com/program.php?id=22292
ŞU LAF ATAN İBNE Bİ TELEFON NUMARASINI VERSİN BAKALIM GÖTÜ YİYOSA!!!
LAN SEN KİME OROSPU COCUĞU DİYOSUN Atın evladı! got verene bak SANA YALVARAN OLDUMU GİT ONCE BABANI BUL... CIK CIK CIK ADAM KLAVYEYLE YAZMIORKİ A.Q GOTUNE SOKUOR RASGELE HARFLER CIKIOR ŞUURU OLAN ADAM BOLE YAZAMAZ :@ GOT VERENE BAK LAN AKSAM AKSAM SİNİRİMİ BOZDU GOT VEREN
Toplam Hit: 6271 Toplam Mesaj: 24