folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeter Ya Bu Unutkanlik Basima Bela Olacak Biktim :|

Yeter Ya Bu Unutkanlik Basima Bela Olacak Biktim :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Bende aynıyım valla yakın hafızam çok kötü 15 sene önceki olayı tamamen hatırlıyom geçen haftaki olayı hatırlamaıyorum ama ben nedeni biliyom herhalde lemuria biz aynı nedenden böyleyiz :D unutkanlık yapıyor olm :P

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    bassaristhe bunu yazdı:
    -----------------------------

iste yine basima geldi sanki kafamda biri var beni engelliyo geçen seneki gibi :@

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=45979

simdi ben ne zamandir düsünüyorum erasmus programina yazilicam turkiyeye gelicem.. ama kayitlar ocak ayinda olacakti.. sonra nedense ocak ayina girince bu tamamen beynimden çikiyo aklima bile gelmiyo sanki hiç öyle bisey düsünmedim :|

az önce birden aklima geldi nasil unuturum diye sasiriyom hemen ünivin sitesine giriom kayitlar 21-24 ocak arasiymis :S

bende mal gibi kaliyom

ama anlamiom madem unuttum niye bittikten hemen sonra aklima geliyo

bu kadar istiyosam neden unutuyom

sanki beynimde biri var aq :|

-----------------------------

bende unutkanlıktan yakınıyorum bi çaresi yok mu???

benim beynimde 1 değil 3 şahıs var resmen;

1. gerçek ben

2. nihilist

3. hayvan

4. sofu; ben (1) geri ye kalan 3 ünün elinde oyuncak gibi hareket ediyorum amq

bi olay 2 3 4 arasında tartışılır varılan karardan sonra 1 harekete geçer.

bu olaylar böyle yürürken bende hafıza denen şey 0... 

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

siz öğrenirken zaten unutmak istemedğiniz olayın da ne kadar süreyle hafızada kalacağınada karar veriyosunuz farkında olmadan  sürekli beyninizde düşünce dalgaları yayılıyorsa bu işi geciktirip hatırlamamaya sebep oluyo olabilir bi çoğunuz belki hemen sınav öncesi hazırlanıp sınavda takır takır cevap verirken bi iki saat sonra bunlarıda hatırlayamamışsınızdır ilk başta ki bayan arkadaşımızın sorunu sanırım bi takım olguları engel görüp sıkıntı duyabileceği düşüncesinde tam bi kararlılığa sahip olmayabilir bilinç altıda hatırlama işlemini gerçekleştirmiyodur bi dönem kafamdaki düşünceleri durdurup uyuyamıyordum günlük sıkıntılarında unutkanlıkta büyük etkisi var yani bazı rivayetlere görede harama bakmak, mezar taşı okumak unutkanlığa sebepmiş bence beyni tamamen kullanamamaktan değil organizasyonu oluşturamamaktan

Toplam Hit: 1789 Toplam Mesaj: 14